Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Matcha Te

100 g Pulver | Premium Japansk Matcha Pulver

Matcha Te, der blev skabt for mere end 800 år siden af munke, er blevet anvendt i århundreder på grund af de mange sundhedsmæssige fordele, inklusiv støtte af energiniveau og generelt velbefindende. Den rene Matcha Te fra WeightWorld, er et populært valg for theelskere der leder efter et ekstra spark og kan være en fantastisk mulighed for dem der leder efter et kraftigere energiboost uden de sukkerholdige kalorier som mange energidrikke indeholder, eller det velkendte dyk fra kaffe.

  • Ren premium matchapulver
  • Perfekt både til at drikke og bage
  • Hjælper med både detox og rensning af kroppen
  • Støtter naturligt immunforsvaret
  • Hjælper med energiniveauet uden det typiske "dyk"
  • Veganer- og vegetarvenligt

Dette duftende Matcha Grøn Te er en vitamin- og mineral kraftkilde og på grund af sin premium kvalitet, er den perfekt både i den traditionelle the, såvel som moderne og lækker bagning. Kun matchapulver der er specielt lavet og af høj kvalitet, kan overvejes som premium, og vi sikrer vores høje kvalitet, ved kun at anvende premium matchapulver, der er 100 % ren og udvundet af overlegne theblade.

  • Vegansk
  • Vegetarisk
20.50
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvorfor vælge matcha?

Matcha, der er karakteriseret af sin levende grønne farve, fyldige smag og duftende aroma er begyndt at være etableret som en favorit blandt theelskere. Mens andre grønne the’er bliver dyrket over hele verden, har matcha sine rødder i Japan, hvor den er blevet fejret i en traditionel japansk te ceremoni i flere hundrede år.

Matcha adskiller sig fra almindelig grøn the, på grund af dyrkning- og forarbejdningsmetoderne; matcha bruger grønne theblade der dyrkes i skyggen i 3 uger inden de høstes, for at producere mere theanin (også kendt som L-glutamin) og koffein. Stilke og årer anvendes heller ikke under forarbejdningen, for at få den højeste kvalitet og ernæringsmæssige værdi.

WeightWorld Matcha Te

Matcha Te af WeightWorld Natural er lavet af ren og premium japansk matcha grøn the, for kun at kunne tilbyde det bedste. Premium er den mest alsidige af alle slags matcha the, hvilket betyder at det er perfekt både som den traditionelle varme drik, såvel som moderne drikkevarer, inklusiv latte og smoothies. Det er også ideelt til bagning og for at tilføre et interessant og blankt tilskud til enhver ret. Der er rigeligt at bruge af, med 100 g i hver pakke og med det handy pose design, kan det nemt passe ind i ethvert køkkenskab og ser også flot ud hvis det står fremme. Hvad end du gør med din Matcha Te, er du sikker på at kunne nyde dets unikke smag, farve og aroma og få mest ud af dens fantastiske række af sundhedsgivende fordele.

Fordele ved Matcha Te

Der er mange fordele ved matcha te. Det viser sig gennem forsking at Matcha Te har en række sundhedsfordele for den kognitive funktion. Netop på grund af at matcha indeholder en række ingredienser, der gør det i stand til at påvirke den kognitive funktion. Ingredienser som L-theanine, epigallocatechin gallate (også kendt som EGCG) og koffein viser i forskningen at påvirke humøret og kognitiv funktion. Det skal siges at med kognitiv menes hukommelsen, opmærksomhed og det at modtage informationer. Således er det en god idé at overveje matcha te som kosttilskud, på grund af dets ingrediensers forbindelse til hjernen.

Anvendelse af din Matcha Te

Matcha Te er blevet en favorit drik blandt mange, med sin unikke og rige smag. Derudover er Matcha Te på grund af sit høje koffeinindhold, et perfekt alternativ til kaffe til dem der foretrækker te eller bare gerne vil prøve noget andet. Da det er pulver kan du lave matcha te ved simpelthen at tilsætte en halv eller hel teske pulver, eller mere afhængigt af smag, til næsten kogende vand og så røre rundt. Der er ingen grund til at tilføje mælk eller sukker; det er virkelig så nemt!

Alternativt kan du lave din matcha te ved at følge traditionelle Japanske metoder, ved at bruge en matcha skål og bambus piskeris, samt den optimale vandtemperatur på 70-80 grader. På grund af pulverformen, kan du let anvende det i en latte eller smoothie, såvel som i bagning og madlavning. Populære favoritter inkluderer levende og farverige matcha småkager, kegr og endda is!

Gode råd

Denne Matcha Te er kun lavet af en ingrediens - 100 % ren japansk matcha grøn pulver. Det indeholder ingen tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller kemikalier hvilket gør det sikkert at anvende uden nogen kendte bivirkninger. Vær sikker på at du ikke har nogen personlige allergi over for matcha inden du indtager det. Når du ikke bruger det, skal det lukkes tæt og opbevares mørkt og køligt, for at bevare kvaliteten og smagen.

Læs mere
Matcha Te 100 g Pulver | Premium Japansk Matcha Pulver

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(12)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

89.41% baseret på 16 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Hurtig levering og Hurtig virkning jeg føler mig godt tilpas med teen 😊

D Dorthe P
Bekræftet køb

Det er ikke så dyre, gode anbefales

E Esther
Bekræftet køb

Min veninde var vild med denne! Har selv prøvet at bage småkager med det i, og det smagte super godt.

J Janika K
Bekræftet køb

Har nu drukket det i 4 dage, smagen er fin i smoothies, nem at røre ud...

t tina
Bekræftet køb

Man får en virkelig dejlig følelse af at drikke noget så sund te. Ovenikøbet smager det helt vildt godt, da det er lidt sødt i det

J Julie
Bekræftet køb

Rigtig dejlig matcha te til en overkommelig pris når man også tænker på at der er 50 gram i

M Marianne
Bekræftet køb

Jeg så godt det der på Go' Morgen Danmark, hvor der var en der snakkede om at det var helt vild sundt og jeg tænkte at jeg måtte prøve det. Jeg bestilte herover på nem vis og det smager rigtig godt i flere forskellige gastronomiske sammenhænge.

L Lars
Bekræftet køb

Lækkert og fed kundeservice!

M Marianne Henriksen
Bekræftet køb

Dufter godt, smager godt, mere energi og mere ren i min krop. Kan jeg spørge om mere?

G Gitte E. Larsen
Bekræftet køb

Min søn købte dette produkt, og jeg ville gerne prøve det. Lige så snart jeg tog den første slurk af min te, var jeg overbevist... jeg skulle have en pose for mig selv

E Erik Thomasen
Bekræftet køb

Elsker matcha og leder altid efter nye mærker at prøve. Denne er fantastisk, da den er i premium-kvalitet. Jeg bruger den både til matcha-te, men undertiden tilsætter jeg den i kager.

I Ilsa
Bekræftet køb

Jeg kan virkelig godt lide denne matcha. Den ankom hurtigt, og emballagen var pænt forseglet. Jeg kan godt lide at det kommer med en ske og nogle forslag på bagsiden. Jeg har prøvet det som normal matcha-te, som en latte og også i en kage, og jeg tror, latte er min favorit. Teen er okay, men lidt stærk.

G Gabriella
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide matcha, og denne er et pulver af god kvalitet og god værdi også

T Tom
Bekræftet køb

Bestilte den efter at have kigget på nogle opskrifter og ville prøve!

T Tara
Bekræftet køb

Denne matcha er så god! Jeg så det i nogle opskrifter, og jeg har brugt det siden, jeg elsker det

R Rebecca
Bekræftet køb

Rigitg god Macha, men måtte gerne være mere i

M Mathias

*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter