Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Body Blendz Sugar Daddy | Rynker & løs hud

Det er desværre ikke muligt at købe Alli™ i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Body Blendz Sugar Daddy er en yderst fugtgivende body scrub. Denne scrub er til dig som gerne vil kunne reducere synet af fine linjer og rynker. Sugar Daddy kan også hjælpe mod Keratosis Polaris, som er de små røde knopper rigtig mange mennesker lider af, som findes på bagsiden af armene og på benene.

 • 100% naturlige ingredienser
 • Blødgører din hud
 • Indeholder rå sukker som kan virker eksfolierende
 • Kan have en foryngende effekt på huden
 • Kan reducere rynker
 • Kan bruges både på kroppen og i ansigtet
 • Kan fjerne rynker under øjnene, rynker i panden & rynker omkring munden
 • Kan effektivt bekæmpe løs hud
 • Sugar Daddy body scrub er yderst fugtgivende
 • Indeholder kaffebønner, jojoba olie & mandel olie
 • Kan hjælpe mod appelsinhud & strækmærker
 • Fri for konserveringsmidler

Alle ingredienserne i Body Blendz Sugar Daddy tilsammen giver en koncentreret body scrub. Du kan få en blød, glat og finere hud hurtigt & effektivt med denne scrub!

Vi sender til hele Europa.Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Body Blendz Suga Daddy?

Denne Body Scrub er yderst fugtgivende og kan give din krop en effektiv udrensning allerede efter første gang du bruger den. Suga Daddy indeholder en perfekt kombination af naturlige olier, kaffebønner, sukker og salte, som kan efterlade huden jævn, opstrammet og strålende. Ingredienserne i denne body scrub er sammensat til at kunne forebygge tidlige aldringstegn, løs hud, ujævnheder, cellulite, eksem og anden problematiseret hud. Med det høje indhold af naturlige olier er den god til sensitiv og tør hud. Husk at Body Blendz Suga Daddy er 100% naturlig og ikke tilsat nogle former for konserveringsmidler.

Hvilke fordele har Body Blendz Suga Daddy for min hud?

Denne eksklusive scrubs er baseret på naturlige ingredienser, der er specificeret designet til løs hud, appelsinhud, eksem og generelle hudproblemer. Body Blendz er mild mod huden men utrolig effektiv. Den kan levere intensiv fugt til huden og kan opbevare fugten i længere tid end ellers. Med denne Body Scub kan du opleve synlige og mærkbare resultater ellerede efter få ganges brug!

Du skal bruge Body Blendz Suga Daddy hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med din hudpleje rutine.

Blendz Suga Daddy er meget fugtgivende og anbefales til brug på følsom hud. Denne eksfolierende scrub kan anvendes til ansigt og krop, og er perfekt til at kunne forebygge og reducere forekomsten af fine linjer og rynker. Den kan hjælpe med at behandle indgroede hår, eksem og keratose Polaris (små røde pletter på bagsiden af dine arme og ben).

De eksklusive ingredienser:

Arabica bønner
Anvendes i Body Blendz Suga Daddy for sine evner til at kunne opstramme løs hud, rynker og fine linjer. Disse kaffebønner kan give en mild eksfoliering, som betyder at du kan bruge den til selv følsom og sensitiv hud. Kan være ideel til udslæt, eksem og røde knopper.
Macadamia olie
Utrolig fugtgivende! Denne olie kan gennemfugte din hud i de dybe hudlag. Ved at fremme hudens fugtbalance vil du opleve at din hud kan blive opstrammet og den løse hud kan reduceres.
Jojoba olie
Beskytter og forstærker huden. Jojoba olie i Body Blendz Suga Daddy samarbejder med hudens beskyttende barriere. Den øger cellefornyelsen i huden, så du kan opleve en mere frisk og glødende hud.
Råsukker
Stimulerer cellefornyelsen i huden. Det kan være den perfekte eksfoliering, da den kan være effektiv til selv den mest sensitive hudtype. Hvis du ønsker at eksfoliere skadet og problem hud, er råsukker det bedste valg.
Sød mandelolie
Minimerer forekomsten af udslæt, akne og synlige hudproblemer. Den hjælper huden med at bevare sin smidighed. Sød mandelolie i Body Blendz Suga Daddy arbejder med at opstramme løs hud. – se resultaterne efter få gangs brug!
Ekstra jomfru olivenolie
Wow ! Denne olie er perfekt. Den indeholder en masse vitaminer, A, B, E, som alle er essentielle hudvitaminer. Denne olie giver næring til grå, træt og løs hud. Oplev en glødende hudtone der stråler.

Hvad er forskellen på de forskellige Body Blendz body scrubs?

The Sugar Daddy Scrub Utrolig fugtgivende, og er lavet til følsom hud. Ideel til dig, der har problem hud, eksem, røde knopper, løs hud, rynker, appelsinhud. Den kan også anvendes til behandling af indgroede hår.

The Coconut Delight denne kokos body scrub dufter himmelsk. De æteriske olier kan fjerne døde hudceller, udrydde snavs og fjerne make-up. Denne body scrub kan også hjælpe mod rynker i huden. Coconut Delight kan også virke forbyggende på appelsinhud, ældning af huden og beskytte mod solskader.

The Oats Scrub er perfekt til at lindre kløe, udslæt & tør, skallende hud. Denne scrub kan øge den naturlige produktion af kollagen, som kan hjælpe med at udglatte strækmærker. The Oats Scrub retter sig specifikt til appelsinhud, strækmærker, akne, eksem og psoriasis.

The Coffe Scrub er fyldt med aktive ingredienser som koffein & havsalt, som kan være perfekt til at målrette appelsinhud & strækmærker. Den kan også hjælpe til behandling af akne, reducere rødme og forbedre hudens tone og tekstur.

Hvordan bruger jeg Body Blendz Suga Daddy Body Scrub?

Det er så nemt at bruge denne scrub. Den er let og nem at have med dig hvorhen du skal og så kan den tilpasses alle pleje rutiner. Brug den sådan her:

 • Hop ind i badet og sørg for at din krop er helt våd.
 • Sluk for vandet så du er klar til at bruge Body Blendz Suga Daddy.
 • Påfør lidt af produktet (en lille håndfuld) og massere det ind med cirkulære bevægelser.
 • Lad den virke i 5-10 minutters tid.
 • Vask kroppen grundligt med vand, og sørg for at du har vasket alt væk, inden du tørrer dig.

Sørg for at lukke posten tæt og placer den et tørt og mørkt sted, så den er klar til næste gang du har brug for den.

Brug din Body Blendz Suga Daddy 2-3 gange om ugentligt eller efter behov.

*Resultater kan variere fra person til person

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (91.25% baseret på 375 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Jeg bruger den i ansigtet når jeg er i bad. Super god rens.
 • * Nemt og hurtigt betjening Kunne ikke være bedre
 • * mere end TILFREDS :-) Hjemmesiden er nem og overskuelig :-), da jeg bestilte gik der 5-7 dage og så fik jeg produkterne :-) dette var ikke første gang jeg bestilte noget herfra - jeg er glad og tilfreds hver gang :-)
*Resultater kan variere fra person til person