FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Sådan taber du dig med Guarana

Guarana er en af de bedste naturlige superfoods på markedet og er meget kendt for sine fordele for kroppen. Så hvordan kan det hjælpe dig med vægttab? Find ud af hvordan regelmæssigt indtag af Guarana kan hjælpe dig med at tabe dig samt give dig naturlig energi, så du kan starte din dag sund!

Tag dig med guarana og giv din fedtforbrænding et boost

Hvad er Guarana?

Guarana er en brasiliansk plante, der stammer fra Amazonas vandområder, og det er en frugt, der er blevet brugt i århundreder grundet dens adskillige sundhedsfordele og naturligt energigivende egenskaber. Den er også kendt som Paullinia cupana, og denne klatreplantes frugter er røde på ydersiden og indeholder en sort kerne, der er dækket af en hvid frøkappe, så den ligner et øje. Frugten og kernerne er blevet brugt af de Amazonske stammer i mange år og er nu blevet populære i det vestlige samfund som et sundheds tilskud.

Hvordan hjælper Guarana dig med vægttab?

Selvom Guarana bliver brugt til mange ting grundet dens mange fordele, bliver frugten og kernerne hovedsageligt brugt til at hjælpe med vægttab. Når den bliver indtaget i form af en naturlig kapsel eller et pulver tilskud, kan den hjælpe med at undertrykke appetiten, øge metabolismen og give naturlig energi, hvilket alt sammen bidrager mod et sundt vægttab. Så hvordan gør den det?

Brug guarana koffeinpiller som en del af en fedtforbrændende slankekur
1. Appetitkontrol

Hvis du regelmæssigt indtager rene guarana piller eller pulver tilskud, kan de hjælpe dig med at tabe et par kilo ved at undertrykke appetiten. Amazonas stammer brugte traditionelt frugten, når de skulle på lange rejser for at støtte dem i løbet af dagen og holde dem kørende. Det er fordi, Guarana virker ved at reducere appetiten, så du ikke har brug for at spise eller snacke lige så meget, og dette er især gavnligt, hvis du synes, det er svært at undgå usunde lækkerier i løbet af dagen!

Guarana slankepiller kan være en del af en fedtforbrændende slankekur
2. Metabolisme boost

Da Guarana er en rig kilde til koffein, virker det som en stimulans til at hjælpe med at booste metabolismen, og det siges, at regelmæssigt indtag af Guarana kan øge metabolismen med 3-11 % over 12 timer! Metabolismen er den proces i kroppen, der virker ved at tage sukker (eller glukose) fra maden, vi spiser, og enten forbrænde det som energi eller lave det om til fedt, der bliver lagret. Når metabolismen fungerer med en højere hastighed, præsterer den bedre, så den konverterer mere glukose til energi i stedet for at lagre det som fedt, og det fører til vægttab.

Guarana har et højt naturligt indhold af koffein, der er ideelt til en fedtforbrændende slankekur
3. Naturlig energi

Vidste du, at Guarana indeholder 4 gange så meget koffein som kaffebønner? Guarana er spækket med stoffer, der virker som en stimulans, som fx koffein, katekiner og tanniner. Derfor er Guarana en naturlig energikilde, og det er meget sundere for dig end en kop kaffe (specielt hvis du bruger en masse mælk, sukker og sirup!). Så hvordan hjælper det dig med at tabe dig? Stimulanserne virker ikke kun ved at give din metabolisme et boost, men de hjælper dig også med dit fokus og motivation. Det betyder, at du kan træne længere og hårdere i fitnesscenteret og dyrke mere motion for at tabe dig.

Oversigt

Guarana er en fantastisk superfood og kan være yderst gavnlig for dem, der har lyst til at tabe et par kilo. Selvom den ikke får dig til at gå en kjole størrelse ned på få sekunder, kan regelmæssigt indtag af Guarana hjælpe med at booste din krop, så den virker mere effektivt i forhold til vægttab.

Anbefalede Produkter

Del med