Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Matcha Te Pulver fra Weightworld

100 g Pulver | Støtte til energiniveauet & immunsystemet

Oversigt

Matcha er en anerkendt og efterhånden også velkendt superfood, der bruges i både drikkevarer og bagværk til at bidrage med et ekstra boost af vitaminer og en flot grøn kulør. Men det er dog ikke en ny superfood! Matcha har været anvendt i mere end 800 år af munke på baggrund af dens sundhedsmæssige egenskaber, såsom at være energigivende og bidrage med næringsstoffer til velvære. Netop derfor er Matcha også populært i dag, og kan med fordel tilføjes dagligdagen for et ekstra boost af energi og vitaminer - og samtidigt bidrage til en naturlig detox af kroppen, så du kan føle dig godt tilpas! Med Matcha Te Pulver får du et rent og økologisk kosttilskud af høj kvalitet til netop disse formål!

  • Rent økologisk matcha pulver
  • Perfekt til at blande i drikke og til bagning
  • Bidrager til detox og udrensning
  • Støtter naturligt immunforsvaret
  • Giver dit energi niveau et boost
  • Velegnet til vegetarer og veganere

Denne velduftende Matcha Te Pulver er en rig kilde til vitaminer og mineraler, der kan understøtte dit velvære og hjælpe med at støtte din krop. Udskift din almindelige kedelige te med en flot grøn te, der ikke kun spreder hygge og varme, men også er særdeles gavnlig for din krop. Alternativt kan du blande dette pulver i en smoothie eller bruge den i bagning, og derigennem give dig selv et velfortjent boost!

  • Vegansk
  • Økologisk
  • Mænd & kvinder
  • GMO Free

Hvorfor vælge matcha te pulver?

Matcha er karakteriseret ved sin flotte og klare grønne farve, samt sin fyldige og duftende aroma. Selvfølgelig ikke at forglemme den lange række af sundhedsmæssige egenskaber, som matcha kan bidrage med. Fra energiboost, til vitaminer og detox - det er i den grad en superfood! Det er derfor ikke underligt, at det er blevet en favorit blandt mange teelskere.

For at producere en høj kvalitet af naturlig matcha, skal det dyrkes og forarbejdes korrekt. De grønne matcha te blade dyrkes i skyggen i 3 uger, hvorefter de høstes for at producere mere theanin, kendt som L-glutamin, og koffein, og derigennem sikre det højest mulige næringsindhold.

WeightWorld Matcha Te Pulver

Matcha Te Pulver fra WeightWorld er produceret af ren økologisk matcha fra Japan. Den er produceret af en høj kvalitet, der sikrer, at du kan opleve de unikke egenskaber, omend du bruger denne matcha pulver i traditionelle varme drikke eller til mere moderne eller eksperimentelt brug, såsom drikkevarer og bagning. Det er derfor ideelt til at tilføre et ekstra og interessant boost til enhver ret eller drik!

Hver pakke indeholder 100 g, der giver dig nok til både at lave flere koppe matcha te men også lader dig eksperimentere med at bruge matcha i forskellige opskrifter. Posen i sig selv er handy, så den let kan gemmes af vejen i skabet eller køleskabet, men designet til også at pynte, hvis du gerne vil have dine superfoods stående fremme til beundring.

Fordelene ved Matcha Te Pulver

Matcha har således flere fordele, der kan bidrage til dit velvære. Forskning har påvist, at matcha kan understøtte den kognitive funktion, på baggrund af det naturlige indhold af L-theanin, epigallocatechin gallate (EGCG) og koffein. Udover at bidrage til kognitive funktioner som hukommelse og opmærksomhed, kan disse også bidrage til humøret.

Det er ikke blot hjernen og humøret, som matcha kan påvirke positivt. På baggrund af det naturlige indhold af koffein, kan det give dig et energiboost, så du kan komme igennem travle dage uden at skulle spise en pose slik eller drikke sukkerholdig kaffe. Yderligere kan matcha understøtte dit naturlige immunforsvar og bidrage til en detox af kroppen, så du kan trives bedst muligt!

Anvendelse af din Matcha Te Pulver

Dette Matche Te Pulver fra WeightWorld er produceret af ren økologisk matcha fra Japan, for at give dig den bedste kvalitet. Med sin unikke og fyldige smag, sin flotte farve og sine nærende egenskaber, kan det anvendes på flere forskellige måder! Fra en traditionel te, til at booste en smoothie eller tilføje det i bagværk - det er nærmest kun fantasien der sætter grænser!

Drik den varm

Tag en halv skefuld af Matcha Te Pulveret og put det i en kop. Jo større skefuld, jo mere smag vil den have. Start med ¼ af en ske, og juster efterfølgende så du opnår den smag, du gerne vil have. Fyld koppen med varmt vand, ca. 80°C, og pisk matcha pulveret med det varme vand i en zig-zag bevægelse, indtil det begynder at skumme.

Drink den kold

Tilføj Matcha Te pulveret til en smoothie eller en juice for at tilføje den et boost af antioxidanter. Bland det i stedet med mandel eller cashew drik, og eventuelt lidt honning, for en lækker kold Matcha latte - eller bland den pulveret med hvedegræs juice, frisk agurke juice, lime og æble. Du kan også tilføje matcha pulveret til frisklavet kombucha og tilføj eventuelt lidt honning.

Tilføj til opskrifter og bagning

Tilføj Matcha Te Pulveret til din opskrift af proteinkugler, for at få et energi boost. Kombiner det med mandelmælk og chiafrø for at lave en lækker matcha-chiagrød. Du kan også blende det med kokosvand, avocado og en frossen banan, måske endda lidt honning, for at en smoothie der kan booste din skønhed.

Gode råd med på vejen

Denne Matcha Te er kun lavet af en ingrediens - 100 % ren japansk matcha pulver. Den indeholder ingen tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller kemikalier, hvilket gør den sikker at anvende uden nogen kendte bivirkninger. Vær sikker på at du ikke har nogen personlig allergi over for matcha, inden du indtager det. Når du ikke bruger det, skal posen lukkes tæt til, og opbevares mørkt og køligt, for at bevare kvaliteten og smagen.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(13)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

90.00% baseret på 17 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Hurtig levering og Hurtig virkning jeg føler mig godt tilpas med teen 😊

D Dorthe P
Bekræftet køb

Det er ikke så dyre, gode anbefales

E Esther
Bekræftet køb

Min veninde var vild med denne! Har selv prøvet at bage småkager med det i, og det smagte super godt.

J Janika K
Bekræftet køb

Har nu drukket det i 4 dage, smagen er fin i smoothies, nem at røre ud...

t tina
Bekræftet køb

Perfekt OK

L Lars J
Bekræftet køb

Man får en virkelig dejlig følelse af at drikke noget så sund te. Ovenikøbet smager det helt vildt godt, da det er lidt sødt i det

J Julie
Bekræftet køb

Rigtig dejlig matcha te til en overkommelig pris når man også tænker på at der er 50 gram i

M Marianne
Bekræftet køb

Jeg så godt det der på Go' Morgen Danmark, hvor der var en der snakkede om at det var helt vild sundt og jeg tænkte at jeg måtte prøve det. Jeg bestilte herover på nem vis og det smager rigtig godt i flere forskellige gastronomiske sammenhænge.

L Lars
Bekræftet køb

Lækkert og fed kundeservice!

M Marianne Henriksen
Bekræftet køb

Dufter godt, smager godt, mere energi og mere ren i min krop. Kan jeg spørge om mere?

G Gitte E. Larsen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide