Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

2x Body Wrap | Til ham og hende

76.10$

Normal pris: 107.75$

Du sparer: 31.65$


Antal

Tilføj til kurv

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Forkæl jer selv med Hans & Hendes Boutique Boutique Wrap derhjemme. Du kan opnå figurformning og en mere tonet krop ved at kunne tabe centimeter rundt om kroppen og udglatte din hud. Alt dette kan I opnå inden for jeres eget hjems fire vægge. Hav det rart og nyd hinandens selskab og spar 250kr. Denne body wrap er let at bruge og indeholder de samme ingredienser som ved mange skønhedssaloner og hjælper dig med at kunne slippe af med overskydende centimeter, mens din hud bliver blødere, fastere og glattere end før.

 • Ideel til mænd og kvinder, der ønsker at slippe af med overskydende fedt
 • Kan reducere centimenter omkring hofter, lår, arme, ben og talje
 • Effektiv creme til at kunne reducere appelsinhud for kvinder
 • Effektiv mavemuskel creme til at kunne få en slankere og mere synlig mavestruktur for mænd
 • I kan opnå en mere afbalanceret, glattere og fastere hud
 • Kan udjævne ar og kan reducere psoriasis samt eksem
 • 100% naturlige ingredienser

Med denne eksklusive Body Wrap pakke til både Ham & Hende fra Body Boutique, kan du reducere flere centimeter om kroppen på kort tid. Behandlingen er enkel og du kan få en eksklusiv behandling i dit eget hjem sammen med din partner. Hans og hendes Body Boutique Body Wrap er også tilpasset til at kunne rense, tone og forme din krop, mens du kan reducere taljemål og få en fastere krop sammen.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Hans & Hendes Body Boutique Body Wrap?

Hans & Hendes Body Boutique Body Wrap behandling indeholder to forskellige typer af produkter til både mænd og kvinder, der ønsker at kunne afgifte kroppen og få en mere velskabt krop. Produktet kan hjælpe dig med at reducere fedtmængden på kroppen, både let og effektivt. Samtidig med dette bliver din hud blødere og fastere, hvilken kan gøre underværker for både selvværd og velbefindende.

Hans & Hendes Body Boutique Body Wrap behandling er en "gør det selv" behandling, som du kan udføre i dit eget hjem. Det kan anses som en afgiftende kropsbehandling i dit eget hjem med en, du elsker. Denne pakke indeholder genanvendelige bandager, der kan bruges på alle til formålet at kunne reducere centimeter på kroppen, tone og afgifte kroppen. Hans & Hendes Body Boutique Body Wrap er en naturlig body wrap, der kan udtrække urenheder og toksiner fra huden. Denne body wrap kan også reducere fedt oplagring også kaldet cellulite og appelsinhud.

Hvad er forskellen på Body Wrap behandling for kvinder og for mænd?

Hans & Hendes Body Boutique Body Wrap behandling er både for mænd og kvinder. Body wrap for kvinder er designet til at kunne reducere appelsinhud, tone kroppen og taljemål mens Body Wrap for mænd fokuserer på at kunne reducere kropsmål samt få slankere og mere synlig mavestruktur.

Hvad gør Hans & Hendes Body Boutique Body Wrap?

Body Boutique Body Wrap behandling til kvinder indeholder:

 • 4 pakker med rent ler
 • 2 genanvendelige kropsbandager
 • Effektiv creme mod appelsinhud
 • Målebånd og vejledning

Body Boutique Body Wrap behandling til mænd indeholder:

 • 4 pakker med rent ler
 • 2 genanvendelige krops bandager
 • Effektiv mavemuskel creme for slankere og mere synlig mave struktur
 • Målebånd og vejledning

Hvordan anveder vi Hans & Hendes Body Boutique Body Wrap?

At brug Hans & Hendes Body Boutique Body Wrap er meget let. Først rulles bandagerne ud. Det anbefales, at I bruger to bandager per person per behandling.

 • I skal bruge en skål med kogende vand.
 • Bland en pose af leret i vand sammen med bandagerne. Lad blandingen stå i ca. 30 minutter. Sørg for, at bandagen ikke er for varme, når I påfører dem på huden - så I ikke brænder jer.
 • Påfør bandagerne fra Hans & Hendes Body Boutique Body Wrap omkring dit valgte område - og start fra bunden. For eksempel, hvis du laver en Body Wrap behandling på lårene, bør du begynde indpakning fra dit knæ, og fortsætter op til toppen af dine ben.
 • Dæk derefter den indbundende del af kroppen i plastfolie for at holde varmen fra body wrap. Slap af og vent omkring en time, og nyd din body wrap derhjemme sammen med din partner.
 • Efter en time tager I bandagen fra Hans & Hendes Body Boutique Body Wrap af igen. Gnid eventuelt overskydende ler ind i huden efter din Body Wrap behandling for at endnu bedre resultater.
 • Afslut Hans & Hendes Body Boutique Body Wrap behandling med cremen mod appelsinhud til kvinder og mavemuskel cremen til mænd. Brug det medfølgende målebånd og se resultaterne med det samme.

Det anbefales at drikke rigeligt med vand, når du bruger Hans & Hendes Body Boutique Body Wrap. Drik gerne 2 liter vand om dagen for at hjælpe kroppen til at slippe af med ophobede giftstoffer fra kroppen, når du laver din body wrap derhjemme.

Har Hans & Hendes Body Boutique kropsindpakning nogle bivirkninger?

Hans & Hendes Body Boutique body wrap er 100% naturlige. produkterne forårsager ikke nogle bivirkninger, hvis du bruger produkterne i henhold til vores anbefalinger. For at undgå allergiske reaktioner eller hudirritationer med din krop wrap derhjemme, skal du ikke bruge de opvarmede bandager på hud med åbne sår. Hvis du har følsom hud rådes det, at du gennemgår en test på et lille område af huden, før din krop wrap behandling.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (0% baseret på 0 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.51% baseret på 335 )

Skriv en anmeldelse klik her

*Resultater kan variere fra person til person