Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
Udsalg

Flydende Omega 3 Fiskeolie

250 ml Væske | Naturligt tilskud til hjerte, hjerne & huden

Oversigt

  • Omega 3 fiskeolie med appelsinsmag
  • Bidrager til hjerte, hjerne og hud
  • Beriget med K-, A-, E- og D-vitamin
  • Tag 8 ml om dagen - nok til 1 måned
  • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds Flydende Omega3 Fiskeolie er et naturligt kosttilskud i væskeform med lækker appelsinsmag, så du kan nyde godt af de sunde Omega3-fedtsyrer samt undgå den harske smag, som fiskeolie traditionelt er kendt for. Fiskeolien er ligeledes beriget med K-, A-, E- og D-vitamin, og er dermed unikt på markedet.

Omega 3 bidrager til en normal hjertefunktion, normalt blodtryk samt normale kognitive funktioner, og er dermed en vigtig fedtsyre at få nok af i sin kost. Men eftersom fisk på daglig basis kan være en dyr fornøjelse, er WeightWorlds Omega3 Fiskeolie med appelsinsmag et prisvenligt alternativ.

  • Glutenfri
  • Laktosefri
  • GMO Free
  • Keto Diet

Hvad er Omega 3 fedtsyrer?

Omega-3 er en umættet fedtsyre, der er særdeles gavnlig for din krop. Der findes flere forskellige typer omega-fedtsyrer, hvoraf EPA og DHA er de vigtigste, da disse bidrager til flere processer i din krop. De er blandt andet involveret i normal funktion af hjertet, normal hjernefunktion og normalt syn, men kan også bidrage til din hud, immunforsvar og led. Netop derfor er det vigtigt, at du forkæler din krop og velvære med et dagligt Omega3-indtag!

Du får hovedsageligt EPA- og DHA-fedtsyrer igennem fede fisk, men du kan også sikre dit omega-fedtsyre-indtag ved at spise bestemte nødder og kornprodukter. Din krop er ikke selv i stand til at producere omega-fedtsyrer, og du kan kun få dem gennem kosten eller via kosttilskud. Netop derfor kan det være ideelt at tage WeightWorlds Fiskeolie med appelsinsmag, så du kan sikre, at du får nok omega-3 for at give din krop et kærligt og vigtigt boost!

WeightWorlds Omega3 fiskeolie – fiskeolie med appelsinsmag

WeightWorlds Omega-3 fiskeolie er et kosttilskud i flydende form, og har en lækker appelsinsmag, så du kan nyde godt af de umættede fedtsyrers fordele uden at frygte den ubehagelige fiskesmag, som fiskeolie ofte er kendt for.

Foruden at indeholde 800mg EPA og 320 mg DHA per daglige dosis indeholder fiskeolien også omega6, omega9 samt K-, A, E- og D-vitamin. Ud over at indeholde 800 mg EPA og 320 mg DHA per dosis, er det beriget med både omega 6 og omega 9, samt vitaminerne K, A, E og D. Du får derfor ikke kun et tilskud med essentielle fedtsyrer, men får også flere gavnlige vitaminer, der kan supplere din afbalancerede livsstil og diæt.

Fordele ved Omega3-fiskeolie

Der er flere essentielle fordele ved dette tilskud, disse inkluderer:

De vigtigste fordele ved de øvrige ingredienser

Dette kosttilskud er beriget med flere essentielle ingredienser, som på hver sin måde bidrager til at pleje og opretholde normale funktioner i din krop og understøtte de mange fordele ved omega fedtsyrerne. Disse ekstra inkluderede ingredienser er særligt sammensat for at forstærke hinanden og bidrage til dit generelle velvære:

Kokosnødde MCT olie

Denne olie kan bidrage til et energi boost, samt støtter din hjernes normale funktion. Udover dette kan denne naturlige olie bidrage med til at nedsætte din appetit og dine madtrang, og er derfor fundet som en vigtig enhed i keto diæten.

Solsikkeolie

Den naturlige solsikkeolie indeholder umættede fedtsyrer, som kan bidrage til dit hjertes helbred og dermed understøtte virkningen af fiskeolien. Denne olie er endvidere rig på E-vitamin, som er en kraftfuld antioxidant, der kan hjælpe med at beskytte cellernes og organernes helbred, og samtidigt hjælpe med at booste dit immunsystem. Ligeledes kan solsikkeolie både bidrage til en god fordøjelse og virke energigivende!

A-Vitamin

Denne vitamin er særligt kendt for at spille en rolle i normalt syn, normalt immunforsvar og reproduktion. Yderligere kan det hjælpe med at opretholde normal funktion af hjerte, lunger, nyre og andre organer. Således er denne vitamin med til at bidrage til fiskeoliens egenskaber.

Hvem bør tage et tilskud med omega3-fiskeolie?

Anbefalingen er, at du skal spise mindst 350 gram fisk om ugen, heraf 200 gram fede fisk for at få opfyldt din krops behov for Omega-3. Det vil med andre ord sige, at du bør spise fisk mindst to gange om ugen.

Men eftersom fisk er dyrt, og ikke falder i alles smag, kan du med fordel tage Fiskeolie med Omega-3-fedtsyrer, så du på den måde alligevel får opfyldt din krops næringsbehov. WeightWorlds Fiskeolie er udviklet med en lækker appelsinsmag, så du helt undgår fiskesmagen, som ofte virker afskrækkende for mange. Med andre ord, nu har du ikke længere nogle undskyldninger for at få dækket din krops behov for de umættede fedtsyrer, der er så vigtige for flere af kroppens funktioner.

Brugsvejledning

Tag 8 ml fiskeolie dagligt og tag ikke mere end en anbefalede daglige dosis. Bør tages dagligt i minimum tre måneder for at kunne vurdere effekten.

Anbefalinger

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Er udviklet til at støtte en balanceret livsstil og kost, og skal ikke ses som en erstatning for måltider eller varieret kost. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Ingredienser

Kokosnødde MCT olie, Solsikkeolie, Omega 3 Ansjos olie, Sesamum Indicium (sesam) olie, Co-Enzyme Q10, Naturlig Appelsin smag, Ikke-GMO Soja Lecithin, Ascorbylpalmitat (som C Ester), Tocoperols Helianthus Annuus Frøolie, E-Vitamin (D-L Tocopheryl), K2-Vitamin (Menaquinon), A-Vitamin (Retinyl Palmitat) D3-Vitamin Vegansk (Cholecalciferol)

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Udsalg Omega 3 Fiskeolie
Omega 3 Fiskeolie

250 ml Væske | Naturligt tilskud til hjerte, hjerne & huden

159 kr. 199 kr.

+
Æblecidereddike Complex
Æblecidereddike Complex

1860 mg 180 Kapsler | Til vægtkontrol og fedtforbrænding

179 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og hud

139 kr.

1 Vare

159 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.50% baseret på 15 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Udmærket produkt

B Birgitte
Bekræftet køb

Jättebra kvaliteten och pris

F Firas J
Bekræftet køb

Det bra kvalitet på produkter men kostar mycket

H Harriet T
Bekræftet køb

Goed supplement met goede dosering

T Teddy
Bekræftet køb

Hoge kwaliteit en de smaak is okay..

M Mila
Bekræftet køb

Smaak is ca va

E Emma
Bekræftet køb

Prima vetzuren supplement

J Jaivy
Bekræftet køb

Lekkere sinaasappelsmaak. Scheelt mengen in een ander drankje.

J Julie
Bekræftet køb

De smaak is lekker en je proeft bijna geen vissmaak. Daardoor kan ik het ook in een smoothie doen.

H Hidde
Bekræftet køb

merk niet echt effect in mijn huid en heb het daar wel voor gekocht

M Milou

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide