Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Green Coffee og Colon Cleanse Detox kit

499 kr.
578 kr.
Du sparer:  79 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

Green Coffee og MaxMedix Intensive Colon Cleanse er som skabt for hinanden. Først udrenser du dine tarme for affaldsstoffer og dårlige toksiner. Herefter kan du starte på superfood tilskuddet, som kan hjælpe dig smide de overflødige kilo.

 • Rig på energigivende ingredienser
 • Ideel til hurtigt og sundt vægttab
 • Effektivt supplement til vægttab
 • Forbrænder sukker inden det forbinder sig til fedt
 • Øger tarmfloraens funktion
 • 100 % naturlige ingredienser
 • Giver pænere og renere hud
 • Øger fedtforbrændingen naturligt
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Spar penge ved at købe kombipakken

Tarmrensningen løber over 10 dage og har flere sundhedsmæssige fordele. Den kan bl.a. lindre forstoppelse og følelsen af oppustethed, give dig pænere hud og mere mental- og fysisk energi. Green Coffee kan øge din fedtforbrænding og energiniveau, så du får lettere ved at tabe dig.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her
fordele ved udrensning og green coffee

Hvad er Green Coffee?

Det er uristede kaffebønner, som har et naturligt højt indhold af antioxidanten Chlorogensyre. Denne syre er kendt for at hjælpe kroppen med at omdanne sukker og fedt til energi, før det sætter sig på sidebenene. På denne måde undgår du at tage yderligere på, og du får øget energi så du kan presse dig selv yderligere når du træner. Derudover kan det grønne kaffeekstrakt også øge fedtforbrændingen, så du får mere ud af selve træningen og kan forbrænde mere end normalt, ved almindelige dagligdags aktiviteter. Green Coffee tilskuddet består af 90 kapsler og er nok til 1 måneds brug.

Hvad er MaxMedix Intensive Colon Cleanse?

Denne udrensningskur er en af ​​de mest effektive detox tilskud på markedet i øjeblikket. Denne skaffer din tarm af med usunde bakterier og toksiner uden at forårsage diarré eller løs afføring, som er en stor risiko blandt mere barskere produkter. Denne 10 dages tarmrensningskur er bestående af 8 forskellige urter. Alle ingredienser har naturlige udrensende egenskaber, som både hjælper dig med at komme af med unødvendige affaldstoffer og negative toksiner, samtidig med at give næring og vitaminer til dit tarmsystem. Har du ofte forstoppelse, kramper eller en følelse af oppustethed, vil en tarmrensning også kunne sætte en stopper for disse problemer, da tarmfloraen kommer tilbage i balance. Der er ikke tilsat nogle kunstige ingredienser, så alt indhold er 100 % naturligt og bør derfor ikke give anledning til uønskede bivirkninger. MaxMedix Intensive Colon Cleanse består af 60 kapsler, som tages over 10 dage (2 kapsler 3 gange dagligt).

Hvorfor er det godt at kombinere dem?

Når du bruger MaxMedix Intensive tarmrensning øger du optagelsen af andre kosttilskud, som f.eks. Green Coffee. Ved at udrense er der dermed ingen affaldsstoffer der blokerer for effekten fra kosttilskuddet og det kan få lov til at virke til fulde. På denne måde kan du få markant mere energi og du får de bedste forudsætninger for at tabe dig, da green coffee kan øge fedtforbrændingen ved at omdanne fedt og sukker til energi. For den optimale effekt, er det vigtigt at du drikker rigeligt med vand, både under tarmrensningen og forløbet med green coffee. Derudover bør du føre en sund og varieret kost rig på grøntsager og fibre samt dyrke regelmæssig motion.

Hvad indeholder produkterne?

Green Coffee: grøn kaffebønne ekstrakt, maltodextrin, siliciumdioxid. Kapselskallen består af Hydroxy Propyl Methyl Cellulose (vegetarisk)

MaxMedix Intensive Colon Cleanse: kalkcitrat, magnesiumcitrat, selen (selenomethionin), kalium aspartat, fiber fra brune ris, loppefrøskaller æblepectin, akaciagummi, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium infantis, Sennesplante, fructooligosaccharider, gelatine, cellulose, siliciumdioxid, vegetabilsk stearate.

Er der nogle bivirkninger?

Både Green Coffee og MaxMedix Intensive Colon Cleanse er naturlige produkter og bør derfor ikke give uønskede bivirkninger. 10 dages udrensningskuren vil kræve at du går mere på toilettet end normalt, da du skyller alle affaldsstoffer og dårlige toksiner ud af tarmen på 10 dage. Gravide og ammende bør ikke tage disse tilskud. Lider du af diarré eller mangel på afføring bør du konsultere din læge inden brug af en tarmrensning. Dette gælder også hvis du generelt er i tvivl om du kan bruge det pga. kronisk sygdom eller medicin.

Find linket nederst på siden for at læse mere om vores betingelser for pengene tibage garanti.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (92.7% baseret på 641 )

 • * Den her pakke hjalp mig med mit vægttab. Jeg udrensede først systemet med Colon Cleanse og derefter var Green Coffee en god kickstarter til min slankekur
*Resultater kan variere fra person til person