Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Guarana Kombipakke

Energigivende frugtkapsler & pulver

Oversigt

Med Guarana Super Pack kan du naturligt genoplive dit energiniveau, drivkraft og styrke, samt fortrænge følelsen af træthed og udmattelse. I en stadig mere travl og krævende verden benytter mange af os koffeinholdige energi- og sportsdrikke, som ofte er fyldt med uønskede sukkerarter og tilsætningsstoffer. Med disse to sunde, rene alternativer i både pulver- og kapselform kan du nyde fordelene fra guarana-frugtens frø, der menes at have 4 gange mere koffein end kaffebønner.

 • Guarana i to energigivende formater af høj kvalitet
 • Mere koffein i kilden end kaffebønner
 • Ideel til en travl livsstil og dyrkning af sport
 • Kraftig 1200mg styrke pr kapsel
 • Pulver, der kan tilpasses til mange opskrifter
 • Velegnet til veganere og vegetarer

Guarana kan give dig en ny holistisk tilgang til din krops energibehov - det er allerede en stor favorit i Sydamerika, så hvordan kan du modstå at prøve det i to perfekte og praktiske former? Med Super Guarana i pulverform kan du blande det i lækre opskrifter som smoothies og juice og nyde det hele dagen. Ved at tage kapslerne kan du nemt nyde et stabilt, regelmæssigt boost. Med begge produkter kan du nyde en kontinuerlig, langsom frigivelse af energi, som vil holde dig oppe hele dagen. Du behøver aldrig mere at ty til en kunstig erstatning!

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

Amazonas skat

Guaranà frugten vokser dybt inde i Amazonas regnskov, en af ??verdens rigeste klimaer samt hjemsted for halvdelen af ??verdens levende dyr og plantearter. Der kan du også finde hundredtusindvis af indfødte mennesker, hvoraf en af dem er Guarani folket, som Guaranà-frugten er navngivet efter. Det siges at frugten traditionelt blev brugt i en varm drikke, ofte i perioder med faste, til at kompensere for faldet i energi. Guarani folkets kærlighed til dette dyrebare frø gjorde dens overgang til populærkulturen uundgåelig, og den er nu blevet en del af utallige kulsyreholdige energidrikke samt slik og kosttilskud i Brasilien og resten af ??kontinentet,.

Gaven der findes i Guaranà

Videnskaben har for nylig kastet deres interesse på Guaranà-frugten på grund af en bestemt faktor - dens utrolige koffeinniveauer, som kan måles op til fire gange højere end kaffebønnerne. I nyere tid er koffein blevet en vigtig del af mange menneskers liv. Det anføres ofte som værende velegnet til at øge fordøjelsen, koncentration og fysisk kraft. Fitness entusiaster nyder ofte godt af dens fordele, når de ønsker at forbedre deres præstationer under træning, derudover kan nævnes dens termogeniske egenskaber og evne til at genoplive stoftskiftet.

Endvidere er der en voksende bevidsthed om at de andre forbindelser, der findes deri dvs. xanthiner som catechiner, tanniner og procyanidiner, kan forbedre og udvide frugtens energigivende virkninger. Derudover har undersøgelser af indfødte folk i Amazonas, der regelmæssigt forbruger Guaranà i deres kost, vist en forbindelse til lavere niveauer af kolesterol og en reduceret taljeomkreds.

 • Koncentration
 • Fysisk ydeevne
 • Stoftskifte
 • Motivationsfølelse
 • Vægtkontrol
 • Kolesterolniveau

Super Guarana: Ekstra styrke

Derudover er Super Guarana beriget med vitaminer og mineraler. Kalium er kendt for at hjælpe med at støtte et sundt nervesystem, calcium menes at bidrage til en normal muskelfunktion og vedligeholdelse af knoglerne og fosfor hjælper med at få normale cellemembraner. B1-vitamin er også indeholdt, vitaminer af B-gruppen er kendt for at styrke et energigivende stofskiftet samt reducere træthed og udmattelse.

Guarana pulver & kapsler: En perfekt kombination!

Fuld ingrediensliste for kapsler:

Aktiv ingrediens: Guarana-ekstrakt, Kapselskal: hydroxypropyl methylcellulose, fyldemiddel: maltodextrin, antiklumpningsmiddel, magnesiumstearat.

Anvisning

Både pulver og kapsler indeholder kun en aktiv ingrediens; naturlig Guarana-ekstrakt og ingen skadelige kemikalier. De er ideelle til både vegetarer og veganer. Læs venligst omhyggeligt kapslernes fulde ingrediensliste, for at tjekke for eventuelle personlige allergener. Hvis du tager nogen form for medicin skal du kontakte din læge inden du begynder på tilskuddet. Guarana anbefales ikke til personer der er gravide eller ammer, som er under 18 år eller der lider af med koffeinintolerance eller overfølsomhed.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.37% baseret på 18 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

godt med begge produkter i en pakke, og at man også kan købe hvert produkt hver for sig.

L Lasse E.
Bekræftet køb

Jeg købte denne pakke for ca 4 måneder siden og har siden valgt at købe en mere, fordi det har ikke været helt dårligt at have begge produkter på samme tid. Det gør at jeg har kunne få lidt afveksling mellem kapsler og pulver. Jeg plejer som regel at få mere energi og motivation efter jeg har indtaget produkterne

R Rikke T. Larsen
Bekræftet køb

Energi, energi, energi - jeg kan mærke det hele vejen igennem min krop, fra top til tå. Vh Thomas

T Thomas Bo Nielsen
Bekræftet køb

I like using these together but prefer the powder as I add it to my morning smoothie

R Rachel
Bekræftet køb

nice but I think I will just buy the capsules on it's own next time

U Ueli
Bekræftet køb

really effective combopack! reasonably priced because it works so well

l laura
Bekræftet køb

Prisvärt och snabb frakt. Känner mig inte lika trött på morgonen.

H Hana
Bekræftet køb

använder i smoothies. gillar!

T Tor
Bekræftet køb

Bellissima l’idea del doppio pacco! Ho deciso di dare le capsule a mio marito e io di sbizzarrirmi in cucina con nuove ricette. Veramente dei buoni prodotti, li assumiamo entrambi da circa un mese e entrambi abbiamo decisamente più energia per affrontare la giornata, permettendoci anche qualche strappo alla regola come quando eravamo ragazzini. Sicuramente faremo le scorte! Grazie!

C Caterina
Bekræftet køb

Proprio il prodotto che stavo cercando! Sono sempre in giro per lavoro e le capsule mi servono per comodità. Tuttavia non disdegno anche qualche piatto o ricetta nuova. Entrambi i prodotti fanno quello che promettono. 5 Stelle

P Paolo

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide