Fri fragt på alle ordrer over 499kr

C-Vitamin Complex

120 Kapsler | Støtte til immunsystemet

Oversigt

Dit Vitamin C niveau spiller en vigtig rolle, når det kommer til kroppens funktioner, og det er derfor meget vigtigt for dit generelle velbefindende og dit immunsystem. Vores nye Vitamin C Complex er ideelt til både at holde dit Vitamin C niveau under kontrol og støtte immunsystemet. De potente Vitamin C kapsler er blevet beriget med premium ingredienser som fx Vindruekerne, Ingefærrod og Gurkemeje, hvilket gør dem til det perfekte naturlige allround kosttilskud til immunsystemet.

  • Stærk støtte til immunsystemet
  • En premium blanding af 12 multivitaminer og mineraler
  • Potente Vitamin C Kapsler
  • Beriget med Vindruekerne, Ingefærrod og Gurkemeje
  • Hver bøtte indeholder 2 måneders forbrug
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Hvaf er WeightWorld Vitamin C Complex?

Dit immunforsvar beskytter hele din krop mod sygdomme og infektioner. Styrken af dit immunsystem bliver påvirket af dine spisevaner, din livsstil og dit stressniveau. Det betyder, at dit immunforsvar er i stand til at få dig til enten at stå imod eller bukke under for virusser og sygdomme. Med mange evner kommer også et stort ansvar!

Heldigvis er der en nem, effektiv og helt naturlig måde at støtte og styrke dit immunforsvar på: WeightWorlds Vitamin C Complex. Kapslerne er forstærket med 12 essentielle vitaminer og mineraler, der alle sammen findes i kroppens vitale funktioner, og har en naturlig høj styrke af Vitamin C. Et stærkere immunforsvar vil gøre dig friskere, så du kan være den bedste version af dig selv hver eneste dag!

Hvad gør det?

Vitamin C Complex er et potent, naturligt kosttilskud til immunsystemet, der er styrket med sundhedsfremmende Vindruekerne, Ingefærrod samt Gurkemeje ekstrakt, så du kan få et endnu stærkere immunforsvar. Det forbedrer også din krops evne til at optage Vitamin C og er dermed en synergistisk tilføjelse til din sundheds-rutine.

Dette betyder, at når du tilføjer vores Vitamin C kapsler til din daglige rutine, kan de hjælpe dig med at gøre dit immunsystem stærkere og samtidig forhøje dit energiniveau.

Kosttilskuddet er non-GMO, glutenfrit, vegansk- og vegetarvenligt. Det er produceret på en GMP-godkendt fabrik, så det altid er af højeste kvalitet.

Hvem kan få gavn af Vitamin C Complex?

Disse Vitamin C kapsler er et fremragende valg for aldrende voksne, der gerne vil leve et sundt og raskt liv, og dem, der leder efter et boost til immunsystemet. Rejsende, der konstant er udsat for allergier, samt atleter, der tit er stressede og under pres, kan også opnå store fordele ved indtagelse af dette naturlige wellness produkt.

Hvordan bruges det?

Indtag 2 kapsler dagligt i forbindelse med et hovedmåltid for at opnå de maksimale fordele fra de 12 multivitaminer og mineraler. Hver bøtte indeholder 120 kapsler, så du har nok til at kunne begynde at føle virkningerne af det rene og versatile kosttilskud til immunforsvaret.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hud, led & velværet

139 kr.

+
CLA Konjugeret Linolsyre
CLA Konjugeret Linolsyre

3000 mg 180 Bløde Kapsler | Kosttilskud med vigtige fedtsyrer

95 kr. 119 kr.

1 Vare

139 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.64% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

rigtig god produkt som kan varmt anbefales

P Patricia T
Bekræftet køb

Er lige startet med at tage dette kosttilskud efter min læge anbefalede mig at styrke mit immunforsvar. Godt firma, som var venlige nok til at sende mig en ny forsendelse med døgnlevering med sporing efter min første pakke tog længere tid om at ankomme end forventet.

L Lars
Bekræftet køb

Skønt... Rent vitamin C uden tilsat kunstig sødemidler eller smagsstoffer! God værdi, høj dosis og lette at sluge, de er endnu en af de supplementer, som jeg kan anbefale at man bare bør have.

J Jenna
Bekræftet køb

Elsker de her kapsler. Jeg har dem med mig på arbejdet og de hjælper mig med at komme igennem dagen.

D Dani
Bekræftet køb

Mit bedste køb til vinteren i år!

M Mone
Bekræftet køb

De her er min faste følgesvend hele vinteren især. Godt til mit immunforsvar

A Anne
Bekræftet køb

Er super glad for kosttilskuddene fra weightworld. De er alle sammen super stærke og gode

P Pippi
Bekræftet køb

Min mand og jeg tager dem begge hele året rundt og føler os ikke så dovne længere. mere energi

C Catharina
Bekræftet køb

Vil helt sikkert købe dem igen og anbefale dem til alle der har brug for et ekstra skud energi

E Ella
Bekræftet køb

Virkelig godt og effektiv

G Gülden

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide