Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Matcha Te Pulver

100 g Pulver | Superfood til energi & immunforsvar

Oversigt

Matcha er en form for grøn te, der er en god kilde til koffein, antioxidanter og aminosyrer til energi, immunforsvar, frie radikaler og naturlig detox af kroppen. WeightWorlds Matcha Te-pulver kan drikkes varmt og koldt, eller kan blandes i dine smoothies og juices for at give dem et ekstra løft. Forkæl dit velvære med et glas matcha-te hver morgen for at give dit vægttab et skub i den rigtige retning.

  • Til energi og immunforsvar
  • Bidrager til detox og udrensning
  • Kan også bruges i smoothies og bagværk
  • Velegnet til vegetarer og veganere
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Mænd & kvinder
  • GMO Free

Matcha pulver - højt indhold af koffein og antioxidanter

Matcha har en karakteristisk grøn farve samt en fyldig og veldufende aroma. Men man må ikke glemme den lange række af sundhedsfordele, som matcha kan bidrage med. Matcha er nemlig karakteriseret som en superfood, da de aktive ingredienser er ideelle til energi, vitaminer, aminosyrer og detox. Netop derfor er det ikke underligt, at matcha i dag drikkes og indtages i mange forskellige former.

Matcha skal dyrkes og forarbejdes korrekt for at sikre en høj kvalitet. Tebladene dyrkes i skyggen i 3 uger for at sikre et højt indhold af aminosyren theanin, også kendt som L-glutamin, samt koffein, hvorefter de høstes.

Matcha Te-pulver fra WeightWorld

WeightWorlds Matcha Te-pulver er lavet af rent økologisk matcha fra Japan. Har en garanteret høj kvalitet for at sikre, at du får det optimale ud af pulveret, uanset om du drikker det koldt eller varmt som almindeligt matcha-te, eller om du er mere eksperimentel og blander det i bagværk, juices eller sunde smoothies.

Hver pose indeholder 100 gram Matcha Pulver, hvilket giver dig masser af pulver til både at drikke matcha-te samt eksperimentere med at bruge matcha i forskellige opskrifter.

Fordele ved Matcha Te-pulver

Matcha har flere fordele, der kan bidrage til dit velvære. Forskning har påvist, at matcha kan understøtte den kognitive funktion, da det har et højt naturligt indhold af aminosyren L-theanin, epigallocatechin gallate (EGCG) og koffein. Udover at bidrage til kognitive funktioner som hukommelse og opmærksomhed kan disse også bidrage til humøret.

Det er ikke blot hjernen og humøret, som matcha kan påvirke positivt. Grundet matchas naturlige indhold af koffein kan det give dig et energiboost, så du kan komme igennem travle dage uden at skulle spise en pose slik eller drikke sukkerholdig kaffe. Yderligere kan matcha understøtte dit naturlige immunforsvar og bidrage til en detox af kroppen, så du kan trives bedst muligt!

Brugsvejledning

Matcha-pulver er et alsidigt produkt, som du kan blande i en smoothie eller en anden te eller tilsætte i dit bagværk. Det er næsten kun fantastien, der sætter grænser.

Drik varm

Tag en halv skefuld Matcha-pulver og tilsæt en kaffekop. Fyld koppen med cirka 80 grader varmt vand, og rør rundt med en ske, indtil det begynder at skumme. Nu kan du nyde en lækker velsmagende varm kop matcha te!

Drink kold

Du kan også tilsætte en skefuld matcha-pulver til en smoothie eller juice for at give dig selv et boost antioxidanter. Eller du kan blande pulveret med mandel eller cashew-mælk samt tilsætte lidt honning for at få en lækker kold Matcha Latte. Eller tilsæt lidt matcha-pulver til kombucha og tilsæt honning. Kort sagt, det er kun fantasien der sætter grænser, og matcha-pulver kan blandes i flere forskellige drikke.

Anbefalinger

WeightWorlds Matcha-pulver er lavet af en ingrediens, 100% ren japansk matcha-pulver, og har ingen kendte bivirkninger. Indeholder ingen tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller kemikalier. Sørg for, at du ikke er allergisk over for matcha før brug. Luk posen tæt og opbevar den mørkt og køligt for at bevare kvalitet og smag.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Matcha Te Pulver
Matcha Te Pulver

100 g Pulver | Superfood til energi & immunforsvar

129 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær & Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til hud, led & velværet

139 kr.

1 Vare

129 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(13)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

90.00% baseret på 17 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Hurtig levering og Hurtig virkning jeg føler mig godt tilpas med teen 😊

D Dorthe P
Bekræftet køb

Det er ikke så dyre, gode anbefales

E Esther
Bekræftet køb

Min veninde var vild med denne! Har selv prøvet at bage småkager med det i, og det smagte super godt.

J Janika K
Bekræftet køb

Har nu drukket det i 4 dage, smagen er fin i smoothies, nem at røre ud...

t tina
Bekræftet køb

Perfekt OK

L Lars J
Bekræftet køb

Man får en virkelig dejlig følelse af at drikke noget så sund te. Ovenikøbet smager det helt vildt godt, da det er lidt sødt i det

J Julie
Bekræftet køb

Rigtig dejlig matcha te til en overkommelig pris når man også tænker på at der er 50 gram i

M Marianne
Bekræftet køb

Jeg så godt det der på Go' Morgen Danmark, hvor der var en der snakkede om at det var helt vild sundt og jeg tænkte at jeg måtte prøve det. Jeg bestilte herover på nem vis og det smager rigtig godt i flere forskellige gastronomiske sammenhænge.

L Lars
Bekræftet køb

Lækkert og fed kundeservice!

M Marianne Henriksen
Bekræftet køb

Dufter godt, smager godt, mere energi og mere ren i min krop. Kan jeg spørge om mere?

G Gitte E. Larsen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide