Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Waist Trainer Shapewear Korset

Shapewear | Former maven & taljens udseende

Oversigt

Vores Waist Trainer Shapewear Korset er designet til at forme din mave og taljes udseende for at skabe en timeglasfigur, samtidig med at den hjælper på kropsholdningen. Korsettet er ideelt til daglig brug samt ved specielle lejligheder, når du vil se ekstra godt ud. Det er lavet af et let og slidstærkt materiale, der er behageligt at have på og nemt at vaske.

  • Shapewear former maven og taljens udseende
  • Kan give udseendet af en timeglasfigur
  • Fremmer god kropsholdning
  • Kan bæres diskret under tøjet
  • Letvægtsmateriale, der er let at vaske og slidstærkt
  • Behagelig at have på
  • Køb 1 103 kr.
  • Køb 2 186 kr. 206 kr. Du sparer 10%
  • Køb 3 246 kr. 309 kr. Du sparer 20%
:


:


Størrelse

Farve

Hvad er en Waist Trainer?

I modsætning til traditionelle korsetter, der er kendt for at være ubehagelige at have på, er et Waist Trainer Shapewear Korset en moderne version, der er langt mere behagelig at bære og som er designet til at forbedre din talje og maves udseende. Det er specielt designet, så det kan medvirke til at reducere din taljeomkreds’ udseende og fremhæve en smuk kropsform, hvilket giver dig en sexet timeglasfigur.

Når du tager et waist trainer korset på kan du øjeblikkeligt se og mærke fordelene, da det kan hjælpe dig med at få udseendet af en mere markeret og slankere talje. Denne øjeblikkelige effekt kan være perfekt til særlige lejligheder, eller hvis du gerne vil gøre indtryk med et bestemt outfit. Vores Waist Trainer Shapewear Korset er fantastisk til dette, da det er behageligt at have på og det kan bruges diskret under tøjet. En anden stor fordel ved at have en waist træner på er, at den kan hjælpe på en dårlig kropsholdning. Når du bærer det, hjælper du dig selv med at sidde oprejst og opretholde en god kropsholdning, hvilket kan hjælpe på rygproblemer, der er forbundet med en krumbøjet holdning. Dette kan især være nyttigt for dem, der sidde meget ned, f.eks. i forbindelse med kontorarbejde.

Hvorfor vælge Waist Trainer

Vores liv bliver mere og mere travle, og vi søger altid nye måder at gøre tingene lettere og mere bekvemme. Derfor kan det være svært for mange af os at få trænet og tonet vores kroppe regelmæssigt, og ingen bryder sig om at betale alle de penge til et motionscenter, som de næsten aldrig bruger. Derfor kan en waist trainer være det perfekte valg for de travle personer, der søger at opnå udseendet af en flatterende timeglasfigur. Det er nemt at tage på, og takket være dets materialer og design af høj kvalitet er det behagelig at bære. Shapewear Korsettet er også lavet til at være tyndt og diskret, så det nemt kan bruges under tøjet og er perfekt til en aften i byen. Derudover fås det i både sort og beige, så det passer til enhver form for outfit og smag.

Why buy a Waist Trainer

Waist Trainer materialer

Dette moderne korset til taljeindsnøring er udelukkende fremstillet med brug af materialer af højeste kvalitet, herunder hudvenlig polyester og spandex, og det er tilpasset til at komplimentere din særlige kropsform. For at skabe strukturen er et tyndt metal vævet ind i stoffet, som er forstærket med en blød polstring for ekstra komfort. Dette tynde metal hjælper med at reducere taljens udseende og får dit maveområde til at se slankt, tonet og vidunderligt ud. Dette korset er også let og fleksibelt, hvilket altid sikrer komfort og bevægelsesfrihed.

Voksende popularitet

Waist trainers har hurtigt fået en voksende popularitet og opnået stor opmærksomhed fra berømtheder på sociale medier, herunder Kylie Jenner, Kim & Khloe Kardashian og Jessica Alba. Korsetter har været brugt i tusindvis af år, men moderne teknologi og materialer muliggør brug uden den ubehag og stivhed som gentegnede ældre korsetagtige beklædningsgenstande. Vores Waist Trainer Shapewear Korset er et glimrende eksempel på et moderne korset, der kan bruges til at hjælpe med at slanke din taljes udseende og forbedre kropsformen med maksimal komfort, og minimal indsats. Selvom det måske er startet ud som en modedille blandt berømtheder, er det nu takket være dens popularitet, en trend der er kommet for at blive!

Celebs Wearing Waist Trainers

Brugsanvisning

WeightWorld's Waist Trainer Shapewear Korset er designet til at være så behageligt og nemt at bruge som muligt. Korsettet kan let tilpasses, så det passer perfekt om taljen takket være de tre fastgøringsmuligheder. Når du skal tage det på, skal du blot placere korsettet rundt om din mave, så den øverste del er placeret lige under dine bryster og knap derefter hægterne, der er lette at lukke. Hvilken række af hægter, du bruger, afhænger af Waist Trainer’ens pasform, og hvor stramt du vil have det. Du kan bruge korsettet på den tid af dagen, du foretrækker, men brug det ikke mere end 6 timer ad gangen. Når du begynder at bruge din waist trainer anbefales det at starte ud med kun 1-2 timer og øge tiden hver dag, indtil du når op på 6, så din krop kan vænne sig til at bruge den.

Størrelsesguide

Waist Trainer Size Guide

For at finde den rigtige størrelse for dig skal du blot måle din talje og vælge den perfekte waist trainer i størrelsestabellen. Det er bedst at måle omkring 2 cm over navlen for at få den korrekte taljeomkreds. Hvis din taljestørrelse er mellem to størrelser, er det bedst at vælge den største størrelse i stedet for den mindste af de to og derefter at gå over til en mindre, hvis det er nødvendigt.

Resultater

Det gode ved vores Waist Trainer Shapewear Korset er, at når du tager den på kan du øjeblikkeligt opnå et udseende af en slankere og mere markeret talje. Hver kropsform er unik, så timeglasfiguren, du opnår, vil naturligvis variere. For mere fyldige kvinder kan det hjælpe med at fremhæve deres kurver, mens det for andre kan hjælpe med at markere dem. Hvis du bruger den på lang sigt er waist trainer korsettet ikke et mirakelprodukt, og det giver sig selv, at når du tager det af, vil din mave vende tilbage til sin faktiske størrelse.

Vedligeholdelse af din Waist Trainer

For at forlænge korsettets levetid skal du sørge for at passe godt på det. Når dit Waist Trainer Shapewear Korset skal rengøres, kan du enten putte den i vaskemaskinen op til 40 graders vask eller alternativt vaske den i lunkent vand og derefter lade den lufttørre. Put den ikke i tørretumbleren, da dette kan påvirke dens formgivning. Eventuelle pletter kan fjernes ved hjælp af et blegemiddel uden klor. Stryg ikke din Waist Trainer. Hvis du planlægger at bruge den hver dag, så anbefaler vi at skifte mellem to eller flere. Derved kan du lade hvert korset 'hvile' mellem hver brug, og det vil også være mere hygiejnisk, især hvis du bruger det ved varme temperaturer.

Gode råd

Waist Trainer Shapewear Korsettet er lavet af materialer af høj kvalitet, så hvis det bæres korrekt, er det helt sikkert at bruge. Det anbefales at bruge det i afgrænsede perioder i stedet for i længere tid, og når du starter op, skal du gradvist øge den tid, du bruger det, indtil du føler dig tilpas. Brug det ikke hvis det er for stramt, og sørg for at benytte den rette størrelse til din krop.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(18)
4 Stjerner
(8)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.28% baseret på 28 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super pasform, hurtig forsendelse

M Marlena
Bekræftet køb

Købte det til min datter, og hun elsker det😜

L Lise L
Bekræftet køb

Super god kvalitet som forventet.

S Selma S
Bekræftet køb

Sidder behageligt og rar at have på.

A Anita S
Bekræftet køb

Den virker super hgodt går bare hurtig i stykker

A Alexandra L
Bekræftet køb

Ok. Det havde sikkert været godt hvis man kunne bytte det om til en anden str.

T Tina C
Bekræftet køb

Tilfreds og god service hurtig levering

M Melissa
Bekræftet køb

Virkelig god kvalitet. Meget behagelig at have på og giver tydelige resultater efter få uger.

S Shopper
Bekræftet køb

Varen lever op til mine forventninger!

F Fie
Bekræftet køb

Produktet er fint at have på, meget behageligt og blødt (-ikke så stift, som andre lign.produkter)

A Arnanguak B
Bekræftet køb

Sidder super godt og virker efter hensigten. Tilfredshed herfra.

D Dorthe L
Bekræftet køb

Lækker produkt. Strammer det rigtige sted i taljen. Størelsen passer. Flexibel stof gør det nem at træne med.

L Line P
Bekræftet køb

Har lige fået produktet men kan virkelig godt lide det. Det trælse er at når jeg har en stram kjole over kan man se foldene fra waist traineren, hvilket irriterer mig lidt derudover rigtig godt produkt

R Rose
Bekræftet køb

Small kunne godt være lidt mindre i størrelsen

k kerstin H
Bekræftet køb

Det kan være en smule hårdt, hvis man har det på i meget mere end 6 timer ad gangen, men resultaterne er rigtig gode

P Philine
Bekræftet køb

Lækkert materiale. Man skulle tro, at den er helt umulig at bære, men det er faktisk overraskende behageligt.

L Louise
Bekræftet køb

God kvalitet og endelig en side man kan stole på, som sælger waist trainer

S Sarah
Bekræftet køb

Det kan være en smule hårdt, hvis man har det på i meget mere end 6 timer ad gangen, men resultaterne er rigtig gode

P Philine
Bekræftet køb

Lækkert materiale. Man skulle tro, at den er helt umulig at bære, men det er faktisk overraskende behageligt.

L Louise
Bekræftet køb

God kvalitet og endelig en side man kan stole på, som sælger waist trainer

S Sarah
Bekræftet køb

Super korset. Rigtig fin kvalitet med let materiale. Behagelig at have på

C Camilla
Bekræftet køb

Rigtig dejlig waist trainer. Jeg bruger den altid under min styrketræning hvor den assisterer mig super godt

S Sofie
Bekræftet køb

Jeg var glad for produktet. Behageligt at have på og det kan indstrammes fuldstændig efter ens former så man behøves ikke at bekymre sig så meget om størrelsen

E Emilie
Bekræftet køb

Jeg så det her fra the Kardashians og tænkte jeg ville prøve det. Har siden brugt det under mange af mine styrketræninger og det er super godt til en fornuftig pris!

J Josephine
Bekræftet køb

Jeg har prøvet så mange ting at få den sexede figur, og denne er langt den bedste! Jeg behøver ikke tage piller, og jeg ser så meget bedre ud, så snart jeg sætter den på !!!

G Gabriella
Bekræftet køb

Till at begynde med ganske stramt, men du bliver vant til det ganske hurtigt. Jeg tror ikke, jeg ville have den på hver dag, men jeg brugte min til et bryllup, så jeg kunne komme ind i min dejlige aftenkjole.

S Sarah
Bekræftet køb

Temmelig stram, men okay når du bliver vant til det

J Joane
Bekræftet køb

Virklig god!!!

T Tamara

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide