Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Kaffe Detox Kombipakke

Kombipakke | Støtte til vægttab & detox

Oversigt

Du vil finde to unikke, botanisk fremstillet produkter i denne Coffee and Cleanse Twin Pack for at sikre dig herredømme over din vægt og din krops indre funktion. Når du overvejer udfordringerne ved vægtkontrol og kropsudrensning, er det heller ikke overraskende at nogle kæmper med begge! Den dobbelte effekt af både Green Coffee Pure og Intensive Colon Cleanse er fremstillet til at tilbyde dig værktøjer for både at optimere din vægtkontrol og udrense din krop fra urenheder der ellers ville efterlade dig tung og sløv.

  • Fremstillet med 100 % naturlige ingredienser
  • Målretter to unikke faktorer af velvære
  • Virksomme ingredienser
  • Green Coffee Pure er naturligt rigt på chlorogensyre
  • Intensive Colon Cleanse er rigt på vitaminer og mineraler
  • Kapslerne er nemme at sluge

Det at kombinere to enkelte produkter har aldrig været nemt! Både Green Coffee Pure og Colon Cleanse har hver deres metaboliske fordele samlet i kapsler der er nemme at sluge. Dette giver alt i alt en overkommelig nem rutine af daglig forbrug, og de to små bøtter medfører at de kan medbringes enkelt uden de store problemer.

Green Coffee Pure

Det første produkt af denne dynamiske duo er Green Coffee Pure kapsler; en unik liste af ingredienser der forbinder de aktive kemiske forbindelser udbredt naturligt i ikke-ristede bønner. Grøn kaffebønnerekstrakt er eftersøgt i hele verden for dens høje koncentration af chlorogensyre, et specielt aktivt ingrediens der tilhører polyphenicsyre-familien. Denne organiske kemiske forbindelse er forbundet med fedtforbrænding og balance af sukkerniveauet i kroppen, som kan have et umiddelbart resultat for reducering af fedt og vægtkontrol. Grøn kaffe er også en naturlig kilde til koffein, som menes at have en forbindelse til fedtniveau og en generel kropsfunktion, ligesom at det giver et sundt spark til dit daglige liv.

Intensive Colon Cleanse

Uagtet om dit mål er at kontrollere din vægt eller ej, er det vigtigt at din krop opretholdes sund, så det kan være et herligt fundament for at skabe og bygge din fremtid. Intensive Colon Cleanse, som navnet angiver, er fremstillet for at udrense din krop og efterlader dig optændt og styrket. Dette produkt overskyller dig med jordens elementer såsom naturligt kostlige fiber og mineraler, der er forbundet med fordøjelse og beskyttelse, til brug i at regulere den metaboliske funktion.

Kombination af to

Vi anerkender at kroppens behov er mangefacetteret, og dette par af produkter er realiteten af dette behov. Green Coffee Pure bidrager til at du bedre kan kontrollere din vægt, og Intensive Colon Cleanse bidrager til at opretholde din krops frihed og ro, og giver et boost til den generelle kropsfunktion. Begge to målretter til at forestille et scenarie hvor dine ønsker er opnået, afspejlet i en mere synlig fysisk, og en god sans af generel velvære.

Kontrol

Kontrol
Grøn kaffeekstrat er i live med forbindelse til aspekter af vægtkontrol. Chlorogensyre besidder en forslået forbindelse til kulhydrats (reuptake) som kan forbedre kontrollen af vægten. Grøn kaffeekstrakt menes også at have en forbindelse til stoftskifte.

Udrenser

Udrenser
Intensive Colon Cleanse er rigt på ingredienser der kan udrense din krop således sætter den metaboliske funktion i stand og forbedrer vitaliteten. Blandt de ni ingredienser er psyllium, et naturligt fibre der er ekstensivt forbundet med et lavere kolesteroltallet.

Energiboost

Energiboost
Når begge produkter forbruges, indeholder de en samling af mikronæringsstoffer som er forbundet med en generel vitalitet. En vigtig pointe at overveje mens du forsøger at regulere din vægt, og opgiver urenheder. Grøn kaffe er også en kilde til koffein for at styrke dit energiniveau i kroppen.

Ingrediensliste

Green Coffee Pure: (Grøn kaffeekstrakt, (Bulking agent), kapselskal)

Intensive Colon Cleanse: (Brun risfiber, brune risfibre, psyllium frøskaller, æble pektinfrugt, gummi arabikum, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Infantis, ingefærrod, FOS Fructooligosaccharides, calcium citrat, magnesium citrat, Selenium Selenomethionine, kalium, kapselskal, gelatin, antiklumpningsmidler, cellulose, silikone dioxide, stearinsyre)

Vejledning

Indtag tre kapsler af Green Coffee Pure om dagen og 3x2 af Intensive Colon Cleanse om dagen, helst sammen med et måltid. Coffee & Cleanse Dobbelt Pakke bør indtages som en del af en balanceret kost. Produkterne kan indtages på egen vis, eller neddykket i en vandig løsning. Du bør ikke overforbruge den anbefalede dosis, undtagen hvis du er blevet anbefalet at gøre det af egen læge. Denne Coffee & Cleanse Dobbelt Pakke er fremstillet af 100 % naturlige ingredienser. Venligst notér at Intensive Colon Cleanse bør indtages over en periode på 10 dage, mens Green Coffee Pure bør fortsat indtages efterfølgende.

Gode råd

Coffee & Cleanse Dobbelt Pakke bør tages som en del af en balanceret kost, og bør dermed ikke indtages som en erstatning for et måltid. Hvis du er gravid, ammer, eller har en alvorlig sygdom, venligst henvend dig til egen læge inden du indtager disse produkter. Hvis du har en form for allergi eller kostlige behov, venligst gennemlæs ingredienslisten

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

74.00% baseret på 9 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Heller ingen virkning, selvom produktet er indtaget som beskrevet det skulle

L Lisbeth
Bekræftet køb

Den her pakke hjalp mig med mit vægttab. Jeg udrensede først systemet med Colon Cleanse og derefter var Green Coffee en god kickstarter til min slankekur

J Jens
Bekræftet køb

Denne pakke har været fantastisk: har kunne fået renere hud og har tabt mig en lille smule.

J Jones F
Bekræftet køb

God og hurtigt levering, skulle bare hente pakken hos min lokale brugs.

J Janne
Bekræftet køb

Jeg har taget grøn kaffe det sidste halve år og besluttede mig for at prøve en colon cleanse kur sammen med det. Super godt!

S Susanne
Bekræftet køb

jeg er virkelig glad for begge produkter i pakken. Giver mig mere energi til dagen

S Sabrina
Bekræftet køb

Jeg kunne mærke en stor forbedring efter de 10 dage med colon cleanse..

M Mads
Bekræftet køb

Grøn kaffe giver mig god energi til at klare dagen og er meget bedre end normal kaffe imo..

S Simon
Bekræftet køb

Jeg synes der er for meget koffein i, så jeg får lidt hovedpine af grøn kaffe

R Rikke

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide