Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Jerntabletter

14 mg 365 Tabletter | Naturligt kosttilskud til immunsystemet
WeightWorld

Oversigt

Jern er en vigtig del af vores kropslige funktioner, da det hjælper dig med at vedligeholde et sundt niveau og dannelse af røde blodceller og hæmoglobin. Jerntabletter er gode til at hjælpe med at støtte denne naturlige mekanisme i kroppen. WeightWorlds jerntabletter er fyldt med 14 mg jern af høj kvalitet i hver eneste servering og giver dig et naturligt boost, så din krop ikke kommer i underskud hele året rundt!

  • Førsteklasses kosttilskud
  • Bidrager til et normalt fungerende immunsystem
  • Hver pakke indeholder 1 års forbrug
  • Hjælper med at bidrage til dannelsen af røde blodceller og hæmoglobin
  • Hver servering indeholder 14 mg jern af høj kvalitet
  • Et naturligt tilskud egnet til vegetarer og veganere
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • GMO Free

Hvad er Jerntabletter?

Dette naturlige kosttilskud indeholder hele 14 mg premium jern pr servering. Jern er kendt for at bidrage til den normale formation af røde blodceller & hæmoglobin samt et normalt fungerende immunsystem. Tabletterne er nemme at bruge og kan nemt tilføjes til din daglige rutine for at give dig det naturlige jern-boost, du har brug for.

Hvad er de vigtigste fordele & ingredienser?

Hvis du er en, der leder efter et naturligt jern-boost til din kost eller oplever, at du kan blive lidt svimmel eller udmattet til tider, så er disse tabletter ideelle til dig. Det er vigtigt at sørge for, du får nok jern i din kost. På den måde kan du sikre, at dit immunsystem virker normalt, og at du producerer den rette mængde røde blodceller & hæmoglobin. Disse premium tabletter giver dig et naturligt boost af jern, når du har mest brug for det og holder dig skarp året rundt.

Hvem er Jerntabletter til?

Kosttilskud med jern anbefales til alle for at give dig et naturligt jern- og immunitets boost, når du har mest brug for det. Dog er jerntilskud kendt for at være anbefalet til dem, der ikke får nok jern gennem kosten. Naturlige kilder til jern kan findes i fødevarer som fx kylling, oksekød og lever. Hvis du er vegetar, kan du tage det helt roligt! WeightWorlds Jerntabletter er egnet til både veganere og vegetarer, så du aldrig kommer i underskud af jern igen.

Vejledning

Tag ganske enkelt 1 tablet om dagen på det tidspunkt, der bedst passer ind i din daglige rutine, helst med et måltid og et glas vand. Da tilskuddet er lavet af naturlige premium ingredienser, er der ingen kendte bivirkninger ved at tage det. Tjek venligst den fulde ingrediensliste før brug eller tal med din læge for at undgå personlige allergener. Hvis du er gravid, ammende, tager medicin eller er under medicinsk opsyn, bedes du tale med en læge før brug. Dette tilskud er ikke beregnet til brug af personer under 18 år.

Fuld ingrediensliste

Jern (Ferrous Fumarate), Microcrystalline Cellulose (MCC), Magnesium Stearat, Siliconedioxid.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide