Bio Super Detox Mix

Detox kosttilskud pulver

Oversigt

Fra de videnskabelige hjerner hos Diet Food kommer Bio Super Detox Mix, et mesterligt udformet og økologisk sammensat tilskud, der er designet til at bringe kroppen i perfekt ligevægt. Livet udsætter os alarmerende ofte for masser af uønskede giftstoffer, Bio Super Detox har til formål at hjælpe med at rense og genoplive din krop. Fjernelsen af sådanne elementer kan hjælpe med at få dig til at føle dig opfrisket og genoplivet. Den specielle formel er vegansk og er ideel til at hjælpe kroppen med at dealkylere, samtidig med at du får en større følelse af velvære.

  • Designet til at rense og genoplive
  • 100% økologiske kilder
  • Indeholder chlorella, hvedegræs og byggræs
  • Består af 6 unikke superfoods
  • Rig på jern og vigtige vitaminer
  • Velegnet til veganere og vegetarer

Udover at være i stand til at rense kroppen for det du ikke ønsker, fungerer Bio Super Detox omvendt ved at hjælpe med at give dig det din krop har brug for til at opnå en forbedret glød. Dette gør den ved hjælp af 6 superfoods der bidrager med vitaminer og mineraler. Den vigtigste ingrediens er chlorella, et vegansk våben mod urenheder og toksiner, der kompenserer for de almindelige faldgruber ved andre veganske ingredienser. Bio Super Detox Mix indeholder en måneds forsyning af alle disse energigivende fordele i en økonomisk beholder.

  • Vegansk
  • Økologisk
  • Vegetarisk

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Chlorella og dens lovende fordele

Den centrale aktive ingrediens som Super Detox benytter er chlorella. Det er en kraftfuld plantealge der typisk dyrkes i sydasiatiske lande, specielt i Japan og Taiwan. Denne plantebaserede næringskilde har været en anerkendt hjælp til kroppens næring i århundreder! Den er usædvanligt rig på klorofyl, fibre samt vitaminer og mineraler der hjælper med at rense kroppen for uønskede kemikalier, samtidig med at den indeholder en stor mængde jern og essentielle aminosyrer for at hjælpe med at optimere rekonvalescens og kropsfunktion.

Afgifter

Afgifter
Den høje mængde chlorella i Super Detox muliggør et produkt, som kan bidrage til at reducere giftstofferne i kroppen og tackle urenheder, der opstår hvad enten man spiser en plante-, kød- eller fiskebaseret kost. Den er også rig på jern og B1-vitamin, som kan hjælpe med at opnå en normal kropsfunktion og som er to vigtige mikronæringsstoffer, der ofte mangler i andre kostvaner egnet til veganere .

Lindrer

Lindrer
Super Detox er også tilsat hvedegræs og byggræs, to grønne og sunde superfoods, der forstærker produktets rensende egenskaber, samtidig med at de arbejder for at give en god og beroligende smag og undertoner. Disse kan hjælpe kroppen med at opnå en følelse af maksimal velvære, mens urenheder bliver udledt hvilket hjælper dig med at aktivt at fornemme fordelene.

Genopliver

Genopliver
Tilskuddet indbefatter også behovet for at erstatte det, der tidligere er forsvundet. Sammen med chlorella indeholder produktet proteinberiget spirulina; disse to arbejder i synergi for at erstatte essentielle aminosyrer og fibre. Super Detox indeholder også lucuma og kakao, som arbejder sammen for at give vitaminer og mineraler der genskaber kroppens naturlige vitalitet.

Komplet ingrediensliste

Hvedegræs, Byggræs, Kakao, Chlorella, Spirulina, Lucuma

Brugsanvisning

Indtag en skefuld af Bio Super Detox Mix en gang dagligt som en del af en sund, afbalanceret kost. Denne daglige dosis kan blandes med vand, mælk, juice eller i salater, morgenmadsprodukter eller desserter for et mere diskret forbrug. Hver beholder indeholder 300 g Bio Detox Mix pulver, hvilket vil række til cirka en måneds brug.

Gode råd

Bio Super Detox Mix er 100% naturligt og økologisk fremstillet og har ingen kendte bivirkninger. Bio Super Detox Mix er egnet til brug for dem, der holder sig til en vegansk eller vegetarisk kost. Læs venligst hele ingredienslisten for at finde ud af om indtaget af Bio Super Detox Mix kan være i konflikt med eventuelle personlige allergier. Hvis du ammer, er gravid, eller lider af en bestemt sygdom, bedes du spørge en læge til råds før det indtages. Dette produkt kan indeholde soja, hvede eller gluten.

Bio Super Detox Mix Detox kosttilskud pulver

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

dette produkt , virker som det skal

P PIA
Bekræftet køb

Jeg kan mærke min krop får en udrensning. I starten fik jeg en ekstra toilettur, men nu er det som det plejer. Jeg har aldrig mere forstoppelse eller oppustet mave

P Pedersen
Bekræftet køb

Har længe ledt efter udrensningspulver som dette. Tak for et godt produkt

S Sebastian
Bekræftet køb

Super fin mix af detox.

J Jarl
Bekræftet køb

Hej, jeg synes det var fint men levede ikke helt op til min forventninger. måske er det min skyld. 3/5

H Hans-Erik
Bekræftet køb

Super fin mix af detox.

J Jarl
Bekræftet køb

Hej, jeg synes det var fint men levede ikke helt op til min forventninger. måske er det min skyld. 3/5

H Hans
Bekræftet køb

Blandes nemt, ret vigtigt, da jeg hader klumper

F Frank
Bekræftet køb

Føler mig bedre -og lettere

E Emily
Bekræftet køb

Lugter og smager meget sundt, god kvalitet. Det blandes godt med smoothies, og jeg vil sige- tilføj til en smoothie i stedet for bare vand, det smager bedre efter min mening

C Charlotte
Bekræftet køb

Føler mig så meget bedre, siden jeg startede på dette mix

R Ruby

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide