Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Vegansk Kollagenpulver

300 g Pulver | Plantebaseret anti-aging formel

Oversigt

At boost dit naturlige kollagen niveau kan være besværligt, særligt for veganere og vegetarer, da kollagen særligt findes i animalske produkter. Netop derfor har vi designet dette eksklusive Vegan Collagen Complex Pulver! Vores blanding af 21 premium kvalitet ingredienser er særligt udvalgt da de kan bidrage til normal kollagen produktion, der hjælper til at opretholde normal funktionen af hud, knogler og tænder. Vegan Collagen Complex Powder er det ideelle plantebaserede tilskud til at hjælpe med at pleje din hud og din krop!

  • Støtter den normale produktion af kollagen
  • Til sund og ungdommelig hud
  • Avanceret vegansk blanding af aminosyrer
  • 100 % plantebaseret
  • Indeholder 60 serveringer
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • GMO Free

>Hvad er WeightWorld Vegan Collagen Powder?

Dette Vegan Collagen Complex Powder er en plantebaseret løsning for veganere og vegetarer, der gerne vil booste deres produktion af kollagen. Pulveret er let at bruge og er produceret af de allerbedste naturlige ingredienser såsom Vitamin C, MSM og en lang række vitale aminosyrer. Det er samtidig uden smag, så du let kan tilføje det til din daglige rutine uden problemer, og det indeholder hele 60 serveringer, så du får mest muligt for pengene.

>Hvordan virker det?

Dette unikke Vegan Collagen Complex Powder er lavet af førsteklasses plantebaserede ingredienser, der er blandet sammen, så vi kan levere et fuldstændig naturligt produkt til at booste dit kollagen-niveau. Hver eneste ingrediens i denne formel er nøje udvalgt til at spille en vigtig rolle i din anti-aging rutine! Vitamin C er valgt for sin evne til at understøtte kollagen-produktion, mens Resveratrol og Hyaluronsyre er udvalgt, fordi de kan holde huden fugtig. Kollagen-pulveret er også beriget med et hemmeligt våben - en avanceret vegansk aminosyre-blanding, der er essentiel til at støtte kollagen-produktionen.

>Hvem kan få glæde af det?

WeightWorld’s Vegan Collagen Complex Powder er opfundet som et alternativ til dem, der følger en vegansk eller vegetarisk diæt, lever en miljøvenlig livsstil, og som samtidig gerne vil opnå alle fordelene, der er forbundet med at booste kroppens produktion af kollagen. Det er også ideelt, hvis du leder efter en mere versatil metode til at styrke dit kollagen-niveau, da pulveret er let at bruge - det kan for eksempel tilføjes til smoothies, drinks eller lignende. Derudover er dette kosttilskud et fremragende valg for dem, der gerne vil have mest muligt ud af de ting, de putter i kroppen.

>Brugsanvisning

Du skal ganske simpelt tilføje en teske (10 g) af det veganske kollagen-pulver til vand på daglig basis. Du kan også vælge at blande det i juice eller en smoothie, hvis du foretrækker det. Hvis du er endnu mere eventyrlysten, kan du ovenikøbet inkorporere pulveret i dine yndlingsopskrifter - både varme og kolde drikke, kager og protein-desserter. Kun din fantasi sætter grænser!

Dette førsteklasses kosttilskud indeholder kun naturlige og plantebaserede ingredienser, så det er fuldstændig sikkert at bruge, og der er ingen kendte bivirkninger. Du bedes venligst læse hele ingredienslisten før brug, så du kan tjekke for eventuelle personligt allergifremkaldende ingredienser.

Advarsel: overstig ikke den daglige anbefalede dosis. Kosttilskud må ikke anvendes som en erstatning for en varieret og afbalanceret kost og livsstil. Hvis du er gravid, ammende eller tager nogen form for medicin eller på et forløb med læge, bør du konsultere med en professionel inden du begyndt at tage dette tilskud. Stop brugen af tilskuddet og tal med en læge, hvis du oplever nogle ugunstige reaktioner. Dette tilskud er ikke til brug for personer under 18 år.

>Komplet ingrediensliste

Amla (Phyllanthus Emblica) Pulver, Spinat (Spinacia Oleracea) Pulverekstrakt, Grøn Te (Camellia Sinensis) Ekstrakt , Kefir Probiotika (Fra Kokosnød), Citron (Citrus Limon) Ekstrakt, Rose (Rosa) Kronblade ekstrakt, Byggræs Ekstrakt, Granatæble (Punica Granatum) Pulver, Appelsen (Citrus Sinensis) Skal ekstrakt, Acerola Cherry (Malpighia Emarginata) Ekstrakt, Basilikum (Ocimum Basilicum) Ekstrakt, Guava (Psidium Guajava) Ekstrakt, Ingefær (Zingiber Officinale) Pulver, Ceylon Kanel (Cinnamomum Verum) Ekstrakt, Sesbania (Sesbania Grandiflora) Ekstrakt, Spirulina Ekstrakt, Jordbær (Fragaria Ananassa) Pulver, Bambus Skud (Bambusoideae) Ekstrakt, SHavtorn (Hippophae Rhamnoides) Ekstrakt, Pink Salt, Acai (Euterpe Oleracea) Bær Ekstrakt

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Rent Kollagen Tilskud
Rent Kollagen Tilskud

1200 mg 90 Kapsler | Naturligt tilskud til hår, hud & negle

249 kr.

+
Økologisk Svampe Complex
Økologisk Svampe Complex

180 Kapsler | Naturligt tilskud til immunforsvar

199 kr.

1 Vare

249 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

86.67% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virkelig det bedste produkt! Har gjordt rigtig meget for min hud

H Helene G
Bekræftet køb

Fedt med et vegansk alternativ!

L Linea
Bekræftet køb

Elsker at det er vegansk

M Malene
Bekræftet køb

Synes at jeg kan se en lille forskel på min hud

B Birthe
Bekræftet køb

Min hud føles frisk og smidig :)

A Alberte
Bekræftet køb

Fantastisk der endelig er kommet et godt vegansk alternativ!!!

L Louise
Bekræftet køb

TAK WEIGHTWORLD for at udvikle dette fremragende kollagenpulver

J Jeanette
Bekræftet køb

Drikker det hver dag og blander det også nogle gange i skyr eller lignende

R Randi
Bekræftet køb

Kan godt lide det og køber det igen når bøtten er tom

H Henrik
Bekræftet køb

Det bedste kollagen tilskud jeg har prøvet!

S Samantha

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide