Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

WeightWorld Fruit Infuser Bottle

800ml

maxmedix™

99 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Vores smarte flaske med frugt infuser gør vand meget mere spændende. Med WeightWorld frugt infuser flaske gør det lækkert at holde sig hydreret. Vi ved alle, hvor vigtigt det er at få nok vand og holde kroppen hydreret, men lad os se det i øjnene, almindeligt vand kan være kedeligt. Sund og lækker betyder ikke, at du er nødt til at ofre smagen. Nyd den naturlige smag af alle dine yndlingsfrugter, bær og grøntsager, mens du får en forfriskende fornemmelse med vand.

  • Gør vand mere spændende og smagsfuld
  • Endeløse varianter, der passer til din smag
  • Kan hjælpe dig med at opretholde en sund livsstil
  • BPA-fri plast
  • Kan gå i opvaskemaskinen
  • Nem og praktisk at tage med på farten
Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her
frugt infuser flaske med bær

WeightWorld frugt infuser flaske

Gå ikke på kompromis, når det kommer til hydrering. Nyd den naturlige smag af vand blandet med frugt, bær og grøntsager og få sundhedsmæssige fordele såsom antioxidanter og vitaminer på samme tid. Flasken fra WeightWorld med en frugt infuser er mere end blot en almindelig flaske – det er det første skridt til en sundere livsstil. Ved at udnytte fordelene ved at drikke vand med frugt saft, som en del af din daglige rutine får du en stor mængde af antioxidanter og vitaminer. Vandflasken er ideel enten til køleskabet derhjemme hjemme, på kontoret, i fitnesscentret, på farten eller udendørs.

Sådan bruger du en infuser flaske

WeightWorld frugt infuser flasken er hurtig og nem at bruge. Du skal blot putte din foretrukne frugt kombination i flasken, men overfyld den ikke; give dit frugt lidt plads. Lad frugten og vandet blande sig og ryst forsigtigt flasken, så frugtsaften fordeles i vandet. Lav din egen lækre og sunde frugtvand og forbered din mund og sind for en smagsoplevelse og sunde næringsstoffer.

Hvilke frugter og bær kan jeg bruge i flasken?

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan putte i din infuser flaske. Det er meget populært med agurk, lime, citron, grape, appelsin, æble, kiwi, blåbær, jordbær, hindbær, vandmelon og vindruer. Det giver dit vand et pift og tilføjer en masse sund næring samt en frisk smag.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (80% baseret på 1 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (84.1% baseret på 947 )

  • *
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev