Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Gasolve Relief™ | Mod luft i maven

Af: Native Remedies

209.00 kr.
279.00 kr.
Du sparer:  70.00 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Native Remedies® Gasolve Relief kan lindre overskydende gas i maven med en effektiv formular. Mange almindelige fødevarer giver meget luft i maven, så det kan være svært at undgå at få et høj niveau af gas i maven. Derfor kan det være nødvendigt at reducere denne øgede luft og de mange symptomer heraf.

 • Kan reducere symptomerne af luft og gas i maven
 • Gasolve Relief hjælper med at fremme en sund fordøjelse
 • Kan give ro til maven efter måltider
 • Hjælper med at forhindre oppustethed, mavekramper og fordøjelsesubehag
 • Hjælper til at undgå prutter

Native Remedies Gasolve Relief kan fremme et harmonisk fordøjelsessystem. Det giver en naturlig og nem løsning mod at opretholde det sunde og behagelige niveau af gas og luft i maven. Produktet er nemt at anvende og har en utrolig hurtig effektiv, så du slipper for ubehaget fra luft i maven. Hos WeightWorld er der mulighed for dag-til-dag levering i hele Danmark, hvis du bestiller din Native Remedies Gasolve Relief før kl. 16 i dag.

Læs mere
Dosering: 100 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad gør Native Remedies Gasolve Relief ved dig?

Denne formular kan give en hurtig lindring af et højt niveau af luft i maven, særligt efter måltider. Efter måltider er overskydende gas og luft i maven mest tilbøjelig til at opstå, og det er således her du mærker den største ubehag med tilhørende bivirkninger. Nogle fødevarer er mere tilbøjelige til at forårsage fordøjelsesproblemer, oppustethed og mavekramper end andre. Men det er ikke altid lige let at identificere, hvilke der vil og visse der ikke vil forårsage luft i maven. Den diskrete størrelse af Native Remedies Gasolve Relief gør det nemt for dig at tage den med dig, hvor end du er, så du altid har mulighed for at benytte den, når du føler behov for det. Ikke alene kan det virke beroligende på din fordøjelse efter måltider, men den kan også skabe et fremtidigt bedre fordøjelsessystem, særlig hvis du har tildens til mave, oppustethed og luft i maven.

Hvad kan forårsage luft i maven?

Kulsyreholdige drikke såsom sodavand og øl, fødevarer med et højt fiberindhold såsom frugt og grøntsager, broccoli, kål, bønner, æbler, fed mad, slik, rygning, tyggegummi og andre fødevarer kan være stærkt bidragende til overskydende gas og produktion af tarmluft. Det er helt normalt at føle sig oppustet en gang i mellem, men det skal hurtigt lægge sig igen, hvis din fordøjelse fungerer optimalt. Hos nogle mennesker er disse symptomer ofte og værre end gennemsnittet, hvor netop Native Remedies Gasolve Relief ville være ideel. Denne effektive flaske tilbyder en aktiv måde, hvorpå du kan reducere overdrevet overskydende luft i maven og ubehagelig oppustethed.

Hvilke ingredienser findes i Native Remedies Gasolve Relief?

Denne effektive formular kombinerer en unik formel af naturlige ingredienser, som er nøje udvalgt for de optimerende egenskaber på fordøjelsen og lindring af overskydende luft i maven.

Ingefær har en effektiv evne til at støtte mavesyren og fremme en sund fordøjelse, hvilket kan reducere overskydende luft i maven, mavekramper og pinlige prutter.

Fennikel bevirker en naturlig fordøjelsesfremmende effekt. Den hjælper primært med at give fordøjelsessystemet ro, så det ikke producere et overskydende niveau af gas. Fennikel bevirker også en anden positiv rolle ved at støtte kroppen i sin naturlige bakterieudskillelse. Den kan ligeledes modvirke en rumlende mave og pludselig gasudslip.

Hvordan skal jeg anvende Native Remedies Gasolve relief?

Du skal blot fortynde et par dråber i en lille mængde væske. Voksne og børn over 12 år bør tage 15-20 dråber 3 gange dagligt. En ekstra dosis kan tages inden for de første dage af behandlingen ved ualmindelige stor mængde af luft i maven.

Hvor længe holder en flaske?

Native Remedies Gasolve Relief holder omtrent 40 dage afhængig af brug.

Hvornår kan jeg se resultater?

De fleste mennesker oplever en øjeblikkelig virkning, andre bemærker en resultater inden for de første 3-5 dages behandling.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (92.34% baseret på 551 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * virker bare
*Resultater kan variere fra person til person