FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Bio Culture med Probiotika

77 milliarder mælkesyrebakterier

Hvad er Bio Culture med probiotika?

Vi kan alle få problemer med maven og fordøjelsen, og det skyldes i mange tilfælde en ubalance i sunde og usunde bakterier i maven. Mælkesyrebakterier er såkaldte sunde mavebakterier, og kan hjælpe dig med at få en mave i balance.

Netop derfor kan du med fordel tage WeightWorlds Bio Culture dagligt, da det er et naturligt probiotika-kosttilskud med hele 20 forskellige sunde bakteriestammer, og kan tages for få en mave og fordøjelse i perfekt balance.

Probiotika-pillerne indeholder hele 77 milliarder mælkesyrebakterier pr dagsdosis, og er specielt formuleret til at få en bedre tarmsundhed og fordøjelse.

Hvorfor tage Bio Culture med probiotika?

Vi kan alle få problemer med fordøjelsen eller mavebesvær, uanset hvor sundt vi spiser. Men det er også helt normalt at få, hvis man under rejser 'stresser' maven med nye og anderledes bakterier.

Uanset årsagen kan du med fordel tage et naturligt kosttilskud med probiotika, da du med en velfungerende mave og fordøjelse mere effektivt og bedre kan optage de essentielle mineraler og vitaminer, som du får via maden.

En god tarmflora og fordøjelse er ikke kun godt for at få en mere stabil mave, reducere oppustethed samt luft i maven, det er også vigtigt for dit immunforsvar og dit generelle velvære. Og probiotika, som også kaldes mælkesyrebakterier, kan netop bidrage til at fremme en god tarmflora og fordøjelse.

Det skyldes, at mælkesyrebakteriers primære funktion i mave-tarm-systemet er at omdanne mælkesukker til mælkesyre, hvilket bidrager til at stimulere celledeling og tarmens bevægelser, som kan reducere forekomsten samt svække sygdomsfremkaldende og skadelige bakterier i maven og tarmene.

Hvad er mælkesyrebakterier godt for?

Mælkesyrebakterier producerer mælkesyre, og kan derfor hjælpe med at opretholde en sund balance i tarme og maven. Det bidrager blandt andet til at reducere risikoen for dårlig fordøjelse, oppustethed og forstoppelse. Derudover kan de også hjælpe med at mindske risikoen for infektioner i urinvejene og vagina hos kvinder.

Hvilke mælkesyrebakterier er de bedste?

Der er mange forskellige mælkesyrebakterier, som alle kan have positive effekter på kroppen. Nogle af de mest undersøgte og populære mælkesyrebakterier inkluderer Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis og Lactobacillus Casei. Disse bakterier findes typisk i mejeriprodukter som yoghurt og kefir og i probiotiske kosttilskud som Bio Culture fra WeightWorld.

Hvornår bør man tage mælkesyrebakterier?

Mælkesyrebakterier kan være gavnlige for fordøjelsen og immunsystemet. De kan tages som kosttilskud for at forbedre tarmens sundhed, hjælpe med at lindre fordøjelsesproblemer og styrke kroppens modstandskraft mod infektioner.

Er der bivirkninger ved mælkesyrebakterier?

WeightWorlds Bio Culture er et naturligt kosttilskud, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler dagligt med et stort glas vand i forbindelse med et hovedmåltid.

Kan alle tage mælkesyrebakterier/probiotika?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Tilskuddet er ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(18)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

92.17% baseret på 22 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Have been taking these capsules since last month and it just solved my digestive struggles for good!

D Daymond
Bekræftet køb

Tried probiotics for the first time. Never thought it would restore normal bowel movements so quickly! Such a relief!

P Preity
Bekræftet køb

Started taking this probiotic capsule for bloating issues. Not only did it manage bloating but also made my skin look much better than before! Wooooooooooow!

A Amber
Bekræftet køb

Awesome supplement for bowel regularity. The days of struggling with irregularity are finally gone!

S Sachin
Bekræftet køb

I have tried many probiotic supplements before, but this is the only one that have actually helped me get back my normal bowel movements.

F Fred
Bekræftet køb

A total game-changer for bowel regularity! Since taking these capsules, am also not falling sick frequently like before!!

T Tracy
Bekræftet køb

The capsule is indeed doing what it claims. My symptoms of regular stomach discomfort are gone. Haven’t felt any change in the mental wellness yet

S Samuel
Bekræftet køb

Unlike most probiotics that claim but don’t work, this one truly works and also helped me in my slimming journey!

D Dorothy
Bekræftet køb

It’s vegan, free from harmful TSE/BSE substances and natural. The safest formula I could get. Gave evident results!!

C Courtney
Bekræftet køb

Thanks to these probiotic capsules, I no longer have to worry about bowel irregularity disturbing my day. Couldn't be happier!

K Katherine

*Resultater kan variere fra person til person

Andre kunder køber