Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
Zink tabletter | Kosttilskud til normal funktion af immunsystemet og normal kognitiv funktion
Zink tabletter | Kosttilskud til normal funktion af immunsystemet og normal kognitiv funktion

Zink tabletter

25 mg 365 Tabletter | Zink-tilskud til 1-års forbrug

Oversigt

  • Zink-tilskud i tabletform - nok til 1 års forbrug
  • Bidrager til immunforsvarets normale funktion
  • Bidrager til at vedligeholde et normalt syn
  • Bidrager til at vedligeholde normal kognitiv funktion
  • 100% tilfredshedsgaranti

Zink-tabletter fra WeightWorld er et essentielt mineraltilskud med en høj daglig dosis på 25mg zink, der er vigtigt for dit immunforsvar, syn, knogler og kognitive funktion.

Én bøtte indeholder 365 zink-tabletter. Du får dermed et helt års forbrug og giver dig selv de bedste forudsætninger for at undgå zinkmangel, der blandt andet viser sig ved hårtab, nedsat appetit, mentale forstyrrelser og svækket immunsystem.

  • Glutenfri
  • Vegetarisk
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Zink-tabletter fra WeightWorld - få et boost med et tilskud zink

Zink er et essentielt mineral, som bidrager til at vedligeholde den normale kognitive funktion, normalt immunforsvar, normalt syn samt hår, hud og negle. Dermed spiller zink en vigtig rolle i flere af kroppens funktioner, og mangel på zink kan føre til hårtab, nedsat appetit, mentale forstyrrelser, svækket immunsystem og mange andre ubehagelige symptomer.

WeightWorlds zink-tabletter indeholder en høj daglig dosis på 25mg zink per tablet, og er formuleret med zinkgluconat for at give dig det bedste af det bedste. Giv dit velvære og sundhed et naturligt boost ved blot at tage én tablet om dagen for at give dig selv de bedste forudsætninger for at undgå zinkmangel.

Hvem bør overveje at tage et zink-tilskud?

Alle kan få gavn af et ekstra tilskud zink hver dag. Det kan bidrage til at give dit velvære et naturligt boost, og kan bidrage til at vedligeholde dit immunforsvar og kognitive funktion. Zink er et såkaldt essentielt vitamin, som kroppen ikke selv producerer, og du kan derfor kun få zink via kosten eller kosttilskud.

Naturlige kilder til zink er eksempelvis skaldyr (østers, krabbe), kød, bønner og en række mejeriprodukter, hvilket gør det vanskeligt for vegetarer at få den mængde zink, som de har brug for. WeightWorlds zinktabletter er 100% vegetarvenlige, og giver dig det perfekte alternativ, så du aldrig kommer til at mangle zink!

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 tablet om dagen sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages dagligt i sammenhængende 3 måneder for at kunne vurdere dets effekt.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Zinkgluconat, mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumstearat, dicalciumphosphat DC, siliciumdioxid.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Zink tabletter
Zink tabletter

25 mg 365 Tabletter | Zink-tilskud til 1-års forbrug

199 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og hud

139 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(48)
4 Stjerner
(13)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.12% baseret på 65 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

As described

F Fiona
Bekræftet køb

Good quality zinc tablets to augment the vitamin D tablets I also purchase.

D David W
Bekræftet køb

Excellent product. Good value for money

C Claire
Bekræftet køb

£18 for a years supply! Sign me up. Been taking this for about 2 months now. Feeling good. 5/5.

M Marvin
Bekræftet køb

I have been told that i needed more zinc in my system. This was the easiest alternative for me and i havent looked back.

J Jon
Bekræftet køb

Is weightworld the most honest website on the internet? amazing customer service, great prices and a super fast delivery service!

Z Zara
Bekræftet køb

Been buying from weightworld for a few years now. I have never ever been let down. I havent started using these yet but im sure they will do the trick. a years supply as well!

N Niki
Bekræftet køb

Fühle mich großartig, seit ich die Tabletten nehme. Sehr zu empfehlen!

G Gregor
Bekræftet køb

Wirken wie beschrieben. Nichts auszusetzen.

L Luisa
Bekræftet køb

Ich kaufe nun schon seit einigen Jahren bei Slimcenter und bin noch nie enttäuscht worden. Habe die Tabletten noch nicht probiert, aber ich bin sicher, dass sie genauso gut sind, wie alle anderen Ergänzungen die ich bisher von hier probiert habe.

K Kristin

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide