WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Antarktisk Krill Olie

500 mg 60 Softgels | Rent & Bæredygtigt Omega-3 WeightWorld

Antarktisk Krill Olie er en kilde til et stærkere, bedre absorberende og bæredygtigt Omega-3 alternativ til fiskeolie! Rent og kemikaliefrit Antarktisk Krill Olie bidrager til et sundt blodtryk, hjernefunktion og hormonbalancen for et bedre velbefindende for din hud og dine led. Alle der ønsker at kickstarte eller booste en sund livsstil vil få gavn af en fordobling af den sædvanlige servering - du får her en potent 1000 mg dosis!

 • Kraftfuldt Omega-3 tilskud
 • EPA & DHA til hjernefunktion & blodtryk
 • Essentielle fedtsyrer til hud & led
 • Rent & bæredygtigt Antarktisk Krill Olie
 • Gluten- og mælkefrit
 • 120 Softgels til 2-måneders forbrug
 • Certificeret høj kvalitet
 • Glutenfri
29.53
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Krill Olie vs Fiskeolie

Selvom det måske ser ud som om, at disse olier fra havet er ens, er de forskellige på mange vigtige måder. For eksempel undgår Antarktisk Krill Olie, modsat fiskeolier, tungmetaller, og det er bæredygtigt udvundet fra det reneste hav på jorden, hvilket er grunden til, at mange anser det for at være den reneste kilde af Omega-3.

Egenskab Krill Olie Fiskeolie
Antioxidant niveauer Naturligt forekommende antioxidanter som fx Astaxanthin, Vitamin A og Vitamin E. Svag/lille beskyttelse af antioxidanter.
Absorbering EPA og DHA bindes af fosfolider, hvilket øger absorbering og biotilgængelighed. Fjernelse af kontaminanter som fx kviksølv ændrer dets form, hvilket mindsker absorberingen.
Renhed Da det stammer fra det Antarktiske Ocean, er det fri for foruering og væk fra fiskeri- eller transportruter. Krill er derudover i bunden af fødekæden, hvilket beskytter dem fra kontaminering. Udvundet fra arter kontamineret med farlige tungmetaller som fx kviksølv.
Uønskede bivirkninger Nem at fordøje(uden nogle fiskebøvser!) Sværere at fordøje og kan give lugtende fiskebøvser.

Fordele ved Krill Olie

Der er en lang række fordele ved at introducere Krill Olie til din daglige rutine, og mange er dem er ikke tilgængelige ved sædvanlige fiskeolie tilskud. Disse kan inkludere:

 • Omega 3 hjælper med at vedligeholde normal kardiovaskulær og kognitiv funktion.
 • Indeholder Cholin, hvilket er forbundet med kognitiv præstation, og det spiller også en rolle for metabolisering af lipider(fedt).
 • Ren Krill Olie er naturlig rig på Astaxanthin, Vitamin A og Vitamin E.
 • Astaxanthin anses for at være essentiel for din hud, dit syn og dit hjerte.
 • EPA & DHA bidrager til at regulere et normalt blodtryk.
 • Omega-3 er også forbundet med en forbedret respons på intens træning, så vel som at håndtere kolesterol niveauet.
 • Kan potentielt lindre de mest almindelige PMS symptomer.

Sådan tages dette tilskud

For at tage WeightWorld Antarktisk Krill Olie skal du sluge en softgel to gange dagligt (i alt to om dagen) før et måltid med et glas vand. De fleste kunder opnår de bedste resultater efter 6 måneders forbrug (så for at få mest muligt ud af produktet, har vi givet dig 15 % rabat ved køb af 3 bøtter)! Antarktisk Krill Olie softgels er helt naturlige; de har ingen kendte bivirkninger, men brug dem ikke, hvis du er allergisk over for krebsdyr. Hvis du er gravid, ammer eller tager nogen medicin, skal du tale med en læge før brug. De er ikke beregnet til personer under 18 år.

*Den gavnlige effekt ved EPA og DHA på vedligeholdelsen af normalt blodtryk kan opnås ved et dagligt indtag på 3 g, og på vedligeholdelsen af normale triglycerid niveauer ved et dagligt indtag på 2 g af EPA og DHA. Den gavnlige effekt ved DHA på vedligeholdelsen af normal hjernefunktion og et normalt syn kan opnås ved et dagligt indtag på 250 mg. Overskrid ikke et dagligt indtag fra tilskud på 5 g (EPA og DHA kombineret).

Læs mere
Antarktisk Krill Olie 500 mg 60 Softgels | Rent & Bæredygtigt Omega-3

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

73.33% baseret på 6 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg var ikke sikker på fiskeolier, men disse synes de bedste. Givet det et par uger nu- bemærker nogle ændringer

A Andrea
Bekræftet køb

dette er mit yndlings tilskud, jeg er på 4. bøtte

O Olivier
Bekræftet køb

Aldrig hørt om dette før jeg begyndte at lede efter generelle omega 3-kosttilskud. Jeg faldt over dette på webstedet, og efter at have læst mere overbeviste det mig mere, end de andre produkter. Jeg har brugt et par uger nu, og jeg kan føle en forskel.

R Ria
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide farven, de ser seje ud, er også lettere at tage end tabletter

V Veronica
Bekræftet køb

Super god

A Ann
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter