Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket

Active T5 Plus + Raspberry Ketone Plus

449 kr.
598 kr.
Du sparer:  149 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

Aktiv T5 Plus + Raspberry ketone Plus er en kraftfuld kombination til dig, som for alvor vil kunne komme ned i vægt! Active T5 Plus er et af de kraftigste fedtforbrændende tilskud, vi har på WeightWorld og sammen med fordelene fra Hindbær keton, vil det høje indhold af koffein og ketoner kunne hjælpe dig med at slippe hurtigt af med de ekstra kilo.

 • En af de mest kraftfulde kombinationer på WeightWorld
 • Kan forbrænde fedt på problemområder som mave, balder og lår
 • Aktiv T5 Plus + Raspberry ketone Plus kan give dig et effektivt og hurtigt vægttab
 • Energigivende ingredienser
 • Højt indhold af koffein (Grad 3 - 200mg) og ketoner (600mg)
 • 100% naturlige kosttilskud
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Endelig kan du købe en vægttabs kombinationspakke, som er til dig, der ønsker at kunne opnå et stort vægttab. Aktiv T5 Plus + er en af vores bedst sælgende kosttilskud til vægttab. Det høje indhold af koffein kan hjælpe din krop med at forbrænde fedtet hurtigere. Ketonerne i hindbærret kan hjælpe kroppen med at optage et minimum af det fedt, som du indtager i din kost. Bestil i dag og få en kraftfuld hjælper til dit vægttab!

Vi anbefaler minimum 3 måneders forbrug for de bedste resultater. Kroppen kan blive mere modtagelig overfor næringsstofferne med tiden, hvorved den tilvænnes af det daglige indtag. Derfor bliver resultaterne kun bedre med vedvarende benyttelse, hvilket især er gældende i perioden efter 3 måneders forbrug.

Læs mere

*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Aktiv T5 Plus +?

Det populære kosttilskud kommer fra England. Her har det vundet stor indpas i medierne og har fået det anerkendte rygte, som værende ”fedtets værste fjende”. Aktiv T5 Plus + kan øge din fedtforbrænding ved hjælp af det metaboliske hormon T5 kombineret med et højt indhold af koffein og andre energigivende naturlige ingredienser - alt sammen i en kapsel.

Hindbær Keton Plus er et fantastisk tilskud, som kan fungere som en hjælpende hånd til et ønsket vægttab. De aktive og sunde ketoner i hindbærret er kendte for at kunne øge kroppens stofskifte, således at produktet kan hjælpe dig med at forbrænde mere fedt end hvad kroppen ellers ville have gjort. Udover de fedtforbrændende fordele kan Raspberry Ketone også hjælpe dig med at bremse kroppens optagelse af fedt fra den kost, som du indtager. Hindbær keton kan også tjene som en naturlig udrensning af kroppen, så du kan føle dig mere frisk, energisk, og kan også styrke dit immunforsvar. Så alt i alt et lille vidunder!

Hvordan skal jeg anvende kombinationen?

Det er meget simpelt at indføre denne aktive kombination i din daglige rutine. Vi anbefaler, Morgen: 1 kapsel Active T5 Plus sammen med 1 kapsel Raspberry Ketone Plus. Eftermiddag: 1 kapsel Raspberry Ketone Plus. Aften: 1 kapsel Active T5 Plus. Efter 2 ugers tid kan du tage 1 kapsel Raspberry Ketone Plus om aftenen sammen med 1 kapsel Active T5, hvis der er behov for det. Husk at tage tilskuddene i forbindelse med et måltid, og drik rigeligt med vand. Undgå at tage dem for tæt på sengetid, da det høje koffeinindhold kan forstyrre din søvnrytme.

Nogle bivirkninger?

Tilskuddet er naturligt og derfor uden alvorlige bivirkninger, hvis de tages som anbefalet. Tag maksimum som anbefalet.

Er du gravid, ammer eller overfølsom overfor koffein, bør du ikke tage dette kosttilskud. Skulle du være i tvivl om du har allergi overfor noget af indholdet eller om du kan tage det, bør du konsultere din læge inden brug. Kapselskallen indeholder gelatine, hvilket gør produktet uegnet for vegetarer.

Find linket nederst på siden for at læse mere om vores betingelser for pengene tibage garanti.


Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.68% baseret på 19 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (93.19% baseret på 731 )

 • * Synes det her produkt gjorde hvad det skulle. Viste ikke helt i starten om jeg ville ofre penge på det, men det har helt klar hjulpet mig i længden!
 • * Vi er en familie på fire, der alle besluttede os for at prøve det her produkt. Vi er meget tilfredse og vil bestemt anbefale det til andre, der måtte have brug for at tabe sig!
 • * Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler på WeightWorld.dk efter, at jeg har prøvet det her Active T5 plus og Rasperry ketone plus. Super god service og levering og et meget effektivt produkt!
 • * Jeg bestilte produktet tilbage i januar og har nu brugt det i efterhånden 3 uger. Jeg har allerede tabt mig 5 kg ved at bruge den her kombinationspakke. For første gang i lang tid, er jeg virkelig begyndt at være tilfreds med min krop!
 • * Jeg fik anbefalet netop det her produkt af min personlige træner, der fortalte at det lige ville give noget ekstra til den sædvanlige træning og kost. Modtog mit produkt her i går, så jeg håber det lever op til forventningerne!
 • * Hurtig og sikker levering. Produktet er af høj kvalitet og gør præcis, hvad det skal.
 • * Jeg har før handlet på WeightWorld.dk med stor succes, så da jeg ledte efter noget i stil med det her produkt, viste jeg præcis hvilken hjemmeside, jeg skulle ind på. Endnu engang har jeg haft en fantastisk oplevelse med et produkt fra WeightWorld. Har lige anbefalet det til min roomie, som nu også overvejer at købe det!
 • * Man skal være forberedt på, at det er nogle stærke sager, hvilket det også bliver beskrevet til at være. Så længe man bare følger WeightWorlds anvisninger for anvendelse af produktet, så vil det med sikkerhed give en hvad man har brug for.
 • * Hørte om det her produkt gennem nogle venner, der hver især havde haft meget succes med det. Gik derfor ind på WeightWorld og læste om det. Jeg har nu brugt det i et par uger og vil uden tvivl give mine venner ret i, at det bare er noget der duer! Suppleres det med reglemæssig træning, så vil man hurtig se resultater.
 • * Det er et rimelig pricy produkt, så man skal virkelig være engageret i sit vægttab, hvis man vælger at købe det. Jeg synes dog bestemt, at det er værd at prøve. Jeg har i hvert fald rykket mig meget, siden jeg begyndte på det!
 • * Active T5 plus og Rasperry ketone plus lever fuldt ud op til produktbeskrivelsen, da det virker hurtigt og effektivt!
 • * Jeg satte mig et ret strengt mål om, at tage mig 10 kg på 2 måneder. Følte derfor, at jeg havde brug en slags kosttilskud til at forstærke processen. Med det her produkt, har jeg nu tabt mig 6 kg på den første måned, så det virker til at være det helt rette køb.
 • * Jeg har lige modtaget produktet i dag, da jeg har hørt, at det skulle hjælpe en hel del. Der står på hjemmesiden, at det er simpelt at indføre i den daglige rutine, så jeg er sikker på, at det nok skal være en god løsning!
 • * Utroligt effektivt produkt! Den stærke kombination af Aktiv T5 plus og Rasperry keton plus har virkelig hjulpet mig med mit vægttab. Vil i høj grad anbefale det.
 • * Leveringen af produktet forløb rigtig godt og jeg synes allerede efter kort tid, at jeg er begyndt at kunne se tydelige resultater - så det er bare lækkert!
 • * Rigtig god blanding af to produkter. Jeg kan godt lide at tage piller og tænke "BUM, nu er jeg sund" men under forløbet med den her kur har jeg virkelig tabt mig væsentligt. Anbefaler det!
 • * Jeg er tilfreds med produktet. Lidt dyrt, men det virkede for mig og hjalp mig med mit vægttab.
 • * Synes det er en rigtig god og effektiv multipack - jeg tabte mig 8,5 kilo på tre uger!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev