Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

New Nordic Chili Burn™ | Forbrænder fedt og kalorier

Af: New Nordic

239.00 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os.

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

New Nordic Chili Burn™ er resultatet af 7 års forskning og udvikling og kan hjælpe med at forbrænde fedt og kalorier. Chili Burn™ er produceret i Danmark og indeholder chili ekstrakt, grøn te ektrakt og mange flere næringsstoffer og antioxidanter med fedtforbrændende egenskaber..

 • Hjælper med at forbrænde fedt og kalorier
 • Indeholder rød chili peber og grøn te
 • Dansk mærke
 • Indeholder B-vitamin og magnesium
 • Naturlig forbrændende tilskud
 • Kan øge dit vægttab
 • Hjælper med at fremme dit stofskifte
 • Perfekt som supplement til din slankekur

New Nordic Chili Burn™ er et af de mest populære tilskud i Danmark og kan hjælpe dig med at opnå dit ønskede vægttab.

Vi sender til hele Europa.

Læs mere
Antal: 70
Dosering: 3 tabletter om dagen
Varighed: 31 dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er New Nordic Chili Burn?

Chili Burn™ er en avanceret chili-baseret tablet optimeret med ingredienser, som alle hjælper dig med at få en normal, energi-givende kalorie forbrænding. Hver tablet giver dig stor en procentdel af grøn te ekstrakt som er rig på krom, B-vitamin og magnesium. Disse ingredienser hjælper med at opretholde og øge dit stofskifte, forbrænde fedt og kalorier og kan give dig mere energi.

Ingredienserne i Chili Burn

Chili (12mg)

Chili frugter er høstet fra planten Capsicum som stammer fra Amerika. Chili har været en del af menneskers kost siden 7500 år f.kr og blev bragt til Europa af Christopher Columbus. I dag er chili en almindelig krydderi og er kendt for at frembringe følelsen af ”varme”. Lige præcis derfor er chili en populær frugt, da den netop sætter gang i fedtforbrændingen.

Grøn te (486 mg)

Grøn te stammer oprindeligt fra Kina og Japan. Grøn te er lavet af de samme blade som anvendes i sort te, men er blevet udsat for langt færre behandlings trin under dens udvikling. Grøn te er kendt for sin høje indhold af b-vitamin og kan virke som et antioxidant.

Dild frø (150mg)

Dild frø er naturligt rig på mineraler mens dens olie virker antibakteriel. Planten kan hjælpe mod fordøjelsesbesvær, luft i maven og mavekramper.

Ingefær rod (50mg)

Ingefær er brugt gennem årtier som natur medicin da det er rig på antioxidanter. Det er kendt for at kunne hjælpe med vægttab.

Pebermynte rod (4,5 mg)

Pebermynte er kendt som en traditionel natur medicin form og har været brugt gennem årtier på grund af dets høje mentol indhold. Pebermynte olie er bevist at kunne reducere symptomer på en irritabel tyktarm.

Hvordan tager man New Nordic Chili Burn?

Daglig dosis:

Tag 2 tabletter dagligt, 1 tablet sammen med din frokost og 1 tablet med din aftensmad. Dette tilskud bør ikke tages på tom mave, da ingredienserne i Chili Burn bliver optaget af kroppen sammen med dit måltid. Kosttilskuddet har til formål, at supplere din kost og bør derfor ikke erstatte en varieret kost eller sund livsstil. Overskid ikke den angivne dosis og vær forsigtig, da man ikke burde tage Chili Burn, hvis du lider af leversygdomme eller har symptomer som mørk urin eller gulsort.

Søg gerne professionel rådgivning af en læge, hvis du er gravid, ammer eller lider af allergi.

Dette tilskud er ikke egnet til børn under 12 år og skal opbevares utilgængeligt for børn.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (91.55% baseret på 445 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Ingen kritik herfra :-) Jeg har netop modtaget min pakke, og før forventet! Jeg bestilte med 10-15 dages leveringstid og modtog efter 8 dage.
 • * Problemer, men hurtig løsning Bestilte min ordre og valgt 10-15 hverdages levering og uden track and trace nummer. Da der var gået 16 hverdage og jeg stadig ikke havde set skyggen af min pakke, ringede jeg til dem. De var meget kede af det og sendte en ny, dog med 2-5 hverdages levering og med track and trace nummer. denne gang fik jeg så pakken uden problemer! :D
 • * Mega god Anden gang, meget let og virker.
*Resultater kan variere fra person til person