WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Bio Amla Pulver

200 g Pulver | Organisk pulver for beskyttelse af hjerte

Bio Amla Powder er et organisk fremstillet pulvertilskud, der er skabt til at forbedre dit personlige velvære. Stikkelsbær er kendt for at være utroligt rigt på C-vitamin, hvilket gør det ideelt til målretning af flere områder af immunforsvaret, især hjertet, men også i forbindelse vægtkontrol, fordøjelse og endda sundt hår. Vores ingredienser er også velegent for veganere og vegetarer, så alle kan være med på vognen.

  • Målretter immunforsvaret, herunder hjertet
  • Sundt hår og vægtkontrol
  • En sund kilde til vitamin C
  • Lavet med det reneste stikkelsbær
  • Velegnet for veganere & vegetarer
  • Højeste kvalitets kapsler
  • Ayurveda
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Vegetarisk
23.57
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Amla?

Amla er også kendt som eksotiske Emblica Officinalis og indisk stikkelsbær, og er en næringsrig frugt, der absolut byder på naturlige fordele for kroppen i en overflod af måder, nemlig for hjertet og vitalitet. Denne naturlige ingrediens er almindeligt anvendt som et middel til at forbedre immunsystemet, hvilket er utrolig vigtigt for vitaliteten i hele kroppen. Fordelene ved Amla bær er ofte forbundet med dets utroligt høje koncentration af C-vitamin, som er et vigtigt vitamin til at tilpasse ind i en sund kost.

Hvorfor købe dette kosttilskud?

Kosttilskud med amla som disse kapsler har en berømt historisk anvendelse for en hel række årsager. De er en fælles funktion i ayurvedisk medicin, som er en gammel medicinsk praksis, der stammer fra Indien. Amla bruges ofte til at bidrage til hjertets sundhed og generelt også immunforsvaret, og Amla Olier er også blevet brugt til at give sundt hår og en sund hovedbund. Mange mennesker, der søger at bekæmpe hårtab, har vendt sig til Amlas beskyttende fordele for i det hele taget at få et stærkere immunforsvar, som fungerer både indvendigt og udadtil.

bio-amla-powder

Effekten af pulveret

Dette indhold af Amla er blevet fremstillet for at supplere din kost og give dig et helt nyt lag af velvære i livet, du ikke kan opnå ved kun at træne og motionere samt have en afbalanceret kost. Amla er en lovende ingrediens der har en decideret betydning for at forstærke din krops immunsystem, der hjælper på at give kroppen et stærkere hjerte

Hjerte
Hjerte

At vedligeholde et godt, stærkt og sundt hjerte er en god måde at starte på at forbedre dit velvære. Amla er blevet forbundet med LDL-kolesterol (dårligt kolesterol) niveauet i blodet. Denne vigtige faktor gælder i det hele taget for hjertet, fordi opbygningen af et højt kolesteroltal i blodårerne kan give alvorlige konsekvenser for hjertet og blodtryket.

Schutz
Beskyttelse

Hvad der gør stikkelsbær til en virksom frugt er på grund af dets høje koncentration af vitamin C. Dette aktive mikronæringsstof bidrager til normalt energistoftskifte for fordøjelsen, men det målretter også vitalitet. Særligt er vitamin C kendt for bidrage til beskyttelsen af cellerne mod stress. At forstærke din krops forsvarsmekanismer er en essentiel måde at holde den fri fra radikaler.

Blutzucker
Sukkerniveu

Foruden at bidrage til din krops forsvarsmekanismer, er Bio Amle også ideelt for vægtkontrol eftersom der er talrige af undersøgelser der forbinder stikkelsbær til blodsukkerniveauet. Et sådant niveau har en betydningsfuld virkning med henblik på at bidrage til et bedre vægtkontrol i kroppen, når blodsukker ofte omdannes til fedt i kroppen når blodsukkeret når et højt niveau.

Ingredienser

Organiske stikkelsbær, omdannet til pulver

Vejledning

For at indtage Bio Amle Pulver bør du helt enkelt blande en teskefuld 5g af pulveret i din favorit mælk, smoothie, yoghurt eller juice om dagen. Det kan også blandes i mad, herunder morgenmad, desserter eller salater. Hver bøtte indeholder 200g så det bør være nok til 40 serveringer. Der er ingen ske inkluderet.

Gode råd

Det er vigtigt at tage i betragtning at dette kosttilskud skal indtages sideløbende med en afbalanceret kost samt træning for de bedste resultater. Dette kosttilskud er velegnet for veganere og vegetarer, men du bør altid tjekke ingredienserne hvis du har nogen særlig allergi.

Læs mere
Bio Amla Pulver 200 g Pulver | Organisk pulver for beskyttelse af hjerte

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

84.62% baseret på 13 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

God smag Vh Finn Nielsen.

f finn N
Bekræftet køb

Virker efter hensigten - kolesteroldæmpende!

l lene
Bekræftet køb

Kendte produktet i forvejen

L Linda M
Bekræftet køb

Kan ikke se resultater så hurtig, men det skulle være bedre end og tage kolesterol nedsættende piller. Man spare bivirkninger, og det giver det samme. Smage ikke så godt, men jeg holder mig for næsen, så går det fint ned.

A Alexandres M
Bekræftet køb

Kan godt anbefale det

R Ralph
Bekræftet køb

Sundt, sundt & sundt

M Mathias
Bekræftet køb

Jeg har fået det i gave af min mor, og det kan faktisk godt anbefales

L Lukas
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide dette pulver, jeg bruger det i mine smoothies!

I Irene
Bekræftet køb

Jeg kan virkelig godt lide amla og jeg kan godt lide at det er en god størrelse til prisen.

V Victoria
Bekræftet køb

Lidt svært at måle, men jeg tilføjer en teskefuld, når jeg laver mine smoothies, så det går

S Stephan
Bekræftet køb

Smager ikke så godt, men super pulver!

P Philo
Bekræftet køb

Ikke vild med smagen, men har det bedre efter jeg startede på det

R Raninta
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter