Fri fragt på alle ordrer over 499kr

C-vitamin og Zink vingummier

66 mg 120 Gummies | Naturlig støtte til immunforsvaret
WeightWorld

Oversigt

Disse vingummier er et vitamintilskud med C-vitamin og Zink til immunsystemet, og er beregnet til både børn og voksne. Vitaminerne kommer i vingummiform, da vi ved, at mange har problemer med at sluge piller, og derfor kan selv de mest kræsne få det nødvendige daglige tilskud af zink og C-vitamin til sundere knogler, øjne, hår og negle.

  • Potent C-vitamin og Zink tilskud
  • Til immunforsvar, knogler, øjne, hår og negle
  • Vitamin-vingummier til børn og voksne
  • Ideel vegetarer og veganerer
  • Vitamin-vingummier med appelsinsmag
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Glutenfri
  • Lækker Smag

Hvad er C-vitamin og zink vingummier?

C-vitamin og Zink vingummier er et kosttilskud til både børn og voksne udviklet med det formål at gøre det nemt og lækkert at indtage de nødvendige i løbet af hverdagen. Vingummierne har en frugtagtig appelsinsmag, og anbefales at blive taget sammen med en velbalanceret kost for at få mest muligt ud af vitaminerne. Vitaminernes naturlige opskrift er udviklet med det formål at hjælpe kroppen med at bevare et naturligt sundt immunforsvar, sunde negle, hår, kognitive evner, knogler, syn og negle.

Hvad er fordelene?

Zink:

Zink er nødvendigt for at opretholde en naturlig kropsfunktion. Men da kroppen ikke helt naturligt producerer zink, er det vigtigt, at du indtager det via din daglige kost eller kosttilskud. Zink har en vigtig betydning for dit immunforsvar, da det er metallet medvirker til, at dine immunceller fungerer. Derfor kan underskud af zink i kroppen medføre et svækket immunforsvar. Zink kan ligeledes bidrage til at reducere oxidativ stress, DNA- og proteinsyntese samt opretholde naturlige testosteronniveauer i kroppen. Derudover er zink også godt for hjerte, øjne og huden.

C-vitamin:

C-vitamin er uden tvivl et af de vigtigste vitaminer, og kan indtages gennem den daglige kost eller kosttilskud. Vitaminet hjælper med at vedligeholde knogler, hud og blodkar. Derudover hjælper det kroppen med at producere kollagen til hud og hår, og forbedrer kroppens evne til at optage jern. Men det vigtigste er muligvis C-vitamins effekt på immunforsvaret.

Anvendelse:

Vores C-vitamin og zink vingummier er velegnet til voksne og børn over 5 år. Vi anbefaler at spise to vingummier om dagen eller følge din læges anbefalinger. Vingummierne skal tygges, ikke sluges. Derudover er det en god idé at spise vingummierne samme tid hver dag for at sikre, at kroppen får et tilskud vitamin regelmæssigt.

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under lægelig udredning, anbefaler vi, at du kontakter egen læge, før du tager kosttilskuddet.

Vitamintilskuddet er et velsmagende alternativ til almindelige vitaminpiller, og er ligeledes velegnet til veganere og vegetarer.

Ingrediensliste:

C-vitamin (askorbinsyre), zink (zinkcitrat), sukker, glukosesirup, geleringsmiddel (pektin), surhedsregulator (citronsyre), surhedsregulator (natriumcitrat), glasmiddel (vegetabilsk olie [indeholder carnaubavoks]), Lilla gulerodssaftkoncentrat, naturlig appelsinsmag, β-caroten.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

C-vitamin og Zink vingummier
C-vitamin og Zink vingummier

66 mg 120 Gummies | Naturlig støtte til immunforsvaret

179 kr.

+
Liposomal C-vitamin Kapsler
Liposomal C-vitamin Kapsler

1000 mg 180 Kapsler | Støtte til immun- og nervesystem

239 kr.

+
Rent Marine Collagen
Rent Marine Collagen

120 Kapsler | Anti-aging tilskud til hud, knogler, brusk og tænder

189 kr.

1 Vare

179 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide