WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Ingefærkapsler

14400 mg 60 Kapsler | Naturligt Kosttilskud for Wellness WeightWorld

Såfremt du har problemer med at motionere ordentligt eller blot ønsker et boost i hverdagen, er vores Ingefær tabletter det helt rigtige valg. Med 14440mg af det mest rene ingefærrod ekstrakt i hver enkelt portion, er disse ingefær piller en ægte markedsleder af ingefær kosttilskud. Indtag disse ingefærpiller for at berolige kroppen og opnå en balanceret mave og hjerte.

  • Bidrager til sund fordøjelse
  • Med opkvikkende ingefær for et sundt hjerte
  • 14400mg markedsledene høj styrke i hver dosis
  • 1 månedsforbrug i hver bøtte
  • Lugt- og smagsløse kapsler
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegetarisk
23.28
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvorfor tage ingefærkapsler?

Ingefær er blandt de mest populære krydderier i verden. Dens udbredelse stammer fra, at der er en essentiel ingrediens i sydasiatisk madlavning. Bortset fra sin umiskendelige smag, der ofte kommer med en følelse af opvarmning, er ingefær også ofte kendt for at være en utrolig god ingrediens at udnytte med det formål at opretholde velvære og styrke vitaliteten også.

Kvalme

Ginger bruges ofte som en rensning i ganen på grund af sin friske og klare smag, men det er også blevet brugt til at hjælpe med at løsne maven, når de har en kemisk ubalance. Årsagen til det er på grund af atundersøgelser har knyttet det til en beroligende fordøjelse, hvilket er vigtigt for at bevare et godt helbred i hjertet og skabe et sundt blodomløb. Endvidere er ingefær også en populær rensende, beroligende ingrediens, som folk ofte bruger mod ubehag. Selvom kvalme forsvinder med tiden er det meget irriterende og svækkende, hvilket betyder, at hurtig lindring kan give dig mulighed for at fortsætte din dag uhindret.

Udrensning

Ingefær er også kendt for sine rensende egenskaber, som er nødvendige til at rense din krop ud med uønskede kemikalier og elementer, der ellers kunne forårsage ubehag eller opbygge sig som fedt. Årsagen til dette er på grund af at det har væretforbundet med gastrisk tømning, som ødelægger din krop af sådanne ting. Sådanne egenskaber også er især vigtigt for at skabe et godt helbred i kroppen af hensyn til hjertet og blodomløbet. Endvidere er dette ingefærkosttilskud et stærkt spark af forfriskning for at sætte en forår i dit trin. Dette kan hjælpe dig med at fremskynde dine interne funktioner og naturligt rydde væk toksiner.

Led

Et andet element af tiltrækning, når det kommer til ingefærtilskud der ofte overses, er ingefærs brug som en naturlig måde at understøtte sunde led. Der har været undersøgelser udført, der har bundet ingefær til bådebetændelse ogledsundhed. Processen med betændelse i leddene er typisk det der forårsager problemer i leddene, som kan blive værre senere i livet, hvis de rette forebyggende og støttende livsstilstiltag ikke forfølges.

Ingefær kosttilskud 60 kapsler for hjerte helbred

Ingredienser

Ingefærekstrakt 12:1, magnesium stearate, silikone dioxid, maltodextrin, HPMC kapselskal

Vejledning

Vi anbefaler for de bedste resultater at du tager mellem 1 og 2 kapsler af ingefær om dagen. Hver kapsel bør skyldes ned med vand og ledsages sammen med et balanceret måltid. Det er op til dig, hvornår du indtager kapslerne, og de kan tages på en mæt eller tom mave.

Gode råd

Dette kosttilskud er ikke beregnet til at blive taget som erstatning for måltider. Hvis du gør det, kan din sundhed være i fare. Dette kosttilskud er beregnet til at komplimentere en afbalanceret kost og motion for de bedste resultater. Dette tilskud er egnet til veganere og vegetarer. Ingefærkapslerne er ikke beregnet for beregnet for børn under 18 år.

Læs mere
Ingefærkapsler 14400 mg 60 Kapsler | Naturligt Kosttilskud for Wellness

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

82.22% baseret på 9 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ja tak, så undgår jeg den lugt fra ingefær

A Anders
Bekræftet køb

Hej, i har en god service og fede produkter

H Hansen
Bekræftet køb

Elsker ingefær og det er så sundt!

M Minna
Bekræftet køb

Jeg ville have fordelene ved ingefær, men tåler ikke smagen, så dette er perfekt til mig.

D Dani
Bekræftet køb

let at tage og har ikke en stærk lugt

B Belle
Bekræftet køb

Dette er godt for min mave, og jeg er glad for, at jeg fandt dette

F Francis
Bekræftet køb

min mave føles meget mere rolig med denne

J Janet
Bekræftet køb

Jeg får kvalme ganske meget, så jeg føler de hjælper

H Hannah
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter