Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Waist Trainer Shapewear Træningskorset

Former maven & taljens udseende

Hvad er et shapewear-korset?

I modsætning til traditionelle korsetter, der er kendt for at være ubehagelige at have på, er et waist trainer shapewear-korset en moderne udgave, der er langt mere behageligt at bære og er specielt designet til at forbedre din talje og maves udseende.

Du kan øjeblikkeligt se en forskel, når du tager et waist trainer-korset på, da det kan hjælpe dig med at skabe en illusion om en mere markeret og slankere talje. Denne øjeblikkelige effekt kan være perfekt til særlige lejligheder, eller hvis du gerne vil gøre indtryk med et bestemt outfit.

Korsettet hjælper dig med at sidde oprejst og have en god kropsholdning, hvilket kan bidrage til afhjælpe rygproblemer, der er forbundet med en dårlig kropsholdning. Hvilket især er perfekt, hvis du sidder meget ned i løbet af hverdagen - eksempelvis i forbindelse med kontorarbejde eller studie.

Hvilke fordele er der ved et shapewear-korset?

I en stadig mere travl og stressende hverdag forsøger vi konstant at finde nye måder at gøre vores liv lettere. Netop derfor kan det ofte være svært for mange at finde den nødvendige tid og overskud til at træne og tone kroppen regelmæssigt, og ingen har lyst til at bruge penge på et fitness-abonnement, som man næsten aldrig bruger. Derfor kan en waist trainer være det perfekte alternativ til dig, der har for travlt til at tone og træne din krop til at få en smuk timeglasfigur.

Træningskorsettet er nemt at tage på, og grundet dets materialer og design er det behageligt at gå rundt med hele dagen. Shapewear waist traineren har derudover et diskret og tyndt design, så det bliver din helt egen lille hemmelighed, når du går rundt med det - uanset om det er på arbejde eller en under bytur.

Et shapewear-korset er et glimrende eksempel på et moderne korset, der kan bruges til at hjælpe med at få din talje til at fremstå slankere og forbedre kropsformen med maksimal komfort og minimal indsats. Selvom det er startet ud som en modedille blandt berømtheder, er det nu en trend, der er kommet for at blive!

Hvor lang tid ad gangen må jeg bruge et shapewear-korset?

I starten anbefaler vi at bruge dit shapewear-korset 1-2 timer ad gangen og herefter gradvist øge tiden til maksimalt 6 timer om dagen, så din krop kan vænne sig til korsettet.

Hvordan finder jeg min størrelse?

Mål din talje (cirka 2 centimeter over navlen) og vælg det shapewear-korset der passer til dette mål. Hvis din taljestørrelse ligger mellem to størrelser, bør du vælge den største størrelse og med tiden gå over til et mindre shapewear-korset.

Hvordan vasker jeg mit shapewear-korset?

Kan vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader. Alternativt kan det håndvaskes i lunken vand. Husk altid lade det lufttørre og undgå at stryge det.

Hvordan skal jeg bruge mit shapewear-korset?

Sæt korsettet rundt om din mave, så den øverste del er placeret lige under dine bryster. Luk herefter hægterne. Hvilken række af hægter, du bruger, afhænger af korsettets pasform, og hvor stramt du vil have det til at sidde.

Hvor stramt skal et shapewear-korset sidde?

Det er vigtigt, at du kun bruger et shapewear-korset, der ikke sidder alt for stramt, og at du kun bruger en størrelse, der passer til din krop.

Hvilket materiale er korsettet lavet af?

Polyester og spandex, og er designet til din personlige kropsform. Selve strukturen er lavet af et tyndt metal, der er vævet ind i stoffet, som herefter er forstærket med en blød polstring for at sikre den ultimative komfort. Det tynde metal hjælper med at reducere taljens udseende og får din mave til at se slank, tonet og smuk ud.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(196)
4 Stjerner
(98)
3 Stjerner
(24)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.53% baseret på 318 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super pasform, hurtig forsendelse

M Marlena
Bekræftet køb

Købte det til min datter, og hun elsker det😜

L Lise L
Bekræftet køb

Super god kvalitet som forventet.

S Selma S
Bekræftet køb

Sidder behageligt og rar at have på.

A Anita S
Bekræftet køb

Den virker super hgodt går bare hurtig i stykker

A Alexandra L
Bekræftet køb

Ok. Det havde sikkert været godt hvis man kunne bytte det om til en anden str.

T Tina C
Bekræftet køb

Tilfreds og god service hurtig levering

M Melissa
Bekræftet køb

Virkelig god kvalitet. Meget behagelig at have på og giver tydelige resultater efter få uger.

S Shopper
Bekræftet køb

Varen lever op til mine forventninger!

F Fie
Bekræftet køb

Produktet er fint at have på, meget behageligt og blødt (-ikke så stift, som andre lign.produkter)

A Arnanguak B

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber