Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Detox & Shapewear Kombipakke

Udrenser & former kroppen

Oversigt

Efterspørger du at fortynde din talje og maven set udefra, mens du udrenser din krop? Du behøver ikke kigge nærmere, fordi Detox & Toning Pack tilbyder netop det! Det er en perfekt kombination af produkter, fordi dette par er den ideelle måde at vedligeholde og passe på din krop mens du ser godt ud. Den består af vores velkendte Waist Trainer og Detox Tone; dette er vores sande dynamiske produktduo du ikke kan leve uden.

  • Et perfekt par at bruge sammen
  • Skulpturer udseendet af taljen
  • Behagelig og diskret at bære
  • Et naturligt udrensningskosttilskud
  • Med chlorella, ingefær & aloe vera
  • Velegnet for veganere

Waist Trainer er fremstillet med det formål at være en hurtig og nem måde at fortynde og trimme udseendet af din talje, uden en lang periode af vedligeholdelse eller anstrengelse eller andre metoder. Eftersom den er diskret at bære under tøj, gør den perfekt at bære til enhver begivenhed, lige fra kontoret til en aften ude i byen! Detox Tone komplimenterer dette, da den bruger de naturlige ingredienser til at udrense kroppen. Når de er kombineret, gør dette par dig glad både indeni og udenpå!

Waist Trainer

Efterhånden som vores liv bliver mere og mere travlt for hver dag, så kan det være svært at finde tid til træning og vedligeholde vores krop efter eget ønske. For dem der ønsker at få opnå øjeblikkelig ændring mht. udseendet - et timeglas - så er Waist Trainer det bedste bud. Det er ikke en langsigtet løsning, nærmere en hurtig og bekvem måde at ændre dit udseende på maven og talje, og diskret nok at bære under tøj så den kan være brugbar i din dagligdag.

Waist Trainer er lavet højkvalitets materialer for at tilpasse din kropsform og komplimentere dine smukke naturlige former. For at opretholde dens struktur, har den et fint stykke metal der er omhyggeligt vævet i stoffet og polstret i betrækket for komfort. Alt i alt hjælper det på at fortynde udseendet af taljen, samtidig med at være fleksibel og letvægtig nok til at tillade bevægelse.

Detox Tone

Hvis du leder efter et kosttilskud for at udrense din krop, ønsker du naturligvis et mildt, men virksomt, nem at bruge og med ingen sundhedsskadelige kemikalier. Detox Tone opfylder netop det; det er et premium plantebaseret kosttilskud forstærket med bentonite ler. Fremstillet med det formål at du føler dig belyst, sundere og udrenset indeni, er det alt du behøver at tage 2 kapsler om dagen, der er nemme at sluge.

Der er høj indhold af botanik for udrensning, herunder chlorella, ingefærrod og aloe vera; denne unikke kombination er blevet nøje sammensat til gavn for enhvers fordele. Dette gør den ideel for dem der eftersøger en hjælp efter en tung kost såvel for dem der blot ønsker følelsen af en udrensning. Så uagtet om du leder efter at udrense, forøje energiniveauet eller forbedre din interne velvære, er Detox Tone det første valg for dig!

Ingredienser

Aktive ingredienser - Psyllium huskpulver, bentonite ler, lakridsrodekstrakt 4:1, hvidløgspulver, citrus pectin, clove bud, fennel frø-pulver, dandelion rodekstrakt 4:1, chlorella-pulver, cayenne-puler, aloe vera 200:1 ekstrakt, ingefærrodspulver 20:1

Andre ingredienser: fyldemiddel (rismel), kapselskal (hydroxypropyl methylcellulose), anti-klumpningsmidler, flydende midler (sillikone dioxid).

Brugsanvisning

Waist Trainer Size Guide

Waist Trainer: Begynd med at vælge den rigtige størrelse for dig ved at måle taljemålet og dermed se størrelsesformen. Når du måler efter, anbefaler vi at gå ca. 2 cm over navlen for at det mest nøjaftige mål. Hvis du er mellem 2 størrelser, råder vi at tage den største af størrelserne ellers tag den nedeunder hvis nødvendigt.

Når du skal have Waist Trainer på, bind den rundt om din talje - sørg for at den øverste del er lige under brystlinjen - og så fastlås den. Korset har 3 muligheder af fastlåsning så du kan skræddersye den så den bedst muligt passer til dig. Du kan bære rundt på korset når som helst, men vi anbefaler at ikke bære den for mere end 6 timer på én gang. Start med 1-2 timer første gang du har den på og efterfølgende viderebyg tid indtil du når grænsen på 6 timer så din krop kan blive vant til at have den på.

Detox Tone: Dette udrensningskostilskud af premium kvalitet er fremstillet for en nem tilføjelse til din daglige rutine. Indtag to kapsler om dagen med vand. Det er helt op til dig og din rutine om, hvornår du ønsker at tage kapslerne, men vi anbefaler at være konsekvent lige så snart du har besluttet dig om tidspunkt. En bøtte af Detox Tone indeholder 60 kapsler så de holder for 30 dage, hvis taget korrekt.

Gode råd

Både Waist Trainer og Detox Tone er lavet af høje standarder ved brug af ingredienser og materialer af høj kvalitet. Dette gør dem begge sikre at bruge ved at følge instruktionerne. Hvis du ikke har taget Detox Tone før, anbefaler vi at du tjekker ingredienslisten for at undgå potentielle personlige allergener og tal med egen læge inden du indtager produktet, hvis du er gravid eller er på medicin. Hvis du ikke har brugt Waist Trainer før, anbefaler vi at du bruger den i kun sessioner og deraf opbyg tid så snart du begynder at bruge den.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

70.00% baseret på 3 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Spændt på at se resultaterne

R Rie B
Bekræftet køb

Havde et ønske om at få en smallere talje, fordi min kæreste ønskede det. Jeg har i dag fået det, og jeg er glad!

N Ninna
Bekræftet køb

Skriver på vegne af min kone, fordi jeg bestilte den!! Den er ok, kan egentlig godt anbefale.

N Niels

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide