Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Somatox Scrub Mandarin & Mandel | Blødgørende body scrub

Af: Somatox

Det er desværre ikke muligt at købe Alli™ i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Somatox Scrub Mandarin og Mandel er en 100% naturlig fugtgivende body scrub velegnet til hele kroppen og ansigtet. Denne body scrub er baseret på kaffebønner, råsukker, havsalt og æteriske olier, som kan hjælpe dig med at gøre huden ren og blød samt give huden en pæn naturlig glød. Body scrubben er specielt udviklet til at pleje din hud og krop, der kan give dig en større følelse af renhed og velvære, der kan virke fugtgivende og udrensende. Det har aldrig været nemmere og hurtigere at få en lækker hud nu med Somatox Scrub Mandarin & Mandel.

 • 100% naturlig body scrub
 • Hydrerer og blødgører huden
 • Kan reducere cellulite og strækmærker
 • Kan lindre eksem og psoriasis
 • Kan reducere akne og åreknuder
 • Indeholder naturlige æteriske olier
 • Kan forynge og give fin og glat hud
 • Kan eksfoliere huden
 • Velegnet til alle hudtyper

Somatox Scrub Mandarin og Mandel er en eksklusiv body scrub, som består blandt andre af kaffebønner, som er kendt for at kunne stimulere blodcirkulationen og kan hjælpe med at reducere forekomsten af cellulite og strækmærker. Denne eksfoliering kan også hjælpe med at lindre eksem og psoriasis. Kombineret med råsukker og havsalt kan der opnås en særlig effektiv eksfoliering, som kan forbedre hudens struktur, så man kan opnå en fin og glat hudoverflade. Æteriske olier i Somatox Scrub Mandarin og Mandel kan bidrage til at opnå en ung og frisk hud.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvem er Somatox?

"Soma" er en indisk ord, som i hinduismen betyder at producere en drik, der skulle give udødelighed ved indtagelse. "Tox" kommer simpelthen fra ordet detox som tager sigte på at tage sig af kroppens sundhud og velvære. Produkter såsom Somatox Scrub Mandarin og Mandel er designet til at give unikke fordele fra naturlige ingredienser baseret på urter og planter. Før Somatox udviklede sine produkter, undersøgte man de naturlige ingredienser, der kunne give de bedste resultater og deres fordele for både krop og sjæl. Somatox startede først med at lave naturlig detox te, men nu tilbyder Somatox selv denne 100% naturlige fugtgivende body scrub for både krop og ansigt.

Hvad er Somatox Scrub Mandarin & Mandel - Blødgørende body scrub?

Somatox Scrub Mandarin og Mandel er en ansigtsbehandling og body scrub, der vil tage sig af din hud og kan gå helt i dybden. Denne body scrub har til formål at gøre det bedste for din krop og indeholder derfor kun naturlige ingredienser. Body scrubben kan bidrage til at bekæmpe cellulite, akne og strækmærker, men også eksem og psoriasis samt særlig effektiv til at holde huden ren og blød. Med en eksklusiv blanding af kaffebønner, havsalt, råsukker og æterisk olie kan denne body scrub give dig en lækker hud som aldrig før.

De rene kaffebønner kan stimulere blodcirkulationen, hvilket kan reducere forekomsten af cellulite, strækmærker, eksem, åreknuder, psoriasis og akne. Kombineret med råsukker og havsalt kan kroppen forynges og eksfolieres, mens det blødgører og renser huden i dybden. Den økologisk kokosolie i body scrubben kan også hjælpe med at holde huden fugtig, blød og skinnende uden at virke fedtet. Alle ingredienser i Somatox Scrub er naturlige samlet i en enkel og effektiv måde at pleje og styrke din hud på.

Afrikanske kaffebønner
Med oprindelse i Afrika er kaffebønnerne i Somatox body scrub en meget kraftig sort med mange sunde egenskaber. Kaffebønnerne er kendt for at kunne bekæmpe frie radikaler og kunne arbejde direkte på rynker, cellulite og solskader. Denne ingrediens kan også hjælpe med at stimulere blodcirkulationen og kan reducere mørke rander og poser under øjnene.
Mandarin olie
Denne olie i Somatox Scrub er kendt for at kunne lindre hudirritation. Olien er ofte brugt i hudpleje produkter for at kunne forbedre hudens udseende og sundhud og kan især behandle akne og uren hud på grund af dens anti-inflammatoriske egenskaber. Mandarinolien i denne body scrub kan også blødgøre huden, mens det kan udglatte huden og lindre problemer med hudlæsioner, psoriasis og eksem.
Havsalt
En body scrub med havsalt anbefales stærkt til dem, der ønsker ekstra pleje af deres hud. Havsalt er kendt for at være en stærk detergent, der kan stimulere blodcirkulationen og dermed kan blødgøre og forynge huden i dybden. Saltholdigheden af Somatox Scrub er også perfekt til at tilføje mineraler og vitaminer i huden og kunne fjerne affaldsstoffer samt toksiner i huden.
Råsukker
Dette er en ideel ingrediens til en blød og silkeagtig strålende hud. Ud over at kunne give en behagelig følelse af velvære, kan råsukker også berolige hudproblemer og kan øge cellefornyelsen for en yngre og fastere hud. Råsukkeret i Somatox Scrub Mandarin & Mandel kan hjælpe dig med at opnå en fastere og glattere hud end du tidligere har oplevet med andre hudpleje produkter.
Mandelolie
Olien er kendt for at kunne holde huden sund og ren. Den kan lindre eksem med sine beroligende egenskaber til at reducere kløe og inflammation i huden. Den søde mandelolie i denne body scrub kan give en behagelig fugtighed, der kan hjælpe med at bekæmpe tør og beskadiget hud. Mandelolie indeholder E-vitamin, som beskytter fedtstoffer i huden mod at forharske. E-vitamin kan desuden beskytte kroppens celler mod nedbrydelse fra skadelige stoffer.
Vindruekerne olie
Denne olie har en dejlig forfriskende duft og samtidig virker stærk fugtgivende og reducerer tør og beskadiget hud. Olien er rig på vitamin A og E til at lindre rødme, ar og solskader. Vindruekerne olie trænger dybt ind i huden og gør den blød og elastisk.

Hvordan bruger man Somatox Scrub?

Anvendelsen af den fugtgivende body scrub fra Somatox er meget enkel og nem. Du skal blot fugte din krop under bruseren og anvende cirka 1 håndfuld af body scrubben til ansigtet og 2-3 til kroppen. Du anvender det ved at masserer det i en cirkulær bevægelse på din hud. Fokuser på de områder du især ønsker behandles. Gentag indtil din krop er dækket ,og når scrubben er godt fordelt skal du vente 5-10 minutter før du skylder body scrubben væk for bedste resultat. Pakken indeholder 10-12 behandlinger for hele kroppen og ansigtet.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (96% baseret på 5 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.51% baseret på 335 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Det gør din hud lækker blød, og medmindre jeg snyder mig selv, kan jeg godt se et forandring efter at have brugt det to gange! :)
* Bruger det sgu hver gang jeg er i bad! Jeg er afhænig
* Min hud bliver rigtig blød af det, bare en skam der ikke er mere i pakken
* Jeg bruger den i ansigtet når jeg er i bad. Super god rens
* Super dejlig scrub! Jeg bruger den hver gang jeg er i bad :)
*Resultater kan variere fra person til person