Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Retenix Advanced™ | Vanddrivende naturmedicin

Af: Retenix

349 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

Retenix Advanced™ er vanddrivende piller der med en ny og revolutionerende metode kan reducere væskeophobning. Det kan fjerne alt det overskydende væske, som ligger lige under huden og dermed fjerne ødemer. Retenix Advanced™ er 100% naturlig fra den anerkendte producent, Newton-Everett. Dette vanddrivende naturmedicin kan hjælpe kroppen med befri overskydende vand i kroppen således, du kan få mere muskelmarkering og din krop kan blive tonet og mere defineret. Desuden kan de vanddrivende piller sikre en ordentlig balance mellem kroppens naturlige elektrolytter og mineraler.

 • Kan give muskelmarkering og definerede muskler
 • Kan forebygge og bearbejde hævelse og ødemer
 • Kan reducere vand i kroppen effektivt
 • Naturligt vægttab
 • Kan fjerne og forebygge væskeophobning
 • 100% naturlige ingredienser
 • Ingen bivirkninger
 • Kan støtte nyrefunktionen
 • Vanddrivende naturmedicin

Retenix Advanced™ er vanddrivende naturmedicin, som kan fjerne overskydende vand i kroppen samt affaldsstoffer og toksiner således, at du kan blive udrenset for giftstoffer i kroppen, der kan resultere i væskeophobning ødemer. Dette sker igennem den unikke sammensætning af naturlige mineraler, vitaminer og næringsstoffer, som kroppen optager ved dette vanddrivende naturmedicin. Med disse vanddrivende piller kan du ikke kun reducere ødemer og hævelse, men du kan også tabe overflødigt væske, som befinder sig lige under huden således, at du kan opnå et vægttab og øget muskelmarkering.

Læs mere
Type: Kapsler
Indhold: 60 kapsler
Varighed:  dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her
retenix til muskelmarkering

Retenix Advanced™ til muskelmarkering

Retenix Advanced™ er vanddrivende naturmedicin til muskelmarkering samt definering og toning af kroppen, som effektivt reducerer væskeophobning og ødemer. Dette gælder for hele kroppen, om det gælder ansigt, hænder, ben, fødderne, arme, mave, skuldrer – så kan Retenix Advanced gå ind og arbejde med at reducere vand i kroppen. Kroppen kan ophobe omkring næsten 5 liter overskydende vand i kroppen, som du egentlig kan tabe uden nogle bivirkninger. Det overflødige vand i kroppen kan gøre, at du føler dig oppustet, til tider øm og hævet. Derudover er det en barriere, hvis du ønsker at øge din muskelmarkering, da væskeophobningerne under huden gemmer musklerne væk. Retenix Advanced™ til muskelmarkering består af elleve effektive og vanddrivende vitaminer og mineraler, som alle kan arbejde sammen til at fjerne den overskydende væske fra kroppen. De vanddrivende piller kan herudover støtte nyrefunktionen, så du ikke vil opleve dehydrering. Føler du, at du aldrig får markeret muskler eller ønsker du dig en mere defineret og tonet mave eller arme, eller føler du dig hævet og øm, lider du af ødemer, eller ønsker du blot at tabe noget vandvægt, så kan Retenix Advanced™ til muskelmarkering vanddrivende naturmedicin være ideel for dig.

Ingredienser i Retenix Advanced™

Retenix Advanced™ vanddrivende naturmedicin indeholder adskillige effektive og naturlige ingredienser, hvor de vigtigste af disse er beskrevet i detaljer herunder:

juniperbær Juniper Bær Har egenskaber, der tjener til at øge hastigheden af vandladning og går ind og fjerner ødemer i kroppen.
buchublade ekstrakt Buchu blade ekstrakt Ideelt vanddrivende naturmedicin, som har sinde rødder fra Afrika, hvor det længe har været brugt til sygdomme som følge af ødemer. Buchu blade ekstrakt renser kroppen for toksiner og fjerne det overskydende vand i kroppen.
mælkebøtte Mælkebøtte Mælkebøtten har vitaminer og mineraler, der medvirker til at skylle vand og salt ud af nyrerne, og samtidig forsyner med en sund mængde kalium. Mælkebøtten hjælper derved med at sætte gang i kroppen naturlige system og virker vanddrivende.
b6-vitamin B6-vitamin Understøtter og hjælper kroppen til at aflede overskydende vand, og er den mest ideelle vitamin mod vandophobning og derved muskelmarkering.
grøn te ekstrakt Grøn te ekstrakt Grøn te ekstraktet er en ofte anvendt ingrediens og mirakelmiddel til detox og udrensning, der bekæmper affaldsstoffer og toksiner. Grøn te øger forbrændingen og fremskynder dit stofskifte, hvilket fører til en hurtig og effektiv behandling af ødemer og øget muskelmarkering.
vandmelon Vandmelon Vandmelon indeholder stoffet citrullin, hvilket øger vandladning, og har derved en vanddrivende og rensende effekt på kroppen. Ligeledes hjælper melonens næringsstoffer med at opretholde en korrekt syre-base balance i kroppen, hvilket forebygger vandophobning og ødemer.
æblecidereddike Æblecidereddike Æblecidereddiken stabiliserer niveauerne af kalium,og renser kroppen for overskydende væske.

Hvordan tager man Retenix Advanced™?

Retenix Advanced™ kan nemt indføres i din daglige rutine. Tag blot 1-2 kapsler om dagen med et glas vand. De aktive ingredienser fra det vanddrivende naturmedicin vil efter få ugers brug få dig til at tabe vandvægt og give dig øget muskelmarkering. Din oppustethed vil forsvinde, og dine hævelser vil blive mindre ømme og begynde at aftage. Vi anbefaler at tage supplementet i minimum 2 måneder, hvis du lider af ødemer, alvorlige hævelser eller har svært ved at blive markeret.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (92% baseret på 5 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (92.7% baseret på 641 )

 • * Godt produkt som virker super, eneste ulempe var fragten - det tog lidt lang tid. Ellers helt igennem fantastisk produkt
 • * Rigtig godt produkt som har fjernet hævelsen fra mine ben. Er vild med dette
 • * Købte dette til min mand som har haft ødemer i lang tid.. Hans fødder og ben er blevet meget pænere, og han siger det gør mindre ondt end før. Positivt er der kun at sige.
 • * Blev arbejdsløs på grund af ødemer.. Virkelig en kedelig historie, men det ser ud til jeg har fundet løsningen, trods mange fejlagtige behandlinger. Retenix ser ud til at virke fantastisk indtil videre!
 • * Har hjulpet rigtig meget på min muskelmarkering!
*Resultater kan variere fra person til person