Fodboldfest med stigende rabat indtil de danske drenge vinder (eller ryger ud af turneringen) - gælder fra den 14/6*
Sådan kan du sænke kolesteroltallet naturligt

Superfoods

Naturlig hjælp mod for højt kolesteroltal

Har du problemer med forhøjet kolesteroltal, eller har du fået at vide af lægen, at du bør være opmærksom på, at det ikke bliver højere? Så er du kommet til det rette sted. Det kan for nogen virke uoverskueligt at skulle finde ud af, hvorfor kolesteroltallet pludselig er blevet for højt, og ligeledes også finde frem til hvordan kolesteroltallet nedsættes igen. Det behøver det ikke at være, og du behøver heller ikke nødvendigvis at omlægge hele din livsstil.

Ligesom der kan være flere årsager til, at kolesteroltallet er steget, er der flere muligheder for at nedsætte kolesteroltallet igen. Der findes mange måder hvorpå dette kan gøres, men særligt kan det hjælpes på vej eller boostes med hjælp fra superfoods og naturlige tilskud, såsom moringa-kapsler. Hvis du gerne vil have hjælp til, hvordan du med moringa kan vedligeholde et normalt kolesteroltal, så læs med her og oplev på egen krop, hvordan superfoods kan anvendes som kolesterol-kosttilskud og generelt bidrage til dit velvære.

Moringa kaldes også for ”Mirakeltræet” på baggrund af de utallige egenskaber, som det har for sundhed og velvære, herunder kolesteroltallet

Hvad er moringa og hvad er det godt for?

Moringa har i flere generationer i især Indien været brugt som naturmedicin.. Træet er unikt, da stort set hele træet kan anvendes eller spises! Således har både bark, rødder, frø og blade egenskaber, der kan bidrage til sundhed og endda også som en naturlig medicin. Det har derfor af naturlige årsager fået tilnavnet ”mirakeltræet”. I dag findes moringa-træet både i Asien, Afrika og Sydamerika, og således er det blevet tilgængeligt for hele verdens befolkning, så alle kan nyde godt af denne superfood.

Moringa er fyldt med vitaminer, mineraler og aminosyrer, helt specifikt fyldt med:

  • 18 aminosyrer
  • Magnesium
  • Antioxidanter
  • C-vitamin
  • D-vitamin
  • B3-vitamin
  • Fosfor
  • Flavanoider.

Alle disse kan bidrage til dit velvære på flere forskellige måder! Blandt mange mulige fordele ved at indtage moringa har forskning vist, at moringa kan have en særligt positiv virkning på kolesteroltallet, blodsukker og blodtrykket. Ligeledes kan moringa bidrage til at udrense kroppen ved at opfange frie radikaler, hvilket både kan bidrage til en renere og mere glødende hud samt til at vedligeholde kroppens væv. Der er derfor mange gode grunde til at tilføje moringa til din diæt for at give din krop et kærligt boost med et naturligt tilskud – uanset om du ønsker at prøve moringa-kapsler som et kosttilskud, eller superfood-pulver med moringa til brug i smoothies, madretter og bagværk.

Moringa som kosttilskud er let at kende på sin flotte grønne farve, og let at tilføje dine daglige rutiner, da det findes i kapselform

Hvordan kan du sænke kolesteroltallet?

Et forhøjet kolesteroltal kan skyldes flere forskellige årsager. Disse kan være genetiske eller i forbindelse med en lidelse, såsom diabetes, leversygdomme eller nyresygdomme. Men et forhøjet kolesteroltal skyldes oftest en uhensigtsmæssig livsstil, der består af dårlige kostvaner, mangel på motion og oftest også både rygning og højt indtag af alkohol. Dette vidner også om, at der er meget, som du selv kan gøre for at få styr på kolesteroltallet!

For at nedsætte kolesteroltallet kan du blandt andet sørge for at spise en varieret og balanceret kost, der er rig på kostfibre, frugter og grøntsager, sunde fedtstoffer, og ligeledes indeholder mindre fedt fra kød og sukker. Derudover kan du med fordel motionere regelmæssigt, da dette ligeledes kan have en positiv påvirkning på kolesteroltallet.

Hvis du allerede har godt gang i at få både sundere og mere balancerede kost- og motionsvaner, så kan et kolesterol-kosttilskud være et kærkomment boost til at hjælpe dig i mål. Moringa kan netop være det naturlige boost du har brug for til at bidrage til at sænke kolesteroltallet – og samtidig kan du nyde godt at de mange andre gavnlige fordele for hele din krop! Oplev selv effekten af moringa kapsler på både kolesteroltallet og din krop.

Andre interessante artikler