Fri fragt på alle ordrer over 499kr
Waist Trainer - Shapewear for Taljen - Sort
Waist Trainer - Shapewear for Taljen - Beige

Waist Trainer Shapewear Korset

Shapewear | Former maven & taljens udseende

Oversigt

Waist Trainer Shapewear Korset er designet til at forme din talje og mave til en sexet timeglasfigur, mens det hjælper dig med en god og sund kropsholdning. Er ideelt til daglig brug eller ved specielle lejligheder, når du gerne vil se ekstra godt ud. Korsettet er lavet af et let og slidstærkt materiale, der er behageligt at have på og nemt at vaske. Få selvtilliden tilbage samt en smukkere kropsform med vores Waist Trainer Shapewear.

  • Shapewar til mave og talje
  • Få en sexet timeglasfigur
  • Fremmer god kropsholdning
  • Kan bæres diskret under kjole, bluse, t-shirt eller andet tøj
  • Letvægtsmateriale, let at vaske og slidstærkt

Shapewear waist trainer til at forme mave og talje

I modsætning til traditionelle korsetter, der er kendt for at være ubehagelige at have på, er et waist trainer shapewear-korset en moderne udgave, der er langt mere behagelig at bære og er specielt designet til at forbedre din talje og maves udseende. Kan ligeledes medvirke til at reducere din taljeomkreds’ udseende og fremhæve en smuk kropsform samt give dig en sexet timeglasfigur.

Du kan øjeblikkeligt se en forskel, når du tager et waist trainer-korset på, da det kan hjælpe dig med at skabe en illusion om en mere markeret og slankere talje. Denne øjeblikkelige effekt kan være perfekt til særlige lejligheder, eller hvis du gerne vil gøre indtryk med et bestemt outfit. Vores waist trainer shapewear-korset er ideelt til netop dette, da det er behageligt at have på og kan bruges diskret under din kjole, bluse, t-shirt eller andet tøj, du gerne vil tage på for at skille dig ud fra mængden. Korsettet hjælper dig med at sidde oprejst og have en god kropsholdning, hvilket kan afhjælpe rygproblemer, der er forbundet med en dårlig kropsholdning. Hvilket især er perfekt, hvis du sidder meget ned i løbet af hverdagen - eksempelvis i forbindelse med kontorarbejde eller studie.

Waist trainer shapewear - din genvej til en timeglasfigur

I en stadig mere travl og stressende hverdag forsøger vi konstant at finde nye måder at gøre vores liv lettere. Netop derfor kan det ofte være svært for mange at finde den nødvendige tid og overskud til at træne og tone kroppen regelmæssigt, og ingen har lyst til at bruge penge på et fitness-abonnement, som man næsten aldrig bruger. Derfor kan en waist trainer være det perfekte alternativ til dig, der har for travlt til at tone og træne din krop til at få en smuk timeglasfigur. Træningskorsettet er nemt at tage på, og grundet dets materialer og design er det behageligt at gå rundt med hele dagen. Shapewear waist traineren har derudover et diskret og tyndt design, så det bliver din helt egen lille hemmelighed, når du går rundt med det - uanset om det er på arbejde eller en under bytur. Fås i både beige og sort, og kan derfor matches til alle outfits og stile.

Why buy a Waist Trainer

Er lavet af materialer af høj kvalitet

Vores træningskorset med taljeindsnøring er fremstillet af materialer af højeste kvalitet, herunder polyester og spandex, og er designet til din personlige kropsform. Selve strukturen er lavet af et tyndt metal, der er vævet ind i stoffet, som herefter er forstærket med en blød polstring for at sikre den ultimative komfort. Det tynde metal hjælper med at reducere taljens udseende og får din mave til at se slank, tonet og smuk ud. Korsettet er lavet af letvægtsmaterialer kendt for deres fleksibilitet, og du er dermed garanteret top-komfort og bevægelsesfrihed.

En del af en stigende trend - Shapewear er for alle

Waist Trainers er de seneste par år blevet ekstremt populære, især fordi store berømtheder har vist sig frem i dem på sociale medier, herunder Kylie Jenner, Kim & Khloe Kardashian og Jessica Alba. Korsetter er som sådan ikke noget nyt, og har været brugt i flere århundreder, men moderne teknologi og materialer gør, at man i dag nu kan bruge et korset uden den ubehag og stivhed, som de gamle korsetter var kendt for. Vores Waist Trainer Shapewear Korset er et glimrende eksempel på et moderne korset, der kan bruges til at hjælpe med at få din talje til at fremstå slankere og forbedre kropsformen med maksimal komfort og minimal indsats. Selvom det er startet ud som en modedille blandt berømtheder, er det nu en trend, der er kommet for at blive!

Celebs Wearing Waist Trainers

Brugsanvisning

WeightWorld's Waist Trainer Shapewear Korset er designet til at være behageligt og nemt at bruge. Korsettet kan let tilpasses, så det passer perfekt om taljen takket være de tre fastgøringsmuligheder. Når du skal tage det på, skal du blot placere korsettet rundt om din mave, så den øverste del er placeret lige under dine bryster og knap derefter hægterne, der er lette at lukke. Hvilken række af hægter, du bruger, afhænger af Waist Trainerens pasform, og hvor stramt du vil have det. Du kan bruge korsettet når du har lyst, men brug det ikke mere end 6 timer ad gangen. Når du begynder at bruge din waist trainer, anbefales det at starte med kun at gå med det 1-2 timer og øge tiden hver dag, indtil du når op på 6 timer, så din krop kan vænne sig til at bruge korsettet.

Størrelsesguide

Waist Trainer Size Guide

For at finde den størrelse waist trainer, der passer perfekt til dig, skal du blot måle din talje og vælge den efter størrelsestabellen til højre. Vi anbefaler, at du måler cirka 2 centimeter over navlen for at få den korrekte taljeomkreds. Hvis din taljestørrelse ligger mellem to størrelser, anbefaler vi at vælge den største størrelse og med tiden gå over til en mindre, hvis det er nødvendigt.

Resultater

Med vores Waist Trainer Shapewear Korset får du øjeblikkeligt et udseende af en slankere og mere markeret talje. Hver kropsform er unik, så timeglasfiguren, du opnår, vil naturligvis variere. For mere fyldige kvinder kan det hjælpe med at fremhæve deres kurver, mens det for andre kan hjælpe med at markere dem. Waist trainer-korsettet er ikke et mirakelmiddel på hverken kort eller lang sigt, og når du tager det af, vil din mave igen vende tilbage til sin faktiske størrelse.

Sådan vedligeholder du din waist trainer

Som med alt andet er det en god idé at vedligeholde korsettet for at forlænge dets levetid. Ved rengøring kan du vaske dit waist trainer shapewear-korset i vaskemaskinen og vaske det på 40 grader. Alternativt kan du vaske det i hånden i lunken vand og lade det lufttørre. Bør ikke tørres i tørretumbleren, da det kan ødelægge korsettets pasform. Eventuelle pletter kan fjernes med blegemiddel uden klor. Waist traineren bør ikke stryges. Hvis du har planer om at bruge korsettet hver dag, anbefaler vi, at du skifter mellem to eller flere. Derved kan du lade hvert korset 'hvile' mellem hver brug, og det vil også være mere hygiejnisk, især hvis du bruger det ved varme temperaturer.

Anbefalinger

Waist trainer shapewear-korsettet er lavet af højkvalitetsmaterialer, og er helt sikkert at bruge, så længe du følger vores brugsvejledning. Vi anbefaler at bruge det i afgrænsede perioder og ikke i længere tid, og når du først begynder at bruge det, bør du gradvist øge tiden, du går med det, indtil du føler dig komfortabel. Bør ikke bruges, hvis det sidder for stramt, og brug kun en størrelse, der passer til din krop.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(21)
4 Stjerner
(8)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.38% baseret på 31 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super pasform, hurtig forsendelse

M Marlena
Bekræftet køb

Købte det til min datter, og hun elsker det😜

L Lise L
Bekræftet køb

Super god kvalitet som forventet.

S Selma S
Bekræftet køb

Sidder behageligt og rar at have på.

A Anita S
Bekræftet køb

Den virker super hgodt går bare hurtig i stykker

A Alexandra L
Bekræftet køb

Ok. Det havde sikkert været godt hvis man kunne bytte det om til en anden str.

T Tina C
Bekræftet køb

Tilfreds og god service hurtig levering

M Melissa
Bekræftet køb

Virkelig god kvalitet. Meget behagelig at have på og giver tydelige resultater efter få uger.

S Shopper
Bekræftet køb

Varen lever op til mine forventninger!

F Fie
Bekræftet køb

Produktet er fint at have på, meget behageligt og blødt (-ikke så stift, som andre lign.produkter)

A Arnanguak B

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide