FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*
hvad er moringa og hvad kan det gore godt for dig

Superfoods

Moringa - en superfood til din sundhed og velvære

Har du hørt superfooden ”moringa” nævnt og er nysgerrig på, hvad den kan gøre for dig? Så er du kommet til det rette sted! Uanset om du gerne vil vide mere om superfood og deres sundhedsmæssige fordele, eller du gerne vil lære mere om den grønne superfood moringas virkning, så vil du med sikkerhed blive inspireret til at bruge mere superfood-pulver efter at have læst dette.

Superfoods er enormt populære verden over - og med god grund! Hver enkelte superfood er stammer fra naturen, enten i form af frugter eller planter, og har i de fleste tilfælde været anvendt i flere hundrede år til at pleje kroppen helt natruligt. De har været anvendt enten til at bidrage til sundhed og velvære, eller anvendt som naturlig medicin til at behandle forskellige tilstande – hvoraf Moringa er kendt for at kunne bidrage til blodsukker og kolesteroltal. Netop derfor er de også anerkendte i dag, og bliver anvendt i kosttilskud, forskellige produkter til at pleje kroppen, i madretter og endda også i drikkevarer, såsom te og kaffe. Superfood kommer enten som superfood-pulver eller superfood-kapsler, og er dermed lette at tilføje din daglige rutine for at give dit velvære et naturligt boost.

Moringa er propfyldt med sunde næringsstoffer, vitaminer og mineraler, og kan bidrage til at give din sundhed et boost.

Hvad er Moringa?

Moringa er et træ, der primært er hjemmehørende i Indien, men også kan findes rundt omkring i Asien, Afrika og Sydamerika. Der findes flere forskellige slags moringa-træer, men det, der typisk anvendes i superfood-tilskud, er træet Moringa Oleifera. Stort set hele træet kan anvendes eller spises, da alt fra både bark og rødder til blade, frø og frøolien indeholder sunde næringsstoffer, og det er derfor ikke uden grund, at moringa ofte omtales som ”Mirakel-træet”. Træet har i flere generationer og i tusindvis af år været brugt som naturmedicin af lokale, som har brugt moringa til at behandle flere forskellige lidelser og symptomer.

Mirakeltræet moringa og moringa-pulvers virkning er siden blevet undersøgt nærmere af forskere, og det er tydeligt, at der har været en god grund til, at træet i flere generationer har været brugt som naturlig medicin. For moringa er nemlig fyldt med essentielle vitaminer, mineraler og aminosyrer, der alle kan bidrage til at give din sundhed og velvære et naturligt boost. Der findes så mange som 18 aminosyrer i moringatræets blade, som ligeledes har et højt naturligt indhold af både magnesium, antioxidanter, C-vitamin, D-vitamin, B3-vitamin, karoten, fosfor og flavanoider.

Moringa fås både i pulver- og kapselform, så du uden problemer kan nyde superfoodens sundhedsmæssige fordele.

Hvorfor er moringapulver sundt?

Moringa er dermed en af naturens helt stor gaver, og kan i dag fås som enten moringa-pulver eller moringa-kapsler, så du uden problemer kan give din sundhed et naturligt boost med alle de gavnlige næringsstoffer. Særligt kan disse mange næringsstoffer bidrage til at pleje kroppens væv, herunder hjerte, lunger, lever og nyre, idet de kan bidrage til at udrense kroppen for frie radikaler. Ligeledes kan moringa bidrage til at vedligeholde et normalt blodsukker, kolesteroltal og sågar også blodtryk, og kan derfor være ideelt at tilføje din diæt for at bidrage til at skabe balance i kroppen. Som om dette ikke er nok i sig selv, kan moringa også bidrage til at være udrensende og vanddrivende, og på baggrund af dets positive effekt på frie radikaler bidrage til en renere og mere glødende hud.

Der er derfor mange gode grunde til at tilføje moringa til din daglige rutine, uanset om det er i form af et naturligt kosttilskud eller ved at tilføje moringa som en ingrediens til dine madratter. Hvis du derimod gerne vil med på bølgen, så du kan vise din brug af superfood frem på instagram, så kan du købe superfood-pulver med moringa-pulver og anvende det i alt fra drikke såsom smoothies, bagværk og forskellige madretter. Forkæl dig selv og din krop med det bedste fra naturen!

Andre interessante artikler