Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Vexum.SL Creme 50ml Creme | Behandling af dobbelthage

Af: DS Laboratories

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Vexum.SL® hjælper dig med at reducere dobbelthage ved regelmæssigt brug og helt uden dyr risikabel kirurgi. Med sine effektive naturlige ingredienser vil Vexum.SL definere og tone din hage. Cremen giver dig en enkel og nem behandling, som giver dig lige så gode resultater, som ved kirurgi bare langt billigere.

 • Hjælper dig med at fjerne dobbelhage
 • Kan reducere volumen, tykkelsen og løst hud
 • Vexum.SL kan stimulere fedtnedbrydningen med op til 86%
 • Genopretter normal kontur til din øvre hals
 • Egnet for alle med overflødigt fedt eller slap hud på hage og hals
 • Billigt alternativ til dyre ansigtsløftninger
 • Hurtigt, let og effektiv behandling
 • Et af de mest populære løsninger for dobbelthage
 • Hurtig opstramning ved brug af naturlige havalger og hvedeprotein

Vexum.SL kan anvendes af kvinder og mænd som plages dobbelthage eller løst hud på hagen. Dette produkt tilbyder en hurtig, prisvenlig og videnskabeligt bevist formular til at reducere det tykke og løse væv, som hænger på hageområdet. Denne formular kan være et godt alternativ til dyrt og smertefuldt kirurgi. Læs mere

Type: Creme
Størrelse: 50 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvordan virker Vexum.SL?

Denne creme kan reducere volumen, tykkelsen og fremkomsten af dobbelthagen, ved hjælp af en unik kombination af havalger og hvedeprotein. Disse effektive ingredienser er kendt for at have en øjeblikkeligt opstrammende effekt, når det kommer i kontakt med huden.

havalger
Havalger
Kendt for at virke opstrammende på huden, når den opføres. Ingrediensen anvendes i mange professionelle hudplejeserier og har vundet indpas fort dets effektive opstrammende og tonende fordele.
hvedeprotein
Hvedeprotein
Hvedeprotein tilfører fugt til huden uden at fedte. Desuden kan det modvirke ældningstegn og pleje huden i dybden, så det kan have en reducerende effekt på enhver dobbelthage

Samtidig med at virke opstrammende, kan cremen være med til at genskabe den øverste del af halsens naturlige kontur, ved hjælp af ekstrakt fra den gule blomst Strand-Hornskulpe som effektivt kan reducere fedt fra hagen på langt sigt. Dette gør den ved at stimulere nedbrydelsen af fedt lagret i cellerne og hæmme dannelsen af sådanne fremtidige celler ved at regulere kalcium-tilførslen.

Hvem kan bruge Vexum.SL?

*Resultater kan variere fra person til person

Der er ingen alder- eller kønsbestemmelser for hvem der må bruge denne creme. Så hvis du har overflødigt fedt eller slap hud på hagen og/eller halsen, er denne creme egnet til dig. Den er desuden et meget billigt og nemt alternativt til dyre ansigtsløftninger og professionelle opstrammende behandlinger, som du tilmed kan bruge i dit eget trygge hjem. Husk at læse ingredienserne grundigt igennem for at være sikker på du ikke er allergisk overfor nogen af dem.Hvor lang tid går der før jeg kan se resultater?

Mange kan mærke en øjeblikkelig opstrammende effekt allerede ved første anvendelse af Vexum.SL. Naturligvis vil resultaterne og hvor hurtigt de indtræffer, være individuelt, alt efter hvordan kroppen reagerer på de anvendte ingredienser.

Hvordan anvender jeg Vexum SL?

Cremen kommer i en pumpeflaske, hvilket gør den utrolig nem at anvende. Brug 2 pump morgen og aften og masser cremen ind i huden på hage og hals. Husk at afrense dit ansigt grundigt inden anvendelse.

Hvad indeholder Vexum SL?

Ingredienser: Vand, glycerin, coco-glucosid (overflade aktivt stof fra kokosolie og frugtsukker), caprylyl glycol (udvundet af kokos), alkohol, glaucine (Latin: Glaucium flavum , strand-hornskulpe), hydrolyseret celosia cristata blomst/frø ekstrakt, hydrolyseret Prunella vulgaris ekstrakt, carnitin (aminosyre), bladsaft fra Aloe Barbadensis (Aloe Vera), koffein, carbomer (havplante), benzylalkohol, magnesiumnitrat, magnesiumchlorid, phenoxyethanol, sorbinsyre (udvundet af røde bær), natriumhydroxid, duft, hydroxyethylcellulose (fortykkelsesmiddel) og diethylhexylphthalat sebacat.

Polymannuronate og prolamin - en effektiv blanding af hvedeprotein og havalger der har en opstrammende effekt.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (90% baseret på 8 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.18% baseret på 733 )

 • * Fik produktet efter 5 dage hvilket er lidt lang tid efter min mening. Glæder mig til at komme ordentligt i gang med Vexum, det virker som en god kvalitetscreme med lovende resultater
 • * Super service. Cremen er rigtig fin også, dog først fået den
 • * Glad for produktet, let at bruge og dufter fint
 • * Virker faktisk okay. Fjerner dog ikke hele dobbelthagen men det er også ved at være svært i min alder
 • * Efter et par måneder ser jeg klar forbedring - håber det fortsætter for så bliver jeg virkelig glad.
 • * Jeg er rigtig tilfreds med cremen, og har fået tydligere resultater.
 • * Jeg fik det anbefalet af lægen i stedet for en dyr og lang kirurgi, hvilket jeg er blevet rigtig glad for, at jeg ikke gjorde. Kan stærkt anbefale cremen
 • * Rigtig godt produkt! Hjalp på mit overflødige fedt på halsen
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev