Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Omega 3 Fiskeolie

250 ml Væske | Naturligt tilskud til hjerte, hjerne & huden
WeightWorld

Oversigt

Vil du gerne give din krop et boost på let og enkel vis? Så led ikke længere! WeightWorlds Omega 3 Fiskeolie er særligt designet til at hjælpe med at opretholde normal funktionen af hjerte og hjerne, samt bidrage til dit immunforsvar og dit generelle velvære. Ud over omega fedtsyrer er det beriget med vitaminer, for at give din krop den støtte, den kan have brug for i den travle tilværelse vi lever i. Og som en bonus smager dette tilskud af appelsin, så du ikke skal bekymre dig om en mulig smag af fisk. Nyd blot en teske hver dag, fyldt med 1.600 mg Omega 3 fedtsyrer, og oplev fordelene!

  • Hele 1.600 mg Omega 3 fedtsyrer per dosis
  • Støtter normal funktionen af hjerte og hjerne
  • Kan hjælpe med til at reparere ødelagte hudceller
  • Beriget med K, A, E & D Vitamin
  • Med lækker smag af appelsin
  • Glutenfri
  • Laktosefri

Hvad er Omega 3 Fiskeolie?

Omega-3 er en fedtsyrer, der er særdeles gavnlig for din krop. Der findes flere forskellige typer omega fedtsyrer, hvoraf EPA og DHA er de vigtigste, da disse bidrager til flere processer i din krop. De er involveret i normal funktion af hjertet, normal hjernefunktion og normal syn, men kan også bidrage til din hud, immunitet og led. Det er derfor ingen hemmelighed, at det er særdeles vigtigt at få omega-3!

Du får hovedsageligt EPA og DHA fedtsyrer igennem fede fisk, men du kan også få nogle omega fedtsyrer gennem nødder og noget korn. Det er samtidigt vigtigt at vide, at din krop ikke selv kan producere omega fedtsyrer, og at den derfor kun får, hvad du indtager i din kost. Netop derfor kan det være ideelt at indtage et kosttilskud med omega 3, til at give din krop at kærligt og vigtigt boost!

Hvorfor vælge WeightWorlds Omega 3 Fiskeolie?

Omega-3 fiskeolie fra WeightWorld er et særligt udviklet tilskud i flydende form, designet til at forkæle din krop med alle fordelene fra disse omega fedtsyrer - det er let og hurtigt at indtage, smager lækkert af frugt så du ikke skal frygte en fiskesmag, og kan være lige det boost dit velvære har brug for!

Ud over at indeholde 800 mg EPA og 320 mg DHA per dosis, er det beriget med både omega 6 og omega 9, samt vitaminerne K, A, E og D. Du får derfor ikke kun et tilskud med essentielle fedtsyrer, men får og en række gavnlige vitaminer, der kan supplere din afbalancerede livsstil og diæt.

Fordelene ved Omega 3 Fiskeolie

Der er flere essentielle fordele ved dette tilskud, som er gavnlig for enhver!

De vigtigste fordele

Dette kosttilskud er beriget med flere essentielle ingredienser, som på hver sin måde bidrager til at pleje og opretholde normale funktioner i din krop og understøtte de mange fordele ved omega fedtsyrerne. Disse ekstra inkluderede ingredienser er særligt sammensat for at forstærke hinanden og bidrage til dit generelle velvære:

Kokosnødde MCT olie

Denne olie kan bidrage til et energi boost, samt støtter din hjernes normale funktion. Udover dette kan denne naturlige olie bidrage med til at nedsætte din appetit og dine madtrang, og er derfor fundet som en vigtig enhed i keto diæten.

Solsikkeolie

Den naturlige solsikkeolie indeholder umættede fedtsyrer, som kan bidrage til dit hjertes helbred og dermed understøtte virkningen af fiskeolien. Denne olie er endvidere rig på E-vitamin, som er en kraftfuld antioxidant, der kan hjælpe med at beskytte cellernes og organernes helbred, og samtidigt hjælpe med at booste dit immunsystem. Ligeledes kan solsikkeolie både bidrage til en god fordøjelse og virke energigivende!

A-Vitamin

Denne vitamin er særligt kendt for at spille en rolle i normalt syn, normalt immunforsvar og reproduktion. Yderligere kan det hjælpe med at opretholde normal funktion af hjerte, lunger, nyre og andre organer. Således er denne vitamin med til at bidrage til fiskeoliens egenskaber.

D3-Vitamin

D-vitamin gruppen indeholder mange essentielle egenskaber, og særligt D3-vitamin er gavnlig i dette kosttilskud. Det hjælper med at opretholde stærke knogler og muskler, kan booste immunforsvaret, afbalancere humøret og bidrage til normal funktion af hjertet.

Hvem er dette tilskud til?

Dette tilskud er designet til individer over 18 år, der ønsker at give deres afbalancerede diæt og livsstil et boost af en høj kvalitet og høj styrke omega 3 fedtsyrer. Den er således ideel til enhver, der ikke får nok omega 3 gennem sin kost. Og hvis du ikke bryder dig om smagen af fisk, kan dette tilskud også klare det. Denne olie er nemlig særligt designet med en appelsinsmag, så enhver kan få gavn af det!

Fordi det er let og enkelt at tage, passer det ind i enhver daglig rutine, og er således ideelt til enhver der har en travl hverdag, men stadig ønsker at pleje sin krop med de nødvendige og vigtige fedtsyrer. Dette er understøttet af at kun ingredienser af høj kvalitet er anvendt, for at sikre at du får mest muligt ud af kosttilskuddet. Boost dit velvære og dit humør med dette tilskud!

Ingredienser

Kokosnødde MCT olie, Solsikkeolie, Omega 3 Ansjos olie, Sesamum Indicium (sesam) olie, Co-Enzyme Q10, Naturlig Appelsin smag, Ikke-GMO Soja Lecithin, Ascorbylpalmitat (som C Ester), Tocoperols Helianthus Annuus Frøolie, E-Vitamin (D-L Tocopheryl), K2-Vitamin (Menaquinon), A-Vitamin (Retinyl Palmitat) D3-Vitamin Vegansk (Cholecalciferol)

Anvendelse

Tag blot 8 ml dagligt. Vi anbefaler ikke at du overstiger den dagligt anbefalede dosis, medmindre du har fået andet anbefalet af en læge. Dette kosttilskud er designet til at støtte en balanceret livsstil og diæt, og kan derfor ikke anvendes som en erstatning for måltider eller varieret kost. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er i anden form for behandling, anbefaler vi at du taler med din læge inden brug af produktet. Hvis du skulle opleve negative reaktioner på brugen af kosttilskuddet, skal du stoppe med at indtage det og søge læge. Dette kosttilskud er ikke egnet individer under 18 år.

Opbevaring: Opbevar et køligt og tørt sted. Sørg for, at det er uden for børns rækkevidde.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide