Fri fragt på alle ordrer over 499kr
2 Års Garanti

Circulationstræner

Apparat | Støtte til blodcirkulationen i fødder & ben

Oversigt

Plej dit velvære og din krop ved at booste din blodcirkulation med et letanvendeligt apparat hjemme i stuen. God blodcirkulation hjælper med at bringe ilt og næringsstoffer ud i hele kroppen, så din krop har det godt. Dette apparat er designet til at bidrage til din krops naturlige blodcirkulation igennem den nyskabende EXOpulse-teknologi, der særligt kan hjælpe til at opstramme og afslappe musklerne i fødder og ben. Det er let at anvende og kræver hverken meget plads at opbevare eller recept at købe!

  • Bidrager til cirkulation i fødder og ben*
  • Benytter den specielle EXOpulse-teknologi
  • Elektroder til at stimulere andre dele af kroppen
  • Kun 30 minutters daglig brug
  • 2 års garanti inkluderet
  • Fjernbetjening for let betjening
  • Inkluderer en taske, så du let kan have den med dig
  • CE-certificeret

Vigtigheden af Cirkulation

En sund og normal blodcirkulation er essentielt for din krops helbred af flere forskellige årsager. Blodcirkulation er essentiel, da den er ansvarlig for at transportere ilt og næringsstoffer rundt i kroppen, så alle muskler, led og dele af kroppen kan fungere normalt. Når vi lider af dårlig cirkulation, kan det derfor manifestere sig i negative symptomer såsom smerter, hævelser i fødder og følelsen af trætte og tunge ben. Dette skyldes, at vores ben fungerer som det “andet hjerte” der pumper blodet tilbage til hjertet, hvilket kan blive et problem med dårlig cirkulation.

Dårlig cirkulation kan være forårsaget af forskellige faktorer, og kan påvirke dig i hvilken som helst alder. Nogle helbredsproblemer, såsom diabetes og forhøjet blodtryk, kan påvirke cirkulationen, samtidig kan alder, kost og motion også påvirke din cirkulation. Det kan derfor være omfattende, at forsøge at forbedre blodcirkulationen, men det kan bringe dig flere fordele til at opleve velvære og et bedre overordnet helbred.

Hvad er Circulator?

Individer der er påvirket af dårlig cirkulation vil ofte gerne undgå at skulle igennem en smertefuld operation, dyre alternativer eller forskellige typer medicin for at afhjælpe problemet. WeightWorld har derfor et ideelt alternativ, som er let at anvende og kan bruges i hjemme i stuen. Efter flere års forskning og udvikling af puls teknologi og cirkulation, har vi fremstillet denne “Cirkulationstræner”, som kan bidrage til at forbedre cirkulation i fødder og ben. Derudover indeholder den elektrodepuder, som kan anvendes på andre dele af kroppen, f.eks. ryg og skuldre, så du får mest muligt ud af apparatet.

Det er således designet til at gøre det lettere og mere behageligt for dig at pleje din krop, så du kan tage varer på netop de dele af kroppen, du oplever har brug for pleje. Samtidigt bidrager det til at du både sparer tid og penge, fordi du ikke skal ud at investere i flere forskellige maskiner, til lægen og have en recept, eller gennemgå en stor forandring i hverdagen. Du kan nemlig få det hele i WeightWorld Cirkulationstræner!

EXOpulse Teknologi

Cirkulator virker ved at bruge den innovative EXOpulse teknologi. Denne form for puls teknologi bruger milde regulerede og terapeutisk elektroniske impulser gennem fodpuderne for at hjælpe med at opstramme og afslappe musklerne. Dette bidrager til at blodet kan flyde bedre, hvilket kan forbedre cirkulationen, så essentielle vitaminer, mineraler og ilt transporteres nemmere rundt i kroppen. Cirkulationstræneren bruger denne teknologi på en sund og effektiv måde for at hjælpe dig med at være i stand til at lave de ting du elsker.

Hvorfor vælge cirkulationstræneren?

Din Cirkulationstræner

Guide til anvendelse

Brug af maskinen

1. Trin

Sæt strømkablet i stikkontakten, og tilslut den til din cirkulationstræner

2. Trin

Sæt dig godt til rette med benene på fodpuderne, og sørg for at dine knæ er i en 90’ vinkel.

3. Trin

Tænd maskineen ved at trykke på tænd knappen, enten på maskinen eller fjernbetjeningen.

4. Trin

Øg eller sænk intensiteten med +/- knappen indtil du føler eller ser dine muskler stramme op og slappe af.

Som udgangspunkt vil maskinen vise 30 minutter og intensitet niveau 0, men du kan justere længden og intensiteten ved at bruge +/- knappen på selve cirkulationstræneren eller på fjernbetjeningen. Vær opmærksom på at den optimale intensitet vil variere fra person til person. Du kan også justere længden du vil benytte maskinen efter dine behov. Maskinen vil automatisk slukke sig selv efter tidsperioden er udløbet.

Brug af elektrodepuderne

1. Trin

Sørg for at maskinen er slukket inden du begynder at finde elektroderne frem. Tilslut elektrodepuderne til den slukkede maskine. Fjern beskyttelses plastikken fra elektrodepuderne, uden at ødelægge plastikken, og påfør dem forsigtigt på huden.

2. Trin

Tænd for maskinen og kontroller intensiteten og tidsvarigheden med +/- knapperne. Når den valgte tidsperiode er gennemført, vil maskinen slukke af sig selv

3. Trin

For at fjerne puderne, skal du forsigtigt pille dem af huden - hiv ikke i ledningen da dette kan skade dem. Placer puderne på hvilken som helst af siderne af plastik beskyttelsen, så de er klar til næste gang.

Elektrodepuderne er designet til at bruge på kropsdele såsom skuldre, ryg eller arme. Disse puder kan bruges separat eller sammen med fodpuderne. Før du gør brug af dem, så vær sikker på at huden er ren, tør og ubeskadiget. Før du bruger cirkulationstræneren første gang anbefaler vi også at du læser hele brugsanvisningen.

Tips til optimale resultater

For at få optimalt udbytte af cirkulationstræneren, anbefaler vi at du bruger en balsam på fødderne og at du drikker rigeligt med vand, for at sikre at din krop er hydreret. Derudover anbefales det at sikre, at huden er tør, blød og ikke beskadiget, når du gør brug af elektroderne.

Cirkulationstræneren er ikke et massageapparat, og er ikke designet til at vibrere. Den sender en mild strøm igennem din krop ved hjælp af EXOpulse teknologi, som er designet til at hjælpe med at stimulere dine nerver i fodsålen. Dette kan skabe normale sammentrækninger i musklerne. Impulserne som sendes ud i fødderne vil altid være samme intensitet for begge fødder, dog kan følsomheden på hver fod variere, hvilket i nogle tilfælde kan forårsage en følelse af den ene fod kan mærke mere end den anden. I disse situationer, er det bedst at indstille maskinen efter den mest følsomme fod, da den anden fod stadig vil modtage impulserne.

Hvis du har spørgsmål om virkning og brug af maskinen, medfølger der både instruktioner og en sektion med fakta i brugsanvisningen. Læs hele denne brugsanvisning før første brug.

Sikker at bruge

Cirkulationstræneren er blevet grundigt testet og har derfor fået sin CE godkendelse, hvilket gør den fuldstændigt sikker at benytte. For at du skal føle dig ekstra sikker ved maskinen, har vi ydermere givet dig en 2 års garanti på produktet.

Du behøver ingen recept for at kunne benytte produktet. For at kunne bruge produktet fuldt ud, og for at sikre din komplette sikkerhed, anbefaler vi altid at læse brugsanvisningen grundigt igennem inden brug.

Denne maskine er ikke egnet for hverken gravide kvinder i deres første trimester, individer med en pacemaker, individer med dyb venetrombose eller hjerteproblemer, individer med epilepse og individer med åreknuder. Hvis du har andre sundhedsmæssige udfordringer og er i tvivl om brugen af dette apparat, anbefales det er du taler med din læge før brug af maskinen.

*Vi gør opmærksom på at dette ikke er medicinsk udstyr. Den er ikke beregnet til at helbrede eller forebygge sygdomme og sygdomstilstande.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(25)
4 Stjerner
(10)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.67% baseret på 35 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det fungeret perfekt og er behageligt at bruge.

A Anne M
Bekræftet køb

Forventer en brugbar enhed

B Bent M
Bekræftet køb

Virker meget godt. men er lidt meget billig plastik fornemmelse af kvalitet.

K Kim K
Bekræftet køb

Elctro flex har hjulpet på de smerter jeg havde i især benene - den er også nem at benytte

E Ellen
Bekræftet køb

Jeg oplever heldigvis langt færre smerter end tidligere - Det er rart når man elsker at gå lange ture

T Tenna B.
Bekræftet køb

Jeg fandt endelig et produkt der hjalp mig af med mine smerter i fødder og knæ. Fik den anbefalet af en veninde og vil helt klart selv anbefale den til folk der har dårlig blodcirkulation.

T Tove B. A.
Bekræftet køb

Jeg købte min cirkulationsmaskine for et par måneder siden og har bare været rigtig glad for den. Det har virkelig hjulpet på mine trætte fødder og hævede ankler efter en lang dag på kontoret.

R Rikke
Bekræftet køb

Jeg lider af åreknuder på benene. Kan godt anbefale det her produkt, da jeg synes det har virket lindrende for mig.

J Jørgen
Bekræftet køb

Købte produktet i sidste uge. Både min mand og jeg har brugt den et par gange og haft rigtig god effekt. For os er den et godt supplement til vores ugentlige gåture, til de dage hvor vi ikke kommer afsted.

B Birgitte
Bekræftet køb

Det her er en god cirkulationstræner. Har prøvet et par forskellige, men synes at jeg har haft rigtig god effekt med denne her. Levering var desuden hurtig.

E Egon

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide