Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Vegansk Kollagen

180 Kapsler | Anti-aging samt til knogler & led

Oversigt

Leder du efter et plantebaseret supplement til at booste dit kollagen niveau? Prøv Vegan Collagen Advanced, en premium kollagen-opbygger med Vitamin C, Hyaluronsyre og MSM! Takket være disse fantastiske ingredienser, kan denne avancerede kollagen formular hjælpe med at støtte de naturlige kollagen niveauer i kroppen og hjælpe med synlige tegn på aldring, som fine linjer og rynker samtidig med den passer på knogler og led.

  • Kollagen-boostende formular
  • Til huden & synlige tegn på aldring
  • Ideel til knogler & led
  • Vitamin C bidrager til normal kollagen dannelse
  • Med Zink, Hyaluronsyre & Resveratrol
  • Vegansk plantebaseret kollagen supplement
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet

Hvad er Vegan Collagen Advanced?

Vegan Collagen Advanced er en kollagen boostende formular der er fuldstændig plantebaseret. Denne avancerede kollagen hudpleje formular gør brug af naturlige ingredienser der er kendt for deres kollagen dannende egenskaber, som Vitamin C, E og Zink og der derefter kombinerer disse med komplementære elementer såsom anti-ageing og led støttende Hyaluronsyre. Sammen skaber de det optimale supplement til veganere og vegetarer til at hjælpe med at booste de naturlige niveauer af kollagen i kroppen. Dette kan hjælpe med synlige tegn på aldring, som fine linjer, rynker og poset hud såvel som at støtte pleje og vedligeholdelse af knogler og led for den ultimative kollagen formular.

Hvad er forskellen mellem veganske kollagen boosters og kollagen piller?

Kollagen er en fremragende ingrediens for kroppen, da det er et af de vigtigste strukturelle proteiner, der findes i hud og væv. Som følge heraf er der mange fordele ved kvæg og fiske kollagen kapsler, men, hvad hvis du er veganer eller vegetar? Det er her en vegansk kollagen booster kommer ind i billedet! I modsætning til kollagen tilskud til hud og led, omfatter boostere ingredienser, som C-vitamin, der vides at understøtte kollagendannelse. Som et resultat kan et vegansk kollagen tilskud som dette understøtte niveauer i kroppen, mens det stadig er kødfrit!

Vegan Collagen Advanced Ingredienser

Protection
Vitamin C

Denne fantastiske ingrediens er fremragende for kroppen og til at støtte de naturlige kollagen niveauer. Dette er fordi Vitamin C bidrager til normal kollagen dannelse for normal funktion i huden, knoglerne, brusk, tænder og tandkød.

Brain Health
Zink

Zink er rimelig fantastisk som et mineral, da det bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress. Dette betyder at det hjælper med at beskytte mod skadelige frie radikaler, der kan lede til synlige tegn på aldring, såvel som stive led og svagere knogler.

Absorption
Hyaluronsyre

Ofte brugt i hudpleje produkter og supplementer, kan Hyaluronsyre støtte hudens naturlige fugtbarriere til at hjælpe med synlige tegn på aldring. Det er også populært for dets brug i led støtte og vedligeholdelse supplementer.

Aktive ingredienser: C-vitamin (som calciumcorbat og acerola-kirsebær), zink (som zinkgluconat), E-vitamin (som d-alfa-succinat), appelsin (citrus sinensis) pulver, grønkål (Brassica oleracea var. Sabellica) pulver, Broccol (Brassica oleracea var italica) Pulver, Hyben (Rosa canina) Pulver, Methylsulfonylmethan (MSM), Rutin, Resveratrol, Protease, Lactobacillus Acidophilus, Hyaluronsyre, Kapselskal: HydroxyPropylmethylcellulose, Siliciumdioxid og Magnesiumstearat (Micro-Cakingrystall Agents) Cellulose (fyldemiddel).

* Indeholder kilder til soja.

Anvendelse

For at bruge Vegan Collagen Advanced, skal du simpelt tage 2 veganske kollagen kapsler dagligt, ideelt til et måltid. Disse veganske kollagen piller er lavet ved at bruge plantebaserede ingredienser, og har derfor ingen kendte eller rapporterede bivirkninger. Konsulter en læge før brug, hvis du er gravid, ammer eller under medicinsk overvågning. Kollagen supplement er ikke beregnet til personer under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.14% baseret på 13 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Rigtig god sammensætning af ingridients

J Jakob B
Bekræftet køb

Fedt med kapsler i stedet for pulver, så er man sikker på hvor meget collagen man får. Har før brugt pulveret i mine soya Shake, og det aldrig til at vide hvor meget man får.

N Natacha P
Bekræftet køb

Mange tak for dine fordele for veganere

T Thanh N
Bekræftet køb

Jeg har ledt længe efter en kollagen pille der dur til veganere og denne her er perfekt. Jeg anbefaler den helt sikkert.

M Malene
Bekræftet køb

Min datter er vegetar og det her er perfekt til os herhjemme. Tak til Weightworld..

K Kirsten
Bekræftet køb

Er først lige begyndt at tage dem, men synes ihvertfald at de er behagelige og tage.

P Pernille
Bekræftet køb

Som veganer er det svært at finde noget, der kan hjælpe mit kollagen, så dette er perfekt

U Urla
Bekræftet køb

At finde et vegansk kollagen tilskud er så svært, så dette er et rigtigt sjældent fund! Tak!

E Erica
Bekræftet køb

Jeg skulle finde et kollagentilskud som veganer af åbenlyse grunde, og selvom det faktisk ikke indeholder kollagen, ser det ud til at øge niveauerne, og jeg får de samme resultater som mine ikke-veganske venner, der tager kød- baserede kollagentilskud.

R Ruby
Bekræftet køb

Dejligt at der endelig er kollagen tilskud for veganere

Y Yazmine
Bekræftet køb

Good, for et vegansk supplement, og du får en meget bedre pris med rabatten, hvis du køber flere

C Coleen
Bekræftet køb

ENDELIG er der kommet er vegansk alternativ som samtidg er naturligt. JEG ELSKER DET!!!

S Sacha
Bekræftet køb

Fantastiske kollagen kapsler, der samtidig er både veganske og naturlige. Både min kone og jeg tager det året rundt

T Thomas

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide