WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Vitamin C Complex

120 Kapsler

Dit Vitamin C niveau spiller en vigtig rolle, når det kommer til kroppens funktioner, og det er derfor meget vigtigt for dit generelle velbefindende og dit immunsystem. Vores nye Vitamin C Complex er ideelt til både at holde dit Vitamin C niveau under kontrol og støtte immunsystemet. De potente Vitamin C kapsler er blevet beriget med premium ingredienser som fx Vindruekerne, Ingefærrod og Gurkemeje, hvilket gør dem til det perfekte naturlige allround kosttilskud til immunsystemet.

  • Stærk støtte til immunsystemet
  • En premium blanding af 12 multivitaminer og mineraler
  • Potente Vitamin C Kapsler
  • Beriget med Vindruekerne, Ingefærrod og Gurkemeje
  • Hver bøtte indeholder 2 måneders forbrug
  • Vegansk
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
199
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvaf er WeightWorld Vitamin C Complex?

Dit immunforsvar beskytter hele din krop mod sygdomme og infektioner. Styrken af dit immunsystem bliver påvirket af dine spisevaner, din livsstil og dit stressniveau. Det betyder, at dit immunforsvar er i stand til at få dig til enten at stå imod eller bukke under for virusser og sygdomme. Med mange evner kommer også et stort ansvar!

Heldigvis er der en nem, effektiv og helt naturlig måde at støtte og styrke dit immunforsvar på: WeightWorlds Vitamin C Complex. Kapslerne er forstærket med 12 essentielle vitaminer og mineraler, der alle sammen findes i kroppens vitale funktioner, og har en naturlig høj styrke af Vitamin C. Et stærkere immunforsvar vil gøre dig friskere, så du kan være den bedste version af dig selv hver eneste dag!

Hvad gør det?

Vitamin C Complex er et potent, naturligt kosttilskud til immunsystemet, der er styrket med sundhedsfremmende Vindruekerne, Ingefærrod samt Gurkemeje ekstrakt, så du kan få et endnu stærkere immunforsvar. Det forbedrer også din krops evne til at optage Vitamin C og er dermed en synergistisk tilføjelse til din sundheds-rutine.

Dette betyder, at når du tilføjer vores Vitamin C kapsler til din daglige rutine, kan de hjælpe dig med at gøre dit immunsystem stærkere og samtidig forhøje dit energiniveau.

Kosttilskuddet er non-GMO, glutenfrit, vegansk- og vegetarvenligt. Det er produceret på en GMP-godkendt fabrik, så det altid er af højeste kvalitet.

Hvem kan få gavn af Vitamin C Complex?

Disse Vitamin C kapsler er et fremragende valg for aldrende voksne, der gerne vil leve et sundt og raskt liv, og dem, der leder efter et boost til immunsystemet. Rejsende, der konstant er udsat for allergier, samt atleter, der tit er stressede og under pres, kan også opnå store fordele ved indtagelse af dette naturlige wellness produkt.

Hvordan bruges det?

Indtag 2 kapsler dagligt i forbindelse med et hovedmåltid for at opnå de maksimale fordele fra de 12 multivitaminer og mineraler. Hver bøtte indeholder 120 kapsler, så du har nok til at kunne begynde at føle virkningerne af det rene og versatile kosttilskud til immunforsvaret.

Læs mere
Vitamin C Complex 120 Kapsler

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

50.00% baseret på 2 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

rigtig god produkt som kan varmt anbefales

P Patricia T
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter