WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

PressureX

60 Kapsler | Sund støtte til blodtryk WeightWorld

Vi har alle hørt om behovet for at holde dit blodtryk normalt, da dette har en effekt på mange fysiologiske diagnoser. Der er forskellige slags medicin som kan holde dit blodtryk højt eller gøre det lavere, og der er en del livsstilsændringer der kan hjælpe dig. Selvom PressureX ikke er en behandling til blodtryk, er det udviklet til at støtte dig ved at bruge naturlige ingredienser, herunder nøje udvalgte vitaminer og mineraler, og naturligvis i de helt rette mængder for en ideel balance.

 • Naturlig støtte til et sundt blodtryk
 • Til mænd og kvinder i alle aldre
 • Med vindruekerneekstrakt
 • Beriget med A-vitamin og Magnesium
 • Indeholder A-vitamin, Magnesium og Jern
 • Kun 2 kapsler om dagen
 • Veganervenlig plantebaseret kosttilskud

Der er måske nok mange produkter på markedet til blodtryk, men det der gør PressureX så unik og populær, er dens præcise valg af naturlige ingredienser. Den indeholder et unikt valg af 5 af de bedste urteekstrakter, vitaminer og mineraler og kombinerer dem for at skabe dette enestående premium tilskud.

 • Vegansk
 • Certificeret høj kvalitet
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
37.34
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Vigtigheden af et sundt blodtryk

Blodtryk er målingen af kraften på blodet der trykker på blodårernes vægge. Når trykket bliver for højt, kan det skabe ekstra belastning for dine blodårer, hjerte og andre organer, såsom hjerne, nyrer og øjne. Der er mange faktorer der kan påvirke blodtrykket, såsom stress, overvægt, alkohol, rygning, alder og genetik.

 • Stress
 • Rygning
 • Fedme
 • For meget salt
 • Alkohol
 • Alder
 • Genetik

Det anses også som meget vigtigt for blodtrykket, at have en aktiv livsstil samt kosten, så du kan forsøge at tilføre mere motion i dagligdagen og spise mad såsom bladgrønt, bær, gryn og kerner. En anden mulighed for at få disse ind i din kost, er at prøve et naturligt kosttilskud. Disse kan let hjælpe dig med at tilføre fordelagtige vitaminer og mineraler i din kost som du måske mangler, for at kunne hjælpe med dit blodtryksniveau.

Anvendelse

PressureX kapslerne er lette at tilføje din daglige rutine; du skal bare tage 2 om dagen, inden et måltid. Det er op til dig hvilket måltid du tager det med, men vi anbefaler at du tager kapslerne på ca. samme tidspunkt hver dag. Hver flaske indeholder 60 kapsler, så hvis de tages korrekt, er der til 30 dage.

PressureX aktive ingredienser

Dette premium tilskud er skabt ved at bruge en eksklusiv kombination af 5 aktive nøgleingredienser, der kan findes i deres nøjagtige mængder i hver eneste flaske PressureX kapsler.

Vindruekerneekstrakt
Vindruekerneekstrakt

Vindruer har været populære siden de gamle egyptiske tider, men det er kun for nyligt at sundhedsfordelene af vindruekerneekstrakt er blevet opdaget. Der er lavet studier omkring vindruekerneekstrakt og det kardiovaskulære system og sammenhængen mellem Hvidtjørn og blodtryk. For yderligere information om disse studier, klik her.

Hvidtjørnsekstrakt
Hvidtjørnsekstrakt

Også kendt som Pigæble, stammer Hvidtjørn oprindeligt fra Europa, Asien og Nordamerika. Den er blevet brugt i årtier for at hjælpe med kardiovaskulær sundhed og der har været studier i forbindelse med den mulige sammenhæng mellem Hvidtjørn og blodtryk. For yderligere information, klik her.

Magnesium
Magnesium

Dette afgørende mineral siges at være involveret i mere end 300 biokemiske reaktioner i kroppen. Magnesium er også kendt for at spille en rolle i processen med celledivision og er blevet forbundet med sundt blodtryk. I følge undersøgelser, kan høje niveauer af magnesium fra kosttilskud have en effekt på blodtrykket. Klik her for at se mere.

Jern
Jern

Dette vigtige mineral er meget fordelagtigt for kroppen af mange forskellige grunde. Jern kan være anvendeligt til sundheden af blodet og hjertet og er kendt for at bidrage til skabelsen af røde blodceller og hæmoglobin. Det er også kendt for at bidrage til den normale ilttransport, hvilket gør det brugbar til blodet.

A-vitamin
A-vitamin

Som et enkeltstående vitamin, kan A-vitamin være meget godt for kroppen. Det er fordi det siges at bidrage til immunsystemets normale funktion såvel som til vedligeholdelse af normal hud. Det er også godt anvendt sammen med Jern, da det er kendt for at bidrage til normal jernmetabolisme.

Naturligt tilskud

Der er ingen kendte bivirkninger ved at tage PressureX fordi det er et naturligt kosttilskud. Inden du tager det, anbefaler vi dog altid at du læser ingredienserne for at checke for personlige allergier. Dette tilskud er ikke beregnet til personer under 18 år.

Læs mere
PressureX 60 Kapsler | Sund støtte til blodtryk

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

68.57% baseret på 7 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Mit blodtryk er blevet værre siden jeg blev 50, så jeg besluttede at prøve disse. Jeg kan ikke rigtig se en forskel endnu, men jeg føler mig bedre!

B Braden
Bekræftet køb

Min læge siger, at mit blodtryk er godt, og jeg har ikke rigtig ændret noget bortset fra at tilføje disse kapsler

P Paul
Bekræftet køb

Jeg tror mit blodtryk er bedre. Jeg har tagetdisse såvel som at forsøge at gå mere

G Gerald
Bekræftet køb

Godt produkt

D Derek
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter