Fri fragt på alle ordrer over 499kr
Bedtime Complex Tilskud - Naturligt Sovemiddel fra WeightWorld
Bedtime Complex Tilskud - Naturligt Sovemiddel fra WeightWorld
Bedtime Complex Tilskud - Naturligt Sovemiddel fra WeightWorld
Bedtime Complex Tilskud - Naturligt Sovemiddel fra WeightWorld

Bedtime Complex

350 mg 60 Kapsler | Sovemiddel til søvnløshed
WeightWorld

Oversigt

  • Naturligt sovemiddel
  • Til søvnløshed og søvnproblemer
  • Med 5-HTP, B-vitamin-kompleks og kamille
  • Tag 2 dagligt - nok til 30 dage
  • 100% Tilfredshedsgaranti

Bedtime Complex er et naturligt sovemiddel med ingredienser som 5-HTP, B-vitamin-kompleks og beroligende kamille udviklet til søvnløshed.

Søvnproblemer har en negativ påvirkning på dit velvære, og derfor kan din krop have brug for en skub i den rigtige retning til at få en god nattesøvn. Nyd de mange fordele ved sovepillernes essentielle vitaminer og mineraler til at hjælpe din krop til at føle sig mere afslappet, så du har lettere ved at falde i søvn, da de aktive ingredienser kan støtte kroppens naturlige niveau af serotonin.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

En god nattesøvn er vigtig for dit velvære og sundhed

En god nattesøvn har en vigtig betydning for dit velvære og din generelle sundhed, og påvirker alt fra din hud til dit humør i løbet af dagen, da krop og hjerne bruger de dyrebare nattetimer til at lade op og hvile efter en lang og ofte stresset dag. Men det er desværre ofte lettere sagt end gjort at få de anbefalede 8 timers nattesøvn.

I løbet af hverdagen har man ofte mange forskellige gøremål. Man har arbejde, huset skal gøres rent, der skal laves mad, børnene skal hentes og bringes, og en generel følelse af mangel på tid er ofte en af de primære grunde til, at man ligger søvnløs om natten. Dertil kommer, at når man endelig er gået i seng, kan det være ualmindeligt svært at falde i søvn. WeightWorlds Bedtime Complex kan heldigvis hjælpe dig med at give dig den gode nattesøvn, som du fortjener.

Bedtime Complex til en bedre nattesøvn

Bedtime Complex er et naturligt alternativ til andre sovemidler med ofte voldsomme bivirkninger til dig, der gerne vil have en god nattesøvn. Pillerne er en billig, praktisk og naturlig måde til at håndtere din søvn, og indeholder en unik kombination af 5-HTP, B-vitamin og kamille til at give din krop de nødvendige multivitaminer og mineraler til at få en god nattesøvn. Alle disse naturlige, aktive ingredienser er nøje udvalgt til at hjælpe med at berolige din krop og sind, så du er helt afslappet før sengetid.

Vigtigste ingredienser

5-HTP:

5-HTP, eller 5-hydroxytryptophan, er en aminosyre og et naturligt biprodukt af et af kroppens vigtigste proteiner, L-tryptophan, som kroppen bruger til at producere serotonin. Serotonin kan have positive effekter på humør og adfærd, og derfor kan 5-HTP være ideelt til at håndtere søvn, humør og appetit naturligt. Læs mere her.

Kamille:

Kamilleplanten er kendt for sine naturlige beroligende egenskaber, og derfor vælger mange at bruge det enten ved at drikke kamillete eller som æterisk olie i hjemmet. Det skyldes, at kamille kan hjælpe med at blive naturligt afslappet til bedre stresshåndtering i løbet af hverdagen og dermed naturligt berolige din krop. Læs mere her.

B-vitamin-kompleks

Bedtime Complex giver din krop et tilskud af alle 6 essentielle B-vitaminer samt C-vitamin, der er vigtige til at sikre en normal vedligeholdelse af flere kropsfunktioner. Disse inkluderer en normal funktion af immunforsvaret, nervesystemet og den psykologiske funktion, der kan hjælpe dig med at slappe af før sengetid. Læs mere her.

Udviklet til søvnløshed og søvnproblemer

Dette naturlige kosttilskud er udviklet til personer, der har problemer med søvnløshed, eller bare gerne vil have den bedst mulige nattesøvn. Søvnproblemer er helt normalt, især hvis man har en stram deadline, føler sig stresset på arbejdet, arbejder nattevagt eller lige er blevet forælder. Derfor vælger mange at tage sovemedicin i brug for at kunne sove, men de har ofte voldsomme bivirkninger, og derfor kan et naturligt tilskud være et sundere alternativ.

Brugsanvisning

Tag 2 kapsler dagligt med et stort glas vand og i forbindelse med et måltid. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du læser ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager anden medicin eller er under lægebehandling bedes du kontakte egen læge, før du begynder at indtage kosttilskuddet. Stop med at bruge tilskuddet, hvis du oplever bivirkninger. Anbefales ikke til personer, der har hormonafhængig kræft, eller det ligger i familien. Ikke velegnet til personer under 18 år.

Ingrediensliste:

5-HTP (fra Griffonia-frø), kamille, humle, C-vitamin, Rosenrodekstrakt, B1-vitamin (Thiamin), B2-vitamin(Riboflavin) B3-vitamin (niacin), B6-vitamin, B12-vitamin, B5-vitamin(pantothensyre) Folinsyre, Magnesium, zink, hydroxypropylmethylcellulose, mikrokrystallinskcellulose, magnesiumstearat, siliciumdioxid.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Bedtime Complex
Bedtime Complex

350 mg 60 Kapsler | Sovemiddel til søvnløshed

179 kr.

+
5HTP Kapsler
5HTP Kapsler

490 mg 365 Tabletter | Tilskud til vægttab, humør og søvn

279 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hud, led & velværet

139 kr.

1 Vare

179 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide