Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
Arginin aminosyre tabletter
Arginin aminosyre tabletter
Arginin aminosyre tabletter
Arginin aminosyre tabletter

L-Arginin Aminosyre Tabletter

1000 mg 180 Tabletter | Kosttilskud til muskler & cirkulation

Oversigt

  • Arginin-tilskud til muskelopbygning
  • Bidrager til normal blodcirkulation i muskler
  • Bidrager til energi, restitution og hjertefunktion
  • Tag 1 tablet om dagen - nok til 6 måneder
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds Arginin-Tabletter indeholder markedsførende 1000mg L-arginin til restitution, muskelopbygning og udholdenhed.

Proteiner og muskelvæv opbygges af aminosyrer, som er vigtige for flere af kroppens processer. Eksempelvis spiller aminosyrer en vigtig rolle i energi, træning, restitution, muskelforandringer samt humør og hjertefunktion.

  • Vegansk
  • Glutenfri

Hvad er fordelene ved L-Arginin?

WeightWorlds Arginin-tabletter er lavet af 100% rent og naturligt arginin, som er et af 20 essentielle aminosyrer, som kroppen bruger til at danne proteiner, og er derfor vigtigt i forbindelse med muskelopbygning og restitution.

Under normale omstændigheder kan kroppen producere nok mængder arginin til at opfylde sine behov, men der kan være tilfælde, hvor kroppens behov ikke kan dækkes via kosten, enten hvis man træner meget, oplever stress eller har problemer med en dysfunktion i kroppen. Netop derfor kan det være en god idé at tage et tilskud med arginin, så du på den måde kan få opfyldt din krops aminosyrebehov.

Hvad gør L-Arginin?

Kroppen bruger blandt andet L-arginin til at producere signalstoffet nitrogenoxid, også ofte forkortet NO. Dette signalstof har flere forskellige funktioner, en af dem er blandt andet at 'afslappe' muskulaturen i blodkarrene og på den måde udvide dem. L-arginin spiller også en vigtig rolle i proteinsyntensen samt udskillelsen af overskydende nitrogen i form af urinstof, og bliver ligeledes omdannet til glukose og kreatin.

Muskelopbygning

Som en aminosyre er L-Arginin en af de byggesten, som din krop bruger til at skabe protein til gavn for musklerne. Protein, der fortsætter med at vokse og reparere muskelbindevæv til større og stærkere muskler. Dette er en særlig vigtig proces for, hvis du stræber efter at træne efter fitness mål eller foretage fysiske tilpasninger til din krop.

Sult

Hvis dine mål er mere end blot muskelrelaterede er det vigtigt at bemærke, at L-Arginin har også flere fordel med hensyn til protein. Protein er almindeligt anvendt i kost som et middel til at tilfredsstille sult, hvilket fører til lavere fødeindtagelse og mindre vægtforøgelse fra kost. Dette fænomen forklarer populariteten af Atkins diæten, som er en utroligt populær metode til slankekure, hvor man erstatter deres kulhydratindtag for en større forsyning af aminosyrer rigt på protein.

Cirkulation

Foruden de mange fordele for dine muskler, har L-Arginin, som du kan finde i vores kosttilskud, også implikationer for dit kredsløbssystem. Når det først er indtaget, får kroppen nitrogenoxid som folk ofte bruger for at dilatere blodkar for et bedre blodomløb. Dette kan bidrage til et forbedret kredsløbet og supplere din evne til at forhindre skade på dine blodkar og lindre blodtrykket. Betydningen af cirkulation kan ses ud fra et muskel perspektiv, fordi kredsløbssystemet er en uendelig motorvej, der bærer næringsstoffer til musklerne til brug ved træning. Dog er vedligeholdelsen af cirkulationen også vigtig for hjertet, og det kan forhindre slid og forringelse af blodårer og de negative problemer forbundet med dette.

Hvem bør overveje et arginin-tilskud?

Aminosyre-tilskud anbefales ofte personer, der træner meget, og især har fokus på muskelopbygning, og her er L-arginin selvfølgelig også ideelt. Det skyldes blandt andet, at kroppen bruger arginin til at danne kreatin, der bidrager til muskelopbygning samt energi og restitution.

Derudover kan det også være fordelagtigt for personer, der gerne vil tage et tilskud med fokus på dannelsen af nitrogenoxid, der bidrager til blodsukker og blodkar.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 tablet om dagen sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet skal tages dagligt i minimum 3 måneder for at få de bedste resultater.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du ammer, er gravid, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingredienser

L-Arginin , Fyldemiddel: (mikrokrystal Cellulose) anti-klumpningsmiddelt: (magnesium stearate, silikone dioxid)

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Sort Maca Complex
Sort Maca Complex

5000 mg 180 Kapsler | Maca-tilskud med arginin og ginseng

139 kr.

+
Marine Collagen Shot
Marine Collagen Shot

25 ml 15 Sachets Liquid | Anti-aging kollagen-drik med frugtsmag

219 kr.

1 Vare

139 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(49)
4 Stjerner
(32)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.88% baseret på 84 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Rigtig god tabletter

A Ah
Bekræftet køb

Udmærket produkter nem at tage

J Jørn M
Bekræftet køb

Fantastisk

k kennet J
Bekræftet køb

Er blevet større

L Lasse
Bekræftet køb

Mine muskler er så store, jeg er stolt og min kæreste elsker det

A Adrien
Bekræftet køb

Fuld stjerner fra mig!

M Marcu9us
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide denne, da den er meget lettere at tage

O Ollie
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide, hvordan man kun har brug for 1 tablet - gør det lettere end andre, jeg har set.

M Manu
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide, at det er smagfrit, og de er også nemme at tage

S Stewart
Bekræftet køb

Lette nok at tage, og jeg kan godt lide styrken, bedre end den jeg brugte før til lignende pris

J Johnathan

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide