Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Vinter Energi Kombipakke

Kombipakke | Energigivende pulvertilskud

Oversigt

Boost dit velvære naturligt med Vinter Pakken! Denne eksklusive pakke kommer med 3 nærende og energigivende superfood baserede tilskud til naturligt at udrense din krop. Disse 3 produkter kommer i pulverform, og kan derfor anvendes i lækre varme drikke (inklusiv varm kakao!), hvilket gør dem ideelle, hvis du følger en kostplan og ønsker at forkæle dig selv. Tag din daglige rutine til næste niveau med disse rensende detox pulvere og få et naturligt energiboost, når du mest har brug for det!

  • Chokolade Detox
  • Detox Te
  • Matcha Te

Hvad kan jeg finde i Vinter Pakken?

Sådan anvender du Vinter Pakken

For at få mest ud af tilskuddene i din Vinter Pakke, skal du gøre følgende for at opfylde dine krav:

Chokolade Detox:

Hvis du er ude efter en lækker snack, samtidigt med at du følger en kostplan, så er Chokolade Detox lige noget for dig! For at anvende skal du blot blande et brev (5g) af varm chokolade pulver med 120ml varmt (ikke kogende) vand. Bland indtil pulveret er opløst og nyd drikken! Brug 1 brev hver dag, enten om morgenen eller om aftenen, for at følge detox planen på de 28 dage.

TOP TIP: Vores varme chokolade indeholder et naturligt sødemiddel, men hvis du gerne vil have mere sødme, anbefaler vi, at du tilføjer noget kokossukker eller xylitol frem for almindeligt sukker.

Detox Te:

Hvis du har brug for en hjælpende hånd til din vægtstyrings indsats, så er Detox Te noget for dig! For at anvende skal du tage et tebrev af denne rensende te og putte i en kop. Hæld varmt men ikke kogende vand i koppen og lad teen trække i ca. 5 minutter. Det anbefales, at du drikker teen hver aften for at opleve den fulde effekt af Detox teen!

Matcha Te:

Hvis du leder efter et kraftfuldt og naturligt energiboost uden at det er de sukkerholdige kaloriebomber af energidrikke eller de velkendte kaffer, så giv Matcha Te en chance! Da det er et pulver, kan du let lave din egen matcha te - det eneste du skal gøre er at tilføje en halv til en hel teske (afhængig af hvor kraftig smag du ønsker) til varmt vand og rør rundt. Der er ingen grund til at tilføje hverken mælk eller sukker - så nemt er det!

BONUS:Alternativt kan du lave din matcha på traditionel japansk vis, ved at anvende en matcha skål og et bambuspiskeris. Her skal du anvende vand af den optimale temperatur på 70-80 grader. Fordi matcha er et pulver, kan du også let anvende det i en latte eller en smoothie, såvel som til bagning og madlavning. Populære favoritter inkluderer farverige cookies, kager og is!

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide