Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Circulator

Apparat | Cirkulationstræner til hjemmebrug

God blodcirkulation er vigtig for at bære ilt og næringsstoffer rundt i kroppen. Circulator er et receptfrit apparat, du let og enkelt kan bruge i dit eget hjem. Vores cirkulationstræner gør brug af nyskabende EXOpulse-teknologi til at stramme og afslappe musklerne - det hjælper blodstrømmen og cirkulationen i fødder og ben.

 • Hjælper på cirkulation i fødder og ben*
 • Benytter en speciel EXOpulse-teknologi
 • Letvægtsapparat 2 kg - nem at transportere
 • Kun 30 minutters daglig brug
 • 2 års garanti inkluderet
 • Fjernbetjening for let betjening
 • CE-certificeret

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.


Vigtigheden af Cirkulation

At have en sund cirkulation kan påvirke dit helbred i mange forskellige aspekter. Når vi lider af dårlig cirkulation, kan vi ofte opleve negative symptomer såsom smerter, hævelser i fødder og følelsen af trætte og tunge ben. Vores ben fungerer som det “andet hjerte” og pumper blodet tilbage til hjertet, dette kan blive et problem med dårlig cirkulation.

Dårlig cirkulation kan være forårsaget af mange forskellige faktorer, og kan påvirke dig i hvilken som helst alder. Nogle helbredsproblemer såsom diabetes og forhøjet blodtryk kan påvirke cirkulationen, samtidig kan alder, kost og motion også påvirke. Dette betyder at forbedre cirkulationen kan være et stort skridt mod at forbedre dit overordnede helbred.

Hvad er Circulator?

Millioner af mennesker er påvirket af dårlig cirkulation, og vil ofte gerne undgå at skulle igennem en smertefuld operation for at afhjælpe problemet. Efter flere års udvikling i puld teknologi og cirkulation, har WeightWorld har fremstillet “Cirkulator”, som er den perfekte løsning til bedre cirkulation i fødder og ben, hvis man gerne vil undgå medicin eller operationer.

Udover at virke til fødder og ben, så medfølger der også elektroniske pads, som kan bruges sammen med maskinen. Disse elektroniske pads bruger samme innovative teknologi, men specialiserer i at påvirke et specifikt område af kroppen såsom nakke og skuldre. Dette gør at du kan bruge maskinen præcis som du vil, så du kan hjælpe de specifikke områder hvor du har problemer. Det gør derudover at du både sparer tid og penge, da du ikke skal ud og købe forskellige maskiner til forskellige områder. Du kan nemlig få det hele i WeightWorld Cirkulator

EXOpulse Teknologi

Cirkulator virker ved at bruge den innovative EXOpulse teknologi. Denne form for puls teknologi bruger en mild, reguleret og terapeutisk elektronisk impuls gennem fodpuderne for at hjælpe med at stramme og afslappe musklerne. Dette gør at blodet kan flyde bedre, hvilket kan forbedre cirkulationen, som gør at essentielle vitaminer, mineraler og ilt flyder nemmere rundt i kroppen. Denne cirkulationstræner bruger denne teknologi på en sund og effektiv måde, for at hjælpe dig med at være i stand til at lave de ting du elsker at gøre.

Hvorfor vælge cirkulationstræneren?

Innovativ EXOpulse Teknologi
Takket være EXOpulse teknologien kan du nu benytte denne sikre og medicin-frie løsning til problemer med blodcirkulation i fødder og ben.
Smart Fjernbetjening
Cirkulator kommer med en smart fjernbetjening så du ikke behøves at besvære dig selv med at bukke dig ned og justere indstillingerne manuelt. Bare sæt dig tilbage og nyd det.
99 Intensitetsniveauer
Med 99 intensitetsniveauer kan du indstille din cirkulationstræner præcis efter dine behov. Du kan også nemt ændre fra dag til dag hvis det bliver nødvendigt.
2 års garanti
2 års garanti
Vi har stor tiltro til vores Cirkulator, så derfor medfølger der en 2 års garanti på produktet.
Kompakt og strømlinet Design
Cirkulatoren er blevet specielt designet med det formål at den skal være nem at opbevare og bringe med på farten.
Nem at bære
Cirkulationstræneren er letvægt med sine kun 2 kg og er et af de letteste på markedet. Dette gør den nem at bære og opbevare
Lavt Strømforbrug
Cirkulatoren bruger et lavt niveau af strøm når den tages i brug. Det gør den god for både naturen og din pengepung!
CE Godkendt
Din sikkerhed er vigtig, og vi har derfor sikret at at cirkulationstræneren er CE godkendt og helt sikker at bruge.

Din Cirkulationstræner

Hvordan bruger man maskinen?

 1. Brug af maskinen

  1Trin

  Put strømkablet i stikkontakten, og slut den til din Cirkulator

  2Trin

  Sæt dig godt til rette med benene på fodpuderne, hvor dine knæ er i en 90’ vinkel.

  3Trin

  Tænd din maskine ved at trykke på tænd knappen enten på maskinen eller fjernbetjeningen.

  4Trin

  Øg intensiteten med +/- knappen indtil du enten føler eller ser dine muskler stramme op og slappe af.

  Som udgangspunkt vil maskinen vise 30 minutter og intensitet niveau 0, men du kan justere længden og intensiteten ved at bruge +/- knappen på selve cirkulationstræneren eller på fjernbetjeningen. Vær opmærksom på at den optimale intensitet vil variere fra person til person. Du kan også justere længden du vil benytte maskinen efter dine behov. Maskinen vil automatisk slukke sig selv efter tidsperioden er udløbet.

 2. Brug af elektrodepuderne

  1Trin

  Vær sikker på at maskinen er slukket, og tilslut herefter elektrodepuderne til maskinen. Pil beskyttelses plastikken af elektrodepuderne og påsæt dem forsigtigt på huden.

  2Trin

  Tænd for maskinen og kontroller intensiteten og længden med +/- knapperne. Når den valgt tidsperiode er gennemført, vil maskinen slukke af sig selv

  3Trin

  For at fjerne puderne, skal du forsigtigt pille dem af huden - hiv ikke i ledningen da dette kan skade dem. Placer puderne på hvilken som helst af siderne af plastik beskyttelsen, så de er klar til næste gang.

  Elektrodepuderne er designet til at bruge på kropsdele såsom skuldre, ryg eller arme. Disse puder kan bruges separat eller sammen med fodpuderne. Før du gør brug af dem, så vær sikker på at huden er ren, tør og ubeskadiget. Før du bruger cirkulationstræneren første gang anbefaler vi også at du læser hele brugsanvisningen.

Hjælpsomme råd

For at være sikker på at maskinen er så effektiv som mulig, så anbefaler vi at du bruger en balsam på dine fødder og at du drikker rigeligt med vand, for at sikre du er hydreret. Cirkulatoren er ikke en massagemaskine, og er ikke designet til at vibrere. Den sender en mild strøm, som hjælper med at stimulere dine nerver i fodsålen, som kan skabe normale sammentrækninger i musklerne. Impulserne som sendes ud i fødderne vil altid være samme intensitet for begge fødder, dog kan følsomheden på hver fod variere, hvilket i nogle tilfælde kan forårsage en følelse af den ene fod kan mærke mere end den anden. I disse situationer, er det bedst at indstille maskinen efter den mest følsomme fod, da den anden fod stadig vil modtage impulserne. Hvis du har nogle spørgsmål omkring brugen af maskinen er der en hjælpsom FAQ sektion i brugsanvisningen.

Sikker at bruge

Cirkulatoren er blevet grundigt testet og har derfor fået sin CE godkendelse, hvilket gør den fuldstændigt sikker at benytte. For at du skal føle dig ekstra sikker ved maskinen, har vi ydermere givet dig en 2 års garanti på produktet. Du behøves ingen former for recept for at kunne benytte produktet. For at kunne bruge produktet fuldt ud, og for at sikre din komplette sikkerhed, anbefaler vi altid at læse brugsanvisningen grundigt igennem inden brug. Denne maskine er ikke egnet for hverken gravide kvinder i deres første trimester,folk med en pacemaker, dem med dyb venetrombose eller hjerteproblemer, epileptiske og folk med åreknuder.

*Vi gør opmærksom på at dette ikke er medicinsk udstyr. Den er ikke beregnet til at helbrede eller forebygge sygdomme og sygdomstilstande

Læs mere
Circulator Apparat | Cirkulationstræner til hjemmebrug

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(22)
4 Stjerner
(9)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.25% baseret på 31 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det fungeret perfekt og er behageligt at bruge.

A Anne M
Bekræftet køb

Forventer en brugbar enhed

B Bent M
Bekræftet køb

Virker meget godt. men er lidt meget billig plastik fornemmelse af kvalitet.

K Kim K
Bekræftet køb

Elctro flex har hjulpet på de smerter jeg havde i især benene - den er også nem at benytte

E Ellen
Bekræftet køb

Jeg oplever heldigvis langt færre smerter end tidligere - Det er rart når man elsker at gå lange ture

T Tenna B.
Bekræftet køb

Jeg fandt endelig et produkt der hjalp mig af med mine smerter i fødder og knæ. Fik den anbefalet af en veninde og vil helt klart selv anbefale den til folk der har dårlig blodcirkulation.

T Tove B. A.
Bekræftet køb

Jeg købte min cirkulationsmaskine for et par måneder siden og har bare været rigtig glad for den. Det har virkelig hjulpet på mine trætte fødder og hævede ankler efter en lang dag på kontoret.

R Rikke
Bekræftet køb

Jeg lider af åreknuder på benene. Kan godt anbefale det her produkt, da jeg synes det har virket lindrende for mig.

J Jørgen
Bekræftet køb

Købte produktet i sidste uge. Både min mand og jeg har brugt den et par gange og haft rigtig god effekt. For os er den et godt supplement til vores ugentlige gåture, til de dage hvor vi ikke kommer afsted.

B Birgitte
Bekræftet køb

Det her er en god cirkulationstræner. Har prøvet et par forskellige, men synes at jeg har haft rigtig god effekt med denne her. Levering var desuden hurtig.

E Egon
Bekræftet køb

Den hjælper rigtig godt på mine hævede fødder og lægge. Det er en fornøjelse at komme hjem fra arbejde, sætte sig i sofaen og smække fødderne op på den her. Ren forkælelse. :)

I Iben
Bekræftet køb

Jeg har købt sådan en fantastisk maskine, jeg har haft store problemer med at sove, på grund af uro i mine ben.det har hjulpet rigtig meget til at jeg får mere søvn, til og med er mine grimme blågrønne pletter på mine ben forsvunden, åreknuderne bag på mine ben er også væk. der er flere som har vært og prøve den og alle siger den er rigtig god.

L Lars Kvist
Bekræftet køb

Det er utrolig dejligt for både mine og min kones fødder. Vi har ikke mere uro og kramper i benene. Kan trygt anbefales

K Kjeld
Bekræftet køb

Elctro flex har hjulpet på de smerter jeg havde i især benene - den er også nem at benytte

E Ellen
Bekræftet køb

Jeg oplever heldigvis langt færre smerter end tidligere - Det er rart når man elsker at gå lange ture

T Tenna B.
Bekræftet køb

Jeg fandt endelig et produkt der hjalp mig af med mine smerter i fødder og knæ. Fik den anbefalet af en veninde og vil helt klart selv anbefale den til folk der har dårlig blodcirkulation.

T Tove B. A.
Bekræftet køb

Jeg købte min cirkulationsmaskine for et par måneder siden og har bare været rigtig glad for den. Det har virkelig hjulpet på mine trætte fødder og hævede ankler efter en lang dag på kontoret.

R Rikke
Bekræftet køb

Jeg lider af åreknuder på benene. Kan godt anbefale det her produkt, da jeg synes det har virket lindrende for mig.

J Jørgen
Bekræftet køb

Købte produktet i sidste uge. Både min mand og jeg har brugt den et par gange og haft rigtig god effekt. For os er den et godt supplement til vores ugentlige gåture, til de dage hvor vi ikke kommer afsted.

B Birgitte
Bekræftet køb

Det her er en god cirkulationstræner. Har prøvet et par forskellige, men synes at jeg har haft rigtig god effekt med denne her. Levering var desuden hurtig.

E Egon
Bekræftet køb

Den hjælper rigtig godt på mine hævede fødder og lægge. Det er en fornøjelse at komme hjem fra arbejde, sætte sig i sofaen og smække fødderne op på den her. Ren forkælelse. :)

I Iben
Bekræftet køb

Jeg har købt sådan en fantastisk maskine, jeg har haft store problemer med at sove, på grund af uro i mine ben.det har hjulpet rigtig meget til at jeg får mere søvn, til og med er mine grimme blågrønne pletter på mine ben forsvunden, åreknuderne bag på mine ben er også væk. der er flere som har vært og prøve den og alle siger den er rigtig god.

L Lars Kvist
Bekræftet køb

Det er utrolig dejligt for både mine og min kones fødder. Vi har ikke mere uro og kramper i benene. Kan trygt anbefales

K Kjeld
Bekræftet køb

Den fungerer som den skal!

L Lukas
Bekræftet køb

Rigtig god service fra jer, tak for det

j janne
Bekræftet køb

Jeg har ledt efter en god maskine som denne så længe, og nu har jeg fundet den. Jeg er så glad for, at jeg shoppede rundt. Den er nemt at bruge, og jeg kan godt lide fjernbetjeningen, da ryggen ikke er, hvad den plejede at være. Jeg bruger den mens jeg ser tv, og jeg har fundet det meget nemmere at tage hundene ud nu. Tak Weightworld!

E Emily
Bekræftet køb

Hurtig levering og fremragende værdi for pengene. Lige så gode som de super dyre, men til en god pris!

D Dara
Bekræftet køb

Bestilte den til min mor, hun kan virkelig godt lide den og siger, at hun kan gå mere nu. Fantastisk pris sammenlignet med andre jeg kiggede på og lige så god

J Jaqueline
Bekræftet køb

Super kvalitet for pengene

M Marlene
Bekræftet køb

Jeg blev overrasket over, hvor let den er og nem at transportere, Den virker ikke billig, eller som om den går i stykker nemt. Min cirkulation føles bedre i de få uger jeg har brugt den, og indtil videre har jeg formået at tilføje yderligere 10 minutter til mine gåture. Fremragende og god værdi for pengene.

R Rita
Bekræftet køb

Godt produkt og så meget billigere end andre, men jeg tror ikke, det går på kompromis med kvalitet eller funktion. Det føles robust, men er stadig let at bære, og det fungerer perfekt uden problemer. Af disse grunde giver jeg 5 stjerner.

A Albert

*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter