Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Er Carb Blockers kompatible med keto og paleo diæter?

Carb blockers er fantastiske naturlige tilskud, der er et populært valg blandt dem, der leder efter hjælp til deres vægttab - men hvad hvis du følger en keto eller paleo diæt? Da der er et stigende antal mennesker, der følger disse diæter, er det på tide at forstå, om carb blockers er kompatible og hvad fordele, de kan have, i forhold til de forskellige kost valg. Så læs videre og find ud af mere!

Hvad er Carb Blockers?

carb no more infograph

Som navnet antyder, virker carb blockers ved at reducere eller ‘’blokere’’ mængden af kulhydrater i maden, vi spiser, fra at blive fordøjet. De bruger ingredienser som fx hvide kidneybønner til at stoppe enzymet alfa-amylase, der fordøjer og nedbryder komplekse kulhydrater, så de kan passere gennem systemet ufordøjet. Det betyder, at de ikke vil bidrage med nogle kalorier eller øge blodsukkeret og vil simpelthen bare passere gennem kroppen uden nogen effekt.

Ved at bruge et carb blocker tilskud, kan du altså nyde komplekse kulhydrater som fx brød, pasta og kartofler uden at skulle bekymre dig om den efterfølgende vægtøgning. Du kan dog stadig nyde fordelene ved simple kulhydrater som fx dem fra frugt og grønt, uden de bliver påvirkede.

Hvad er Keto og Paleo diæter?

carb no more infograph

Keto diæten, eller ketogen diæt, involverer at spise store mængder fedt, moderate mængder protein og en smule kulhydrater for at holde kroppen i ketose. Det er en naturlig metabolisk proces, hvor kroppen forbrænder fedt (både lagret og fra maden, vi spiser) i stedet for glukose fra kulhydrater og sukker. Formålet med denne diæt er at fremme vægttab, og den er ideel til dem, der ønsker at leve en energisk og sund livsstil.

carb no more infograph

Paleo diæten, også kendt som Palæolitisk, hulemand eller stenalderkost, er hvor du kun kan spise de fødevarer, der var tilgængelige under den palæolitiske æra. Det betyder fødevarer, der kunne findes gennem jagt og samling, så diæten er mest baseret på magert kød, fisk, frugt, grøntsager, nødder og kerner, og den undgår forarbejdet mad, korn, bønner og sukker.

Kan du bruge Carb Blockers på en Keto Diæt?

En af de bedste diæter at følge for at opnå fuldt udbytte af carb blockers er den ketogene diæt. Når du følger en keto diæt, ønsker du at spise store mængder fedt og protein og små mængder af kulhydrater, så en carb blocker kan være det perfekte valg. Ved at tage en carb blocker i forbindelse med keto diæten, kan det hjælpe dig med at reducere kulhydraternes indflydelse på kroppen og bedre fremme ketosen. Det er specielt gavnligt for dem, der lige er startet på en keto diæt og stadig er ved at tilpasse sig og blive vant til, hvad de kan og ikke kan spise.

Kan du bruge Carb Blockers på en Paleo Diæt?

carb no more infograph

Når det kommer til carb blockers og paleo diæten, bliver tingene en smule mere komplicerede. Dem, der følger en paleo diæt, vil spise en masse fødevarer, der enten kan jages eller indsamles, og det betyder, at bælgfrugter som fx korn og bønner ikke er tilladt. Desværre er den mest populære naturlige ingrediens i de bedste carb blockers hvide kidneybønner, så de er altså ikke egnet til dem, der følger en paleo diæt.

Oversigt

Carb blockers er fantastiske naturlige tilskud til dem, der gerne vil nyde de kulhydrater, de spiser, uden at skulle bekymre sig om den efterfølgende vægtøgning. Hvis du følger en keto diæt, kan en carb blocker være en god løsning på at begrænse dit indtag af kulhydrater og er specielt gavnlig for dem, der lige er startet. Carb blockers er dog generelt ikke egnet til dem, der følger en paleo diæt.

Anbefalede Produkter

Del med