Fri fragt på alle ordrer over 499kr

D3-Vitamin Tyggetabletter til Børn

1000 IU 180 Tabletter | Kosttilskud med hindbærsmag

Oversigt

Vitamin D er essentielt for dit voksende barn, men det er svært at få nok Vitamin D gennem kosten alene. Vitamin D menes at have adskillige gavnlige egenskaber for velbefindende og kan hjælpe med alt lige fra at støtte den normale funktion af immunsystemet til at bidrage til vedligeholdelsen af normale knogler og led. WeightWorlds Vitamin D3 Tyggetabletter indeholder en potent dosis på 1000 iu Vitamin D3 og er en lækker løsning på at støtte dit barns Vitamin D niveau, specielt gennem de kolde vintermåneder. Prøv disse tyggetabletter med hindbærsmag til dit barn i dag!

 • Kraftfulde 1000iu Vitamin D3 tabletter
 • Tyggetabletter er nemme at tage og med hindbærsmag
 • Kun 1 om dagen for at booste naturlige niveauer
 • Vitamin D til vedligeholdelse af normale knogler
 • 180 tyggetabletter
 • Non-GMO og fri for gluten & mælkeprodukter
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Laktosefri
 • Lækker Smag

Hvorfor er Vitamin D3 vigtigt for voksende børn?

Vitamin D3 er yderst vigtigt for voksende børn, da det støtte vedligeholdelsen af normale knogler, tænder og muskelfunktioner, mens det støtter den normale absorbering af calcium og fosfor. Det findes dog kun naturligt i få fødevarer som fx fede fisk, kød og æg, og det meste kommer fra solens stråler.

Vitamin D3 er også kendt under navnet cholecalciferol, hvilket er den form for Vitamin D, som din hud producerer naturligt, når du er ude i solen, og WeightWorlds Vitamin D3 tyggetabletter er en potent kilde til cholecalciferol for børn. Så udover at sørge for, at dine børn spiser en sund kost og dagligt er ude i solen, kan du overveje at bruge dette kraftfulde Vitamin D3 tilskud for at supplere dit barns naturlige niveau af Vitamin D3 i dens reneste form.

Vigtigste fordele & Funktioner

WeightWorlds kraftfulde 1000 iu Vitamin D3 tabletter er en potent kilde til biotilgængeligt Cholecalciferol, så du kan få bedre absorbering & den optimale dosis. Det hjælper dit barn med at få mest muligt gavn af Vitamin D, som spiller en vigtig rolle i celledelingsprocessen og også virker ved at støtte:

 • Et stærkt immunsystem
 • Vedligeholdelse af normale knogler og tænder
 • Absorbering af calcium og fosfor
 • Normale blod- og calcium niveauer
 • Sunde muskelfunktioner

Hvorfor vælge WeightWorld Vitamin D3 Tyggetabletter?

Mange børn får ikke altid den nødvendige mængde Vitamin D fra solens stråler grundet de forskellige årstider, og deres kost er måske ikke den sundeste eller balanceret nok. Børn, som ikke er i stand til at gå uden for hyppigt, kan også få mest muligt ud af dette vitamin, som er fyldt med solskin!

Nogle børn kan være virkelig kræsne og have svært ved at tage piller generelt og spise Vitamin D fødevarer. Men med WeightWorlds rene og potente 1000 iu Vitamin D3 tyggetabletter, vil dit barn uden tvivl elske disse lækre tyggetabletter med hindbærsmag og tro, det er slik - men i en meget sundere version!

Vejledning

Egnet til børn mellem 4-12 år. Tyg 1 tablet om dagen med dit barns hovedmåltid for at give et naturligt boost til deres indtag af Vitamin D gennem kosten. Disse tyggetabletter er ikke designet til at blive slugt hele. De er beregnet til at være et supplement til dit barns kost og bør ikke erstatte en varieret kost.

Ingredienser: Fyldemidler (Dicalcium Fosfat, Microcrystalline Cellulose), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Anti-klumpemidler (Magnesium Stearate, Silica)

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.64% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Min datter har virkeli svært ved at sluge piller så de her er helt perfækte til hende

J Jill
Bekræftet køb

Lækker smag af hindbær...

C Carina
Bekræftet køb

Mine børn er så glade for dem her og glæder sig til at spise dem hver dag

H Heidi
Bekræftet køb

Dejligt med et fuldkommen naturligt tilskud til børn, så de også kan få hvad de har brug for

N Niklas
Bekræftet køb

Mine to børn får dem hver dag og har spist dem siden de var gamle nok. De elsker dem!

M Mischa
Bekræftet køb

Som forælder føles det godt at vide, man giver sit barn det bedste hver eneste morgen...

M Mikkel
Bekræftet køb

Den bedste start på dagen for mine børn...

F Frederikke
Bekræftet køb

Det er så vigtigt for børns knogler at få nok Vitamin D, og det her tilskud er virkelig godt!

J Jeanette
Bekræftet køb

Mine børn er super kræsne men kan rigtig godt lide smagen af disse tyggetabletter...

M Marie
Bekræftet køb

Det kan være svært at få sit barn til at spise en varieret kost og få nok sollys om vinteren, så vi er virkelig glade for et naturligt soltilskud!

C Camilla

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide