• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Retenix Advanced

60 Kapsler | Naturligt Vanddrivende Kosttilskud
Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Retenix Advanced er et vanddrivende kosttilskud af høj kvalitet, som består af naturlige ingrediesner, herunder tranebær, mælkebøtte, enebær og vandmelon. Takket være dette nødvendige indhold virker det for kroppen på 3 måder - at udskylde overskudsvand fra kroppen, beskytte kroppen mod fare og vedligeholde næringsstofferne for at skabe en ligevægt i kroppen.

 • Naturligt vanddrivende
 • Bidrager til normal nyrefunktion
 • Hjælper på oppusthed & svulst
 • Med tranebær, mælkebøtte & enebær
 • Kun 1 kapsel om dagen
 • Velegnet for veganere & vegetarer

Retenix Advanced er lavet af plantebaserede ingredienser, for at gøre produktet anderledes til forskel for konkurrenterne, der er blevet udvalgt for deres naturlige egenskaber til at hjælpe kroppen med at skylde overskudsvand ud. Dette gør produktet til det perfekte valg for dem, der ønsker at undgå kemikailer og samtidig med er det også velegnet for veganere og vegetarer.

 • Vegansk
 • Vegetarisk

Hvad er tilbageholdelse af vand?

Selvom kroppen består af 70 % vand, kan der nogen gange være overskudsvand opbevaret et uønsket sted. Væsketilbageholdese er det bedre kendt som er når væske bygger sig op i væv, blodomløbet og hulrum i kroppen, som typisk viser sig som svulst og oppusthed lige under huden i hænder, ben, fødder og i ansigtet. Dette er ikke kun ubehageligt og irriterende, men det kan også føre til at tage på i vægt eftersom kroppen kan opbevare op til 4 ½ liter overskudsvand.

Der kan være mange forskellige årsager til tilbageholdelse af vand, som varierer fra person til person. Disse årsager kan inkludere hormoner, en inaktiv livsstil, for meget natrium eller salt eller endda medicin. Hvis du tror du har overskudsvæske i kroppen er det en god start at forhindre det. Hvis du ønsker at få ekstra hjælp på din vej, kan du med fordel prøve at spise vandmelon, tranebær og mælebøtte og tilføje grøn te i din kost. Du kan også prøve andre naturlige vanddrivende ingredienser som disse, der hjælper med at skylde overskudsvæske ud af kroppen.

Hvad gør Retenix Advanced?

Skylder ud

Skylder ud
Denne ingrediensliste indeholder et hav af ingredienser der hjælper med at skylde vand ud af kroppen. Agathosma betulina er for nylig blevet undersøgt for dens egenskaber om at støtte blæren, mens vandmelon, enebær og trådene fra en majs kan hjælpe med at forbedre den normale funktion af nyerne.

Beskytter

Beskytter
Foruden at fjerne overskudsvæske fra kroppen er det vigtigt at bevare kroppens normale tilstand og beskytte den fra toksiner. Derfor indeholder produktet også grøn te, æbleeddike, paprika og tranebær for at udrense og styrke kroppen.

Genopfylder

Genopfylder
Når du mister overskudsvæske er det vigtigt at vedligeholde de essentielle næringsstoffer. Løsningen på det blev at fylde produktet med vitamin B6 og potassium. Det indeholder også roden fra mælkebøtte, som herunder indeholder vitamin B1, B2, B6 og C foruden jern, kalcium og manganese.

Ingrediensliste

Aktive ingredienser - Vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride), mælkebøtteekstrakt (tarxacum officinale) (rod), grøn te ekstrakt 50 % polyphenols (camellia sinensis), tranebær koncentrat juicepulver 25:1 (vaccinium macrocarpon) (frugt), æbleeddike (10 % ekstrakt), agathosma betulina ekstrakt 4:1 (blad), enebær ekstrakt 4:1 (juniperus communis) (bær), kornsilke pulver (Zea Mays), paprika pulver (capsicum annuum), potassium (chloride), vandmelon pulver (citrullus lanatus).

Andre ingredienser - Hydroxypropylmethyl cellulose, vegetarisk magnesium stearate, silikone dioxid.

Vejledning

Retenix Advanced er fremstillet for at være brugervenlig; helt enkelt bør du tage 1 kapsel om dagen, helst sammen med et glas vand. Det er op til dig om hvornår du tager dette kosttilskud, men vi anbefaler at være konsistent hver dag. Hver bøtte indeholder 60 vegetariske kapsler, så derfor er der nok til 60 dage.

Gode råd

Retenix Advanced er lavet udelukkende med naturlige ingredienser og derfor er det sikkert at indtage med ingen kendte bivirkninger. Hvis du ikke har indtaget dette produkt før, venligst se ingredienslisten og du bør ikke indtage produktet hvis du har nogen personlgie allergener. Hvis du er gravid, ammer eller er på medicin, venligst tal med egen læge inden brug. Dette produkt er ikke beregnet for børn under 18 år.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(1)
Fantastisk 4.5

88.89% baseret på 17 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Jeg er meget tilfreds

  mD maria D trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Mindre oppusted nu

  L Lauren weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Har helt klart hjulpet mig, har langt mindre væske i kroppen. Jeg havde specielt problemer med ansigtet omkring øjne. Vil ikke undvære det, selvom jeg syntes det er lidt dyrt.

  K Kirstine trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Havde en svulst nede i benet for 2 måneder siden, og den er endelig væk takket være dette produkt!

  L Lasse weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Jeg synes i har nogen lækre produkter

  M Marianne weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Hjælper mig virkelig meget. Har fjernet ødemer i både ben og hænder:))

  H Helle trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • VIRKER helt fantastisk , holder hvad de lover

  P PIA trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Godt produkt som virker super, eneste ulempe var fragten - det tog lidt lang tid. Ellers helt igennem fantastisk produkt

  C Christian weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Rigtig godt produkt som har fjernet hævelsen fra mine ben. Er vild med dette

  H Hanne weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

*Resultater kan variere fra person til person