• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Waist Trainer

Shapewear | Trænings korset
299 kr.
429 kr.
Du sparer:  130 kr.

:


:


Farve
Størrelse

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Populær blandt kendisser
Kendt fra Kim Kardashian og andre stjerner.

Vores waist trainer er en form for et korset, du bruger omkring din talje, som kan hjælpe dig med at opnå en slankere talje hurtigt og nemt. Ved at bruge et waist trainer korset regelmæssigt vil den termiske aktivitet kunne øges, som kan stimulere fedtforbrændingen især i maveregionen. Derudover kan det give en øjeblikkelig virkning ved at stramme maven ind.

 • Kan fjerne flere centimeter omkring din talje
 • Kan øge termisk aktivitet
 • Kan hjælpe med at fremme fedtforbrændingen ved især maveregionen
 • Designet af komfortabelt elastisk materiale
 • Let at justere og tilpasse
 • Designet til brug under træning, under tøjet og om natten
 • Kendt fra reality-stjerner
 • Brugt af tusindvis af danskere

Waist trainer er ikke bare et ordinær korset. Med sit materiale kan øge kroppens termiske aktivitet, som kan øge kroppens fedtbrænding. Efter kun et par uger ser de fleste resultater, og man kan derefter allerede stramme korsettet ind. Med dette korset kan du få du en tonet og defineret mave, som desuden kan få din bagdel til at syne mere voluminøs og fast.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er en waist trainer?

En waist trainer, som også kaldes en waist cincher og en waist shaper, er en korset, du bruger omkring din talje til at opnå en slankere talje hurtigt og nemt. Vores korsetter er designet til at kunne reducere dit taljemål med flere centimeter, når den strammes til deres fulde. Dette resultat kan gå hen og blive permanent, hvis du bruger den regelmæssigt. Korsettet er designet til folk, der ønsker at få en flot talje, som fremhæver kroppens flotte former. Hvis du tænker på at tage dit vægttab til det næste niveau, så er vores waist trainer korsetter en god løsning, hvis du ønsker at få en pæn talje. De kommer i høj kvalitet af polyester og spandex, som er syet således, at de vil forme din talje ind på bedste vis. Vores waist trainer består af spiral, som er vævet ind i stoffet omringet af blødt og fint materiale for den bedste komfort. Fleksibiliteten i det her korset tillader fri bevægelighed og ekstra komfort, så du nærmest ikke bemærker, at du har en waist shaper på.

Boost i popularitet

På sociale medier ser man ofte kendte person såsom Jessica Alba, Kylie Jenner, Khloé og Kim Kardashian eller vores egen danske Irina The Diva gå med waist trainers. For nyligt viste kendisserne, at en stor grund til deres perfekt formede kroppe skyldes et korset. Lige siden har vi set en enestående popularitet ved disse former for korsetter. Følg med bølgen og få en attraktiv form og flot talje.

Anvendelse af waist trainer

Vores waist trainer er meget nem og enkelt at bruge. Du skal blot tage korsettet rundt om maven således, at toppen sidder lige under brystet og bunden tæt på trussekanten. Korsettet er let at tilpasse, og disse er blot anbefalinger, men vi råder til at sætte den, hvor den sidder mest behageligt. Man kan bære sin waist trainer alle tider på døgnet - vågen eller i søvne. Især under træning er den termiske aktivitet effektiv.

Vi fraråder at bruge den lige efter et måltid, da det kan virke ubehageligt med fyldt mave, når man er iført korset. For det bedste permanente resultat anbefaler vi at bruge vores waist trainer i minimum 1 måned under træning eller minimum 1 time dagligt. Fedtforbrændingen kan dog allerede begynde at virke og være tydelig ved anvendelse i en kortere periode, men her vil et semi permanent resultat være mere sandsynligt, når korsettet ikke bæres. Derudover får du den øjeblikkelige virkning, i mens du er i ført korsettet. For et mere effektivt vægttab resultat anbefaler vi at supplere med Detox Tone i denne kombipakke, hvor du sparer 20%.

Størrelsesguide

For at finde den rigtige størrelse skal du måle din talje. For at finde det rigtige sted at måle skal du finde den øvre del af din hofteknogle samt den nederste kant af dine ribben - taljemålet findes mellem disse to punkter. En hurtig løsning kan også være at gå cirka to centimeter over navlen for at fastlægge dit taljemål. Navlen kan dog flytte sig med maveskindet, og ved nogle er den placeret forholdsvis langt nede. Hvis taljemålet er mellem to størrelser anbefaler vi at vælge den største størrelse af de to.