Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Alt om Orlistat og hvordan det virker

Hvis du tænker på at tabe vægt, har du måske hørt om medicinen Orlistat. Et fælles spørgsmål gør sig gældende vedrørende Orlistat - og det en effektiv måde at tabe sig på? For at besvare dette spørgsmål, er det vigtigt først at forstå, hvordan Orlistat arbejder i kroppen på os og at se på resultaterne fra kliniske og menneskelige forsøg.

Hvis du tænker på at tabe vægt, har du måske hørt om medicinen Orlistat. Et fælles spørgsmål gør sig gældende vedrørende Orlistat - og det en effektiv måde at tabe sig på?

Hvad er Orlistat og hvordan fungerer det?

Orlistat er vægttab medicin, der kan hjælpe dig med at tabe vægt, hvis du er overvægtig eller svært overvægtig. Medicinen anbefales kun til personer med en BMI på over 25-28. Behandlingen forhindrer fedt i at ophobe sig fra den mad, du spiser. Halvdelen af fedtstofferne fjernes derefter fra kroppen og kommer med ud fra din afføring.

Orlistat virker lokalt i tarmen. Det virker ved at forhindre enzymerne (lipaser), der fordøjer fedt i tarmen, hvilket forhindrer optagelsen af fedt, og gør det derfor muligt at passere fedtet gennem kroppen ufordøjet. Dette vil til gengæld reducerer antallet af kalorier der absorberes af kroppen. Ved den anbefalede dosis på 60 mg tre gange om dagen, kan det forhindre fedtabsorption op til 50%.

Kan Orlistat hjælpe mig tabe sig?

Orlistat anbefales ofte, hvis du er overvægtig og tidligere vægttab ikke har virket. Behandlingen forhindrer omkring halvdelen af det fedt du spiser fra at blive optaget i kroppen - og reduceret fedtindtag gør et vægttab meget nemmere. Men for at tabe sig og at få mest muligt ud af behandlingen er det vigtigt at holde sig til en sund og varieret kost kombineret med en sund livsstil, der omfatter regelmæssig motion.

Hvor effektiv er Orlistat?

Orlistat er blevet grundigt studeret over mange kliniske forsøg. I kliniske forsøgsdata er det gennemsnitlige vægttab med orlistat sammenlignet med placebo med diæt 50% mere vægttab. Desuden blev det vist, at dem, der fastholdt Orlistat til sit vægttab havde nemmere ved at vedligeholde vægttabet end placebogruppen. For maksimal effektivitet Orlistat, skal en kapsel indtages ved hvert hovedmåltid 30 minutter før, under eller op til en time efter hvert måltid. Hvis du går glip af et måltid eller måltidet ikke indeholder fedt, behøver du ikke at tage kapslen. Tag højst tre kapsler om dagen.

Hvordan skal jeg tage Orlistat?

Bare tage en kapsel i forbindelse med dine tre hovedmåltider. En til morgenmad, en til frokost og én til aftensmad. Du kan købe Alli Orlistat slankepiller her, som indeholder 60mg Orlistat og er tilgængelig at købe på hjemmesider, med bestemt medicinsk tilladelse. Behandlingen målretter og fjerne fedt ved at blokkere fedtoptagelsen.

Måltider skal være ernæringsmæssigt afbalanceret og en del af en reduceret kalorieindhold kost. Hvis du går glip af et måltid, eller hvis maden ikke indeholder fedt, så bør kapslen ikke tages. Hvis du nogensinde glemmer at tage en pille, skal du ikke bekymre dig – du skal aldrig kompenserer med en glemt pille, du skal kun tage en pille af gangen, selvom du har glemt en pille. Fordi Orlistat nedsætter optagelse af visse fedtopløselige vitaminer, bør man være opmærksom på at spise sundt med rigelig vitaminer og mineraler eller tage vitamintilskud.

Hvad er mine mål?

Vellykket vægttab afhænger af realistiske, opnåelige mål. Når du begynder at tage orlistat, vil dit første vægttab mål være at miste 5% af din vægt i de første 3 måneder. Hvis det lykkes, vil du være i stand til at fortsætte med behandlingen og forsat opnå gode resultater.

Kan orlistat forårsage bivirkninger?

Som det meste medicin, kan Orlistat medføre nogle uønskede bivirkninger. Da Orlistat påvirker, hvordan fedt optages i tarmen, er de mest mærkbare bivirkninger hovedsageligt gastrointestinale og omfatter fedtet og tynd afføring. Symptomerne er ofte milde og ikke alle oplever dem, men at holde din fedtfattig kost vil reducere risikoen for at de opstår. Læs mere om Alli Orlistat slankepiller her hvordan fedtblokkere virker og dets bivirkninger.

Sådan får mest ud af din Orlistat behandling

 • Spis godt - prøv at spise tre regelmæssige måltider hver dag
 • Spis langsomt og nyd din mad
 • Udøve regelmæssigt motion

Konklusion

Konklusionen er, at orlistat er klinisk bevist til at hjælpe dig tabe mere end 50% mere vægt. Det betyder, at hvis du kunne tabe 6 kg med diæt alene, kan du miste 9 kg med orlistat. Selv om Orlistat er et effektivt vægttab medicin, er det ikke en mirakel pille.