Veganer-pakken

Veganere og vitaminmangel

Der kan være mange sundhedsmæssige fordele ved at skifte en kost baseret på animalske produkter ud med en plantebaseret kost.

Men vegansk kost kræver viden om næringsstoffer og sammensætning af kosten, da flere essentielle vitaminer primært fås gennem animalske produkter som kød, mejeriprodukter, æg og fisk.

Veganere er i overhængende risiko for at mangle følgende vitaminer og mineraler:

  • B-vitamin
  • Zink
  • Jern
  • Calcium
  • D-vitamin
  • Fedtsyrer (omega3, 6 og 9)

Ovenstående vitaminer, fedtsyrer og mineraler er vigtige for flere af kroppens funktioner, og derfor kan det være fordelagtigt for dig at tage veganske kosttilskud, så du kan give din krop de rette næringsstoffer, uden du behøver at spise animalske produkter.

Netop derfor har vi her hos WeightWorld sammensat en unik Veganer-pakke, der består af fire forskellige veganske kosttilskud, så du kan få afdækket dit daglige behov for kostfibre, omega3-fedtsyrer , B12, C-vitamin, og meget mere.

Kombipakke med kosttilskud til veganere

WeightWorlds Veganer-pakke indeholder fire forskellige kosttilskud med et bredt udvalg af mineraler og vitaminer, så du kan få dækket dit daglige behov for næringsstoffer under en vegansk diæt.

Pakken indeholder nedenstående fire kosttilskud, der alle er propfyldt med superfoods, vitaminer og mineraler:

Hørfrøolie-kapsler:Hørfrøolie er et bæredygtigt og vegansk alternativ til fiskeolie, da det har et højt naturligt indhold af omega3, 6 og 9, der er essentielle for at have et velfungerende hjerte og kognitiv funktion. Essentielle omega-fedtsyrer bidrager til at sænke blodtrykket og fedtindholdet i blodet, som har en positiv på hjertets rytme og kan bidrage til at reducere risikoen for blodpropper.

Vegansk kollagenpulver: Collagen er et vigtigt protein, som ofte tages som tilskud på grund af sine anti-aging-egenskaber til at reducere synlige rynker og booste din huds elasticitet. Men collagen-tilskud indeholder ofte animalske produkter som fisk eller kvæg, hvilket gør vores Veganske Kollagenpulver det perfekte collagen-tilskud til veganere, som gerne vil nyde de mange fordele ved skønhedstilskuddet uden at gå på kompromis med den veganske diæt.

B12-vitamin-tyggetabletter:Som veganer eller vegetar kan man let komme til at lide af B12-mangel. Derfor indeholder veganer-pakken en bøtte B12-vitamin tyggetabletter, så du kan få dækket dit behov for B12-vitamin, der bidrager til nervesystemets og immunforsvarets normale funktion, produktionen af røde blodceller og til at reducere træthed og udmattelse.

Loppefrøskaller-kapsler: Loppefrøskaller, også kaldet psyllium husk, bidrager til at vedligeholde et normalt tarmsystem og fordøjelse, og indeholder et højt naturligt indhold af kostfibre, som er ideelt til at beskytte mod blandt andet hår mave, fordøjelsesproblemer, træg mave eller forstoppelse.

Er alle kosttilskud i pakken veganske?

Alle fire tilskud i veganer-pakken er velegnet til veganere og vegetarer, som gerne vil booste immunforsvaret, stabilisere fordøjelsessystemet og have dækket sit behov for essentielle vitaminer og mineraler.

Er alle tilskud i kombipakken dækket af jeres Tilfredshedsgaranti?

Ja, loppefrøskaller-kapsler, vegansk collagenpulver, B12-tyggetabletter og hørfrøolie-kapsler er alle tilskud, der er dækket af vores 100% tilfredshedsgaranti.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Den anbefalede daglige dosis afhænger af tilskuddet. For loppefrøskaller anbefaler vi, at du tager 2 kapsler dagligt. B12-tyggetabletter anbefaler vi 1 tablet om dagen. Vegansk Collagenpulver anbefaler vi 10g pulver dagligt (som kan blandes op i vand). For hørfrøolie-kapsler anbefaler 1 kapsel dagligt.

Hvornår kan jeg forvente at mærke resultater?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager alle tilskud dagligt i minimum 3 måneder.

Er der bivirkninger ved nogle af tilskuddene?

Alle tilskud i Veganer-pakken er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage de veganske tilskud i kombipakken?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Tilskuddene er ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Christmas Scratcher Game