• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Bio Cultures Complex

60 Kapsler | Kosttilskud til fordøjelsen med Probiotika
Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Bio Cultures Complex fra WeightWorld™ er en avanceret multi-strain formular, der er designet til at komplementere din sunde kost og støtte din krops naturlige balance. Kapslerne giver 50 billioner CFU i hver eneste servering og er lavet af en premium blanding af 16 gavnlige bakteriestammer, så de kan booste din krops naturlige forsvar og støtte dig på din vægttabsrejse. Kosttilskuddet er også fantastisk til at booste dit humør & energiniveau og er dermed ideelt til alle, der gerne vil leve et lykkeligt og sundt liv!

 • Avanceret multi-strain formular
 • Ideel til kroppens naturlige balance
 • Leverer 50 billioner CFU i hver servering
 • En premium blanding af 16 bakteriestammer
 • Kun 2 kapsler om dagen
 • Vegansk
 • Vegetarisk
 • Glutenfri
 • Laktosefri

Hvad er Bio Cultures Complex?

Denne nye og forbedrede WeightWorld™ formular er lavet af adskillige gode bakterier, der virker i synergi for at støtte din krops vitalitet og velbefindende. For at gøre den unikke formular endnu bedre, indeholder den både inulin & artiskok samt 16 levende bakteriestammer for at booste din sunde livsstil med en daglig dosis af 50 billioner CFU! Du kan også få komplet ro i sindet med dette produkt, der er fremstillet i UK, fri for kunstige tilsætningsstoffer og beskyttet af de højeste standarder.

Hvad er fordelene ved Bio Cultures Complex?

Kosttilskuddet er spækket med gode ting til maven og giver dig 50 billioner CFU sammen med 16 gavnlige bakteriestammer - det er mere, end hvad de ledende brands på markedet kan tilbyde. For at hjælpe dig med at fungere optimalt, er kapslerne lavet af udelukkende naturlige ingredienser og indeholder hverken gluten, mælk eller soya.

Uanset om du rejser meget eller har en sensitiv disposition, kan disse kapsler tages dagligt uden problemer. Når din mave fungerer, som den skal, er du bedre i stand til effektivt at optage essentielle vitaminer og mineraler, hvilket booster dit generelle velbefindende.

Hvem er Bio Culture Complex til?

Kosttilskuddet er ideelt til dig, der gerne vil berolige din mave, støtte din krop og være mere aktiv & fuld af energi. Din krops naturlige forsvar bliver påvirket af bakteriestammerne din mave, og flere studier har fundet en sammenhæng mellem fordøjelsen og andre kropslige funktioner som vægtkontrol og generelt velbefindende. Derfor er vores Bio Cultures Complex specielt formuleret med gode bakterier, der er udvalgt grundet deres effektivitet og evne til at samarbejde med kroppen i harmoni.

Ingredients

Probiotic Bacteria Complex: Bifidobacterium Breve, Bifidobacterium Bifidum, Bifidobacterium Bifidum, Bifidobacterium Longum, Bacillus Coagulans, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Bulgaricus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Reutri, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Fermentum, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Salivarius, Lactobacillus Paracasei, Streptococcus Thermophilus, Saccharomyces Boulardii

Prebiotic Complex: Sodium Selenite, Inulin, Artiskok-pulver, Kartoffelstivelse

Directions

Tag 2 kapsler hver dag sammen med et glas vand og et måltid, medmindre du har fået andre anvisninger ved lægen. Vi anbefaler at tage tilskuddet løbende for de bedste resultater. Læs altid den fulde liste af ingredienser, før du tager det, og tjek for personlige allergener. Check med en læge, før du tager det, hvis du har kroniske sygdomme.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person