Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*

10 Tips til at holde dit nytårsforsæt

10 Tips til at holde dit nytårsforsæt

Ohoy! 2018 er her. Et helt nyt år. En dejlig begyndelse. En frisk begyndelse. Hvad er det første du gør i det nye år? Netop, lave et nytårsforsæt. Lad os spole tiden tilbage. Hvor mange fortsæt havde du sidste år? Eller vigtigere, hvor mange holdt året ud?

Mange af os laver sunde nytårsfortsæt - måske om vægttab, rygestop eller endda at drikke mindre alkohol. Men, det sker ofte at de ikke holder ret længe. Faktisk holder kun 8% af befolkningen i Danmark deres nytårsfortsæt, og ved udgangen af januar, ses en tendens til at folk opgiver. Så hvordan gør vi det til en succes denne her gang? Ved at lave realistiske nytårsfortsæt og betragte dem som en livsstilsændring, ikke kun et "fortsæt". Der er en større chance for at du holder dem året ud, og bringer dig et skridt nærmere mod dit mål. Vi har samlet nogle tips og tricks til hvordan du kan identificere det korrekte fortsæt og lave en plan over hvordan du opnår det.

Lav et SMART mål

Nytårsfortsæt skal ikke kun være en drøm. De er til for at blive opnået. Det er derfor du skal opsætte SMARTE mål. SMART betyder solide, målbare, opnåelige, rationelle og tidsbestemte mål. Efter at have opstillet alle dine mål, kontroller at hver enkelt mål er SMART nok. Jo smartere dine mål er, jo nemmere kan du opnå dem.

Rejs dig igen, når du falder

Du vil møde udfordringer på din vej, hvilket kan forsinke dig i opnåelsen af dine mål. Det er dog vigtigt ikke at give op, blot fordi du sprang en dags motion over, eller fordi du spiste noget du ikke skulle. Alle har deres op og nedture; det er hvordan du kommer på rette spor igen der tæller.

Vær rationel og realistisk

Når du opsætter mål for det nye år er det normalt at være alt for ambitiøs og sætte målene for højt. Men det er vigtigt du er rationel og realistisk. At forsøge med for store skridt kan efterlade dig frustreret og selve nytårsforsættet kan ende med at tage over for dig. Det er vigtigt altid at lave fortsæt du mener du kan holde.

Diskuter og tal om det

Hvis du mener at dele dine nytårsfortsæt med andre kan gøre det lettere for dig, så bør du gøre det. Tal om dine erfaringer med din familie og venner. At have nogen at dele din rejse med kan gøre det meget nemmere og mindre skræmmende. Du overvejer måske endda at deltage i en støttegruppe eller reservere ekstra timerne i motionscentret.

Vær mere aktiv

En god måde at få en god start på dit nytårsfortsæt er ved at forsøge at være mere aktiv. Hvis dit fortsæt vedrører at være mere aktiv, så er der mange kreative måder der kan hjælpe dig med at opnå det. Mange starter med et motionsprogram, men ender med at droppe det før påsken. Det er vigtigt at sikre dig at du er mentalt og fysisk klar til at opnå dine langsigtede mål.

Før regnskab med dine fremskridt

Når du arbejder på dine nytårsfortsæt vil du få gode og dårlige erfaringer. Hvad med at skrive dem ned i din dagbog? At notere dine fremskridt hele tiden hjælper dig til at holde øje med resultater, men også med at forstå typiske fejl eller personlige svagheder. Du kan endda anvende en mobil app til at registrere måltider og fremskridt på vejen.

Beløn dig selv

Når du opnår dine hårdt tjente mål er det essentielt at du belønner dig selv, uanset om det er en smuttur over en weekend, en aften eller sågar en gang massage, skal du altid sikre dig at belønningen ikke ødelægger dit hårde arbejde. Regelmæssige belønninger når du når dine delmål kan hjælpe dig til hurtigere at nå milepælene.

Vær konsistent

Husk, at være konsistent er nøglen. Tidsstyring er essentiel når det handler om at du når dine mål. Folk har en tendens til at miste fokus fra deres nytårsfortsæt inden for nogle uger, ja nogle gange sågar inden for dage. Men du kan dog øge dine chancer for succes på den lange bane hvis du forbliver konsistent hele året. Konsistens i indsats, entusiasme og energi mod dine mål kan bringe dig tættere på dem.

Giv ikke op, prøv igen

Giv ikke op, prøv igen

En af de mest almindelige årsager til at nytårsforsæt fejler, er at vi giver op. Mange har en tendens til at kaste håndklædet i ringen efter et fejltrin. Du havde et øjebliks svaghed, og spiste det chokolade, og hvad så... Vi lader ofte vores små fejltrin påvirke vores fremskridt på lang sigt. Vægttab er ikke nemt, hvis det ville det ikke være det mest populære nytårsfortsæt år efter år. Så tilgiv dig selv, kom videre og blive ved med at prøve!

Invester i en sundere livsstil

Hvis du er seriøs omkring at leve en sundere livsstil og komme af med de ekstra kilo, er det sikkert værd at investere i noget fedt fitnessudstyr, og naturlige vægthåndteringsprodukter. Dette sideløbende med en varieret kost og motionsplan med den rette støtte af naturlige vægthåndteringsprodukter. Når alt kommer til alt er det nemmere at blive på det rette spor med støtte fra naturlige vægthåndteringsprodukter.