Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Frugtinfusionsflaske

800 ml Flaske | Til lækre drinks på farten

Oversigt

Vores smarte flaske med frugt infuser gør vand meget mere spændende. Med WeightWorld frugt infuser flaske gør det lækkert at holde sig hydreret. Vi ved alle, hvor vigtigt det er at få nok vand og holde kroppen hydreret, men lad os se det i øjnene, almindeligt vand kan være kedeligt. Sund og lækker betyder ikke, at du er nødt til at ofre smagen. Nyd den naturlige smag af alle dine yndlingsfrugter, bær og grøntsager, mens du får en forfriskende fornemmelse med vand.

 • BPA-fri vandflaske
 • Gør vand mere spændende og smagfuldt
 • Endeløse varianter, der passer til din smag
 • Kan hjælpe dig med at opretholde en sund livsstil
 • BPA-fri plast
 • Kan gå i opvaskemaskinen
 • Nem og praktisk at tage med på farten
 • BPA-fri

Risikofrit hydrering for din sundhed

Hos Weightworld er vi engageret i at beskytte og respektere vores værdsatte kunder. Derfor har vi valgt at tage de næste skrift således denne praktiske infuser flaske ikke indeholder BPA. BPA (Bisphenol A) er et skadeligt kemikalie anvendt i mængdeproduktion, hvor plastik bliver fremstillet. Vores flasker indeholder ikke BPA, så du kan fokusere på at have en velsmagende smagsoplevelse med din Weightworld Fruit Infuser uden nogen risiko for dit velvære.

WeightWorld frugt infuser flaske

Gå ikke på kompromis, når det kommer til hydrering. Nyd den naturlige smag af vand blandet med frugt, bær og grøntsager og få sundhedsmæssige fordele såsom antioxidanter og vitaminer på samme tid. Flasken fra WeightWorld med en frugt infuser er mere end blot en almindelig flaske – det er det første skridt til en sundere livsstil. Ved at udnytte fordelene ved at drikke vand med frugt saft, som en del af din daglige rutine får du en stor mængde af antioxidanter og vitaminer. Vandflasken er ideel enten til køleskabet derhjemme, på kontoret, i fitnesscentret, på farten eller udendørs.

Sådan bruger du en infuser flaske

WeightWorld frugt infuser flasken er hurtig og nem at bruge. Du skal blot putte din foretrukne frugt kombination i flasken, men overfyld den ikke; giv dit frugt lidt plads. Lad frugten og vandet blande sig og ryst forsigtigt flasken, så frugtsaften fordeles i vandet. Lav dit eget lækre og sunde frugtvand, og forbered din mund og sind på en smagsoplevelse af sunde næringsstoffer.

 1. Hvilke frugter og bær kan jeg bruge i flasken?

  Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan putte i din infuser flaske. Det er meget populært med agurk, lime, citron, grape, appelsin, æble, kiwi, blåbær, jordbær, hindbær, vandmelon og vindruer. Det giver dit vand et pift og tilføjer en masse sund næring samt en frisk smag.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.33% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

præcis som jeg forventede. Dog lidt besværlig at drikke af, da flasken ikke får luft fra andet end mundstykket.

M Maria
Bekræftet køb

Fint produkt. Lever op til mine forventninger

C Charlotte I
Bekræftet køb

min nye favorit flaske !!! har forsøgt at bruge mindre plast, så denne er ideel

K Keri
Bekræftet køb

Er godt nok glad for denne flaske, fordi den er bekvem at bruge. Jeg har den med på arbejde hver dag, hvor jeg hælder vand i og blander nogen forskellige frugter til at give mere smag.

V Victor hansen
Bekræftet køb

Denne flaske er fantastisk at bruge, når jeg kan hælde vand og blande det med frugt for at få mere smag

L Lucas madsen, Odense
Bekræftet køb

Jeg har en meget travl hverdag, så jeg skriver også denne anmeldelse på arbjedet-hehe. Men jeg er hvertfald glad for den fordi den er nem at bruge og så smager vandet endnu bedre.

R Rasmus Rasmussen, Kbh
Bekræftet køb

Nem at bruge

F Freja nielsen
Bekræftet køb

Disse er så gode, især med tanke på at bruge mindre plast. Jeg kan virkelig godt lide, hvordan det har den midterste del at lægge frugt i, og nogle gange bruger jeg det bare som en almindelig vandflaske med is. Størrelsen er også rigtig god og perfekt til rejser.

C Catarina
Bekræftet køb

fremragende størrelse og let at transportere

L Lauren
Bekræftet køb

Fin størrelse, og super på farten og til træning

E Eloise

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide