Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Retenix Advanced Kapsler 60 Kapsler | Vanddrivende naturmedicin

349 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

Retenix Advanced™ er vanddrivende piller der med den nye revolutionerende metode kan reducere væskeophobning. Det kan fjerne alt det overskydende væske, som ligger lige under huden og dermed fjerne ødemer. Retenix Advanced™ er et naturlig produkt fra producenten Newton-Everett. Dette vanddrivende naturmedicin kan hjælpe kroppen med udskille ophobet vand i kroppen således, du kan få mere muskelmarkering og din krop kan blive tonet og mere defineret. Desuden kan de vanddrivende piller sikre balance mellem kroppens naturlige mineraler og elektrolytter.

 • Kan give muskelmarkering og definerede muskler
 • Kan forebygge og bearbejde hævelse og ødemer
 • Kan reducere vand i kroppen effektivt
 • Naturligt vægttab
 • Kan fjerne og forebygge væskeophobning
 • Naturlige kvalitetsingredienser
 • Ingen bivirkninger
 • Kan støtte nyrefunktionen
 • Vanddrivende naturmedicin

Retenix Advanced™ er et vanddrivende naturmedicin, som kan fjerne overskydende vand i kroppen samt affaldsstoffer og toksiner således, at du kan blive udrenset for giftstoffer i kroppen, der kan resultere i væskeophobning ødemer. Dette sker igennem en unik sammensætning af mineraler, næringstoffer og vitaminer, som optages i kroppen igennem naturlige vanddrivende naturmediciner. Med vanddrivende piller, kan du reducere hævelser og ødemer, og tabe overflødigt væske, som befinder sig lige under huden således, at du kan opnå et vægttab og øget muskelmarkering.

Læs mere
Type: Kapsler
Indhold: 60 kapsler
Behandlingsvarighed: 30 dage dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Retenix Advanced™ til muskelmarkering

Retenix Advanced™ er vanddrivende naturmedicin til muskelmarkering samt definering og toning af kroppen, som kan reducere ødemer og væskeophobning. Dette gælder for hele kroppen, om det gælder hænder ansigt, ben, fødder, arme, mave, skuldrer – så kan Retenix Advanced gå ind og arbejde med at reducere vand i kroppen. Kroppen kan ophobe ca. 4-5 liter af vand i kroppen, som du egentlig kan tabe uden nogle bivirkninger. Det overflødige vand i kroppen kan gøre, at du til tider føler dig oppustet, øm og hævet. Derudover er det en barriere, hvis du ønsker at øge din muskelmarkering, da væskeophobningerne under huden gemmer musklerne væk. Retenix Advanced™ til muskelmarkering består af 11 effektive mineraler og vitaminer, som arbejder sammen for at fjerne den væske fra kroppen som er overskydende. De vanddrivende piller kan herudover støtte nyrefunktionen, så du ikke kommer til at opleve en dehydrering. Føler du, at du aldrig får markeret muskler eller ønsker du dig en mere defineret og tonet mave eller arme, eller føler du dig øm og hævet, er du ramt af ødemer, eller vil du gerne tabe lidt vandvægt, så kan Retenix Advanced™ til muskelmarkering vanddrivende naturmedicin være ideel for dig.

Retenix Advanced™ Ingredienser

Retenix Advanced™ vanddrivende naturmedicin indeholder adskillige naturlige og effektive ingredienser, hvor de vigtigste af disse bliver beskrevet nærmere herunder:

juniperbær Juniper Bær Har egenskaber, der tjener til at øge hastigheden af vandladning og går ind og fjerner ødemer i kroppen.
buchublade ekstrakt Buchu blade ekstrakt Et naturligt vanddrivende medicin, som har sine rødder fra Afrikanske kontinent, hvor det længe har været brugt til sygdomme som følge af ødemer. Buchu blade ekstrakt renser kroppen for både toksiner og fjerner det overskydende vand i kroppen.
mælkebøtte Mælkebøtte Mælkebøtten har mineraller og vitaminer, der medvirker til at skylle salt og vand ud fra nyrerne, samtidig med at forsyne med enmængde kalium som er sundt for kroppen. Mælkebøtten kan dermed hjælpe med at sætte gang i kroppen naturlige system og virker vanddrivende.
b6-vitamin B6-vitamin Hjælper og understøtter kroppen med at aflede vand som er overskydende, og er en ideel vitamin imod vandophobning og derved muskelmarkering.
grøn te ekstrakt Grøn te ekstrakt Grøn te ekstraktet er en ofte anvendt ingrediens og mirakelmiddel til udrensning og detox, der bekæmper affaldsstoffer og toksiner. Grøn te kan øge din forbrænding og fremskynde stofskiftet, hvilket kan føre til en hurtigere og mere effektiv behandling af dine ødemer og den øgede muskelmarkering.
vandmelon Vandmelon Vandmelon indeholder et stof kaldet citrullin, hvilket kan øge vandladningen, og derved har en rensende og vanddrivende effekt på vores krop. Ligeledes indeholder melonen næringsstoffer som opretholder kroppens korrekte syre-base balance , hvilket kan forebygge en vandophobning og ødemer.
æblecidereddike Æblecidereddike Æblecidereddiken stabiliserer kaliumniveauet, og renser kroppen for overskydende væske.

Hvordan tager man Retenix Advanced™ ?

Retenix Advanced™ kan hurtigt og nemt indføres i din daglig dag. Tag blot en til to kapsler dagligt med et glas væske. De naturlige ingredienser fra det vanddrivende naturmedicin kan efter få uger forbrug hjælpe dig med at formindske vandvægt og give dig øget muskelmarkering. Oppustethed kan fjernes, og dine hævelser kan blive knap så ømme og begynde deres aftagelse. Det er anbefalet at tage supplementet i en periode på minimum 2 måneder, hvis du lider af, alvorlige hævelser, ødemer eller har svært ved at blive markeret.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (92% baseret på 5 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 734 )

 • * Godt produkt som virker super, eneste ulempe var fragten - det tog lidt lang tid. Ellers helt igennem fantastisk produkt
 • * Rigtig godt produkt som har fjernet hævelsen fra mine ben. Er vild med dette
 • * Købte dette til min mand som har haft ødemer i lang tid.. Hans fødder og ben er blevet meget pænere, og han siger det gør mindre ondt end før. Positivt er der kun at sige.
 • * Blev arbejdsløs på grund af ødemer.. Virkelig en kedelig historie, men det ser ud til jeg har fundet løsningen, trods mange fejlagtige behandlinger. Retenix ser ud til at virke fantastisk indtil videre!
 • * Har hjulpet rigtig meget på min muskelmarkering!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev