Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
Fedtforbrændings Kombipakke
Fedtforbrændings Kombipakke

Fedtforbrændings Kombipakke

Kombipakke | Med hindbærketoner & koffeinpiller

Oversigt

  • Superfoods-tilskud til vægttab og motivation
  • Koffeinpiller til fedtforbrænding og energi
  • Hindbærketoner til stofskifte og fedtforbrænding
  • Nok til 3 måneder af hvert tilskud
  • 100% tilfredshedsgaranti

Pakken indeholder Hindbærketoner Advanced, der foruden hindbærketoner indeholder grøn te, C-vitamin (ascorbinsyre) og æblecidereddike til stofskifte, energi og fedtforbrænding.

Med denne kombipakke får du også en bøtte Active T5 Plus Koffeinpiller, der indeholder guarana, grøn kaffe, grøn te og B6-vitamin til energi og fedtforbrænding.

Tag blot 2 kapsler af hvert tilskud dagligt for at få et komplet boost med superfoods til at give dit vægttab et skub i den rigtige retning.

Hindbærketoner og Active T5 Plus-koffeinpiller til vægttab

Her hos WeightWorld har vi lavet en kombipakke med to superfoods til dig, der gerne vil have hjælp til dit vægttab. Denne fedtforbrændingspakke indeholder to naturlige kosttilskud: Hindbærketoner Advanced og Active T5-plus koffein-piller, der komplementerer hinanden til at give dig en unik kombipakke for at give din fedtforbrænding og stofskifte et naturligt boost.

Ved at tage begge tilskud dagligt kan du få et skub i den rigtige retning med dit vægttab og samtidig få et skud energi til at motionere regelmæssigt, som er en vigtig forudsætning for et varigt vægttab. Her nedenfor forklarer vi nærmere omkring, hvordan koffeinpiler og hindbærketoner kan hjælpe dig med dit vægttab.

Active T5 Plus - et termogenisk kosttilskud

Termogenese er en særligt type kosttilskud, der er specielt udviklet til at stimulere kroppens varmeproduktion, og er ofte lavet med naturlige ingredienser, der giver kroppen energi, udholdenhed og drive. Indeholder generelt aminosyrer og vitaminer, der er kendt for at styrke kroppen og bidrage til at reducere træthed.

Disse tilskud er også ofte kendt for at hjælpe med motivation og mentalt fokus, så det bliver lettere at nå sine drømme inden for fitness og velvære. Derfor er Active T5 Plus det perfekte kosttilskud at tage på daglig basis, hvis du gerne vil give dit vægttab et skub i den rigtige retning samt give din energi og fedtforbrænding et naturligt boost.

Hvordan hjælper hindbærketoner med vægttab?

Overvægt er et stadigt større problem verden over, og forskere er konstant på udkig efter en måde til at afhjælpe problemet - og deres blik er faldet på hindbærketoner! Ketonerne blev første gang opdaget i 1918, da de blev brugt i kosmetikprodukter på grund af deres aroma. Forskere har ndersøgt hindbærketoner nærmere i kliniske studier, og har fokuseret på ketoneres superfood-egenskaber.

Lovende undersøgelser har blandt andet fundet en mulig sammenhæng mellem hindbærketoner og fedtoxidering samt nedbrydningen af kropsfedt. Hindbærketoner Advanced fra WeightWorld er dermed et ideeltnaturligt superfood-tilskud, der foruden hindbærketoner indeholder grøn te, C-vitamin (ascorbinsyre) og æblecidereddike, der kan bidrage til dit stofskifte, energi og fedtforbrænding.

Brugsvejledning

Hindbærketoner Advanced: Tag 2 kapsler dagligt med et stort glas vand, helst 30 minutter før et måltid.

Active T5 Plus-koffeinpiller: Tag 2 kapsler dagligt med et stort glas vand, helst sammen med et hovedmåltid. Undgå at tage tilskuddet om aftenen, da koffein kan påvirke din søvnrytme.

Anbefalinger

Vi anbefaler, at du tager begge tilskud dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at kunne vurdere deres effekt. Begge tilskud er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisterne for at tjekke for eventuelle allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager anden medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke egnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Hindbærketoner Advanced: Hindbærketoneekstrakt, Æblecidereddikepulver, Æblepektin, Grøn Te-ekstrakt, Blæretang, Mangoekstrakt, Koffein, C-Vitamin (ascorbinsyre), Acaipulver, Bindemiddel: Japansk pileurtekstrakt, Kapselskal: Mikrokrystallinsk Cellulose, Anti-klumpningsmiddel: Magnesiumstearat (Vegetabilsk).

Active T5 Plus-koffeinpiller: B6-vitamin (Pyridoxine HCL), Chrom Picolinat, Tyrosin, Grøn kaffe-ekstrakt, Guarana-ekstrakt, Colanød-ekstrakt, Cayenne-ekstrakt, Grøn Te, Fyldstof: Dicalciumphosphat, Vegetabilsk kapselskal: Hypromellose (HPMC).

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Æblecidereddike Complex
Æblecidereddike Complex

1860 mg 180 Kapsler | Til vægtkontrol og fedtforbrænding

179 kr.

+
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber
Økologisk Gurkemeje med Ingefær og Sort Peber

1520 mg 180 Kapsler | Kosttilskud til led og hud

169 kr.

1 Vare

179 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(25)
4 Stjerner
(15)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.18% baseret på 43 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fantastisk produkt. Fjerner fulstændig min trang til at spise mellem måltider og mine måltider er blevet mere fornuftige i portions størrelse????

D Dannie S
Bekræftet køb

Aktive T5plus og Raspberry ketone Plus Virker som de skal.

B Birthe J
Bekræftet køb

Har nu brugt begge dele i knap 1 mdr og pt tabt 3,5 kg. Så næste portion er bestilt.

P Pia S
Bekræftet køb

Gode produkter og god service

M Michael S
Bekræftet køb

VIRKER godt

t torben K
Bekræftet køb

Synes det er en rigtig god og effektiv multipack - jeg tabte mig 8,5 kilo på tre uger!

L Louise
Bekræftet køb

Jeg er tilfreds med produktet. Lidt dyrt, men det virkede for mig og hjalp mig med mit vægttab.

M Mads
Bekræftet køb

Rigtig god blanding af to produkter. Jeg kan godt lide at tage piller og tænke "BUM, nu er jeg sund" men under forløbet med den her kur har jeg virkelig tabt mig væsentligt. Anbefaler det!

S Sandra
Bekræftet køb

Utroligt effektivt produkt! Den stærke kombination af Aktiv T5 plus og Rasperry keton plus har virkelig hjulpet mig med mit vægttab. Vil i høj grad anbefale det.

C Caroline
Bekræftet køb

Leveringen af produktet forløb rigtig godt og jeg synes allerede efter kort tid, at jeg er begyndt at kunne se tydelige resultater - så det er bare lækkert!

N Nicolai

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide