Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
Jerntabletter | Kosttilskud til et normalt fungerende immunsystem samt normal formation af røde blodceller & hæmoglobin
Jerntabletter | Kosttilskud til et normalt fungerende immunsystem samt normal formation af røde blodceller & hæmoglobin
Jerntabletter | Kosttilskud til et normalt fungerende immunsystem samt normal formation af røde blodceller & hæmoglobin
Jerntabletter | Kosttilskud til et normalt fungerende immunsystem samt normal formation af røde blodceller & hæmoglobin

Jerntabletter

14 mg 365 Tabletter | Naturligt kosttilskud til immunsystemet

Oversigt

  • Naturligt jerntilskud til immunforsvar
  • Bidrager til at reducere træthed og udmattelse
  • Bidrager til dannelsen af røde blodceller og hæmoglobin
  • Tag 1 tablet dagligt - nok til 1 år
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds Jerntabletter er et naturligt jerntilskud, der giver dig en potent dosis på 14mg jern ved blot at tage én tablet om dagen.

Jern bidrager til en normal kognitiv funktion, at mindske træthed og udmattelse samt bidrager til et normaltfungerende immunforsvar. Jern bidrager også til en normal produktion af røde blodlegemer og dermed en normal ilttransport i kroppen.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Mange danske kvinder lider af jernmangel

Man anslår, at op mod 40 procent af alle danske kvinder i den fødedygtige alder lider af jernmangel, der på verdensplan ligeledes er den mest udbredte mangelsygdom. De første tegn på jernmangel er ofte bleghed og træthed, men ved længerevarende jernmangel kan man også få problemer med nedsat immunforsvar, åndenød og svimmelhed.

Der er mange årsager til, at det ofte er kvinder i den fødedygtige alder, der lider af jernmangel, men den primære er jerntab i forbindelse med menstruation. Hertil kommer, at kvinders jernbehov stiger kraftigt under en graviditet, din krop har brug for masser af jern til at sikre livmoderens og fosterets de bedste forudsætninger for vækst og udvikling.

Hvad er de vigtigste fordele ved jern?

Det er vigtigt, at du sørger for at få nok jern i din kost eller hvert fald som minimum tager et jerntilskud for at få dækket dit jernbehov. Ellers er der risiko for, at du kommer til at lide af jernmangel (anæmi), der ofte viser sig som træthed, svimmelhed, nedsat fysisk ydeevne, hjertebanken, åndenød, hovedpine eller susen for ørene.

Det skyldes, at din krop bruger jern til at sikre et velfungerende immunforsvar, og bidrager ligeledes til at producere røde blodceller samt hæmoglobin, hvilket har en betydning for den mængde blod og ilt, der cirkulerer rundt i kroppen. Så hvis du ikke får dækket dit daglige jernbehov via kosten, kan du overveje at supplere op med WeightWorlds Jerntabletter, så du kan få en potent daglig dosis på 14mg jern ved blot at tage 1 tablet.

Hvem bør overveje at tage et jerntilskud?

Generelt set anbefales det, at kosttilskud med jern kan tages af alle, der gerne vil have et boost til immunforsvaret eller blodproduktionen, hvis man ikke får dækket sit jernbehov via kosten.

Kvinder er dog i risikogruppen for at komme til at lide af jernmangel på grund af deres menstruation, og derfor anbefales det også, at kvinder tager et jerntilskud, indtil de som minimum kommer i overgangsalderen.

Derudover kan du som veganer og vegetar også komme til at lide af jernmangel, da fødevarer med jern ofte er animalske, såsom kylling, oksekød og indmad.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 jerntablet dagligt sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. For at få det bedste ud af tilskuddet bør det tages dagligt i minimum 3 måneder.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Tilskuddet er velegnet til veganere og vegetarer. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Jern (Ferrous Fumarate), Microcrystalline Cellulose (MCC), Magnesium Stearat, Siliconedioxid.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Jerntabletter
Jerntabletter

14 mg 365 Tabletter | Naturligt kosttilskud til immunsystemet

129 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og hud

139 kr.

+
WeightWorld B12-Vitamin
WeightWorld B12-Vitamin

1000 mcg 400 Tabletter | Til immunsystemet, stofskiftet & nervesystemet

199 kr.

1 Vare

129 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(48)
4 Stjerner
(14)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.42% baseret på 65 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg blev overrasket da jeg åbnede forseglingen på denne flaske, over hvor små tabletterne er.Selvom størrelsen ikke er alt afgørende og jeg måske ikke føler den reelle fordel ved jerntilskud.Jeg ved dog,de bruges til at hjælpe kroppen med at reproducere rødt blod celler og forhindrer hukommelsestab. Amnesi er noget, jeg lider med hvilket er grunden til jeg tager dem.

C Chris
Bekræftet køb

Efter en hård træning ville jeg vågne omkring kl. 2 i en time med urolige ben. Efter at google i lang tid har jeg læst, at lave niveauer af jern kan forårsage RLS. Tog en om natten efter ​​en træning, klarede den det med det samme. Jeg tager nu 1 pille dagligt. Har ikke bemærket nogen stigning i energiniveauet, men det hjælper mig med at sove, så det virker som det skal.

D Dan
Bekræftet køb

Tabletterne er for mig smagløse og små, så lette at sluge, og håber snart vil at mærke en forskel. Lille beholder, der indeholder et års forsyning. Hurtig levering og let køb. God pris

J Julia
Bekræftet køb

Jeg bryder mig ikke om emballagen og hvordan tabletterne ser ud. Ikke særlig vigtigt, hvis du virkelig har brug for jerntilskud, men noget at overveje, hvis du vil tage det dagligt. Ellers gør det hvad det skal!

A Anthony
Bekræftet køb

Små tabletter, ingen smag eller lugt, sluges nemt, et års forbrug til en god pris!

F Franklin
Bekræftet køb

Tager aldrig piller Men skulle tage dem nu Meget let at sluge

N Nekas
Bekræftet køb

Har fået meget mere energi. Føler mig meget bedre tilpas, efter jeg har brug disse jerntabletter

T Thomas
Bekræftet køb

Kan anbefales. Nemme at sluge, pengene værd

D Demi
Bekræftet køb

Excellent products & fast delivery service

M Mr I
Bekræftet køb

Good absorbabilty which is hard to find sometimes

S SarahAlderton

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide