Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
C-vitamin og Zink-kapsler l Naturligt kosttilskud | WeightWorld
C-vitamin og Zink-kapsler l Naturligt kosttilskud | WeightWorld
C-vitamin og Zink-kapsler l Naturligt kosttilskud | WeightWorld
C-vitamin og Zink-kapsler l Naturligt kosttilskud | WeightWorld

C-vitamin og Zink tilskud

Vitamintilskud til immunforsvar

Oversigt

C-vitamin og Zink-kapslerne fra WeightWorld er et naturligt kosttilskud beriget med gurkemeje, B-12 vitamin og ingefær til styrkelse af immunforsvaret. Indeholder også askorbinsyre til at inaktivere frie radikaler for at give generel bedre velvære. Kroppen producerer ikke selv det livsvigtige mineral zink, og kan kun optages via kosten. Derfor kan det være nødvendigt at supplere med et kosttilskud, der kan bidrage til normale knogler, hud, negle og immunforsvar.

  • Kosttilskud til immunforsvar
  • Til sunde knogler, hud og negle
  • Indeholder B12-Vitamin og askorbinsyre
  • 120 veganske kapsler – nok til 2 måneder
  • Til at styrke dit generelle helbred
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • GMO Free

Et stærkt immunforsvar er vigtigt

Immunforsvarets vigtigste opgave er et beskytte din krop med skadelige bakterier, vira og celleændringer, der potentielt kan gøre dig syg. Derfor er det essentielt at have et stærkt immunforsvar, der er i stand til at bekæmpe vira og bakterier, da der ellers er stor risiko for at blive alvorligt ramt af sygdom.

Mange forskellige faktorer kan påvirke immunforsvarets styrke, og den allervigtigste er at have en sund livsstil. Det betyder blandt andet, at du skal spise sundt og varieret, have en god hygiejne, motionere regelmæssigt og sørge for at få en god nattesøvn. Men selvom man følger alle anbefalingerne, er det dog muligt, at immunforsvaret har brug for lidt ekstra støtte, og her kan du med fordel tage kosttilskud til at styrke kroppens naturlige forsvarsværk.

Vitamin C og Zink: To ingredienser til et sundt liv

Mineralet zink og C-vitamin er to vigtige ingredienser for, at kroppen og dets immunforsvar kan fungere optimalt. Men med en til tider stresset og hektisk hverdag bestående af arbejde, skole, studier og generelt bare familielivet kan det være svært at få afdækket sine vitaminbehov ved at spise sundt og varieret.

Med det i tankerne har vi udviklet disse C-vitamin og zink-kapsler til at gøre det nemt for dig at opfylde dit daglige vitaminbehov, hvis du lider af enten C-vitamin eller zink-underskud. Derudover indeholder kosttilskuddet også andre vigtige naturlige ingredienser, som alle er udvalgt med det formål at øge kroppens generelle helbred og booste immunforsvaret.

De vigtigste ingredienser i C-vitamin og zink-kapslerne

Zink:

Zink er et livsvigtigt mineral, som kroppen har brug for at kunne fungere optimalt. Kroppen producerer ikke zink naturligt, og man optager det kun gennem maden eller kosttilskud. Zink er vigtigt i forhold til at have et naturligt sundt immunforsvar, bidrager til et normalt stofskifte, beskytter kroppens celler mod oxidativt stress og er god til hud, negle og knogler.

Netop derfor er det essentielt, at kroppen ikke oplever zink-underskud, da det kan have en negativ påvirkning på kognitive funktioner, kroppens generelle helbred samt resultere i et svækket immunforsvar.

C-vitamin:

C-vitamin, også kaldet askorbinsyre, er muligvis en af de bedst kendte vitaminer, og ligesom zink indtager man vitaminet fra mad og kosttilskud. Kan hjælpe med at opretholde sunde knogler, hud og blodkar samt stimulere kroppens naturlige evne til at producere kollagen, hvilket er vigtigt for at få sundt hud og hår. Men som om dette ikke var nok, hjælper vitamin C også med at få et naturligt stærkt immunforsvar.

B12-vitamin:

B12-vitamin er et livsnødvendigt vitamin til at danne nye blodlegemer, og til at nervesystemet fungerer optimalt og at undgå demens. Derudover bidrager vitaminet til at opretholde en normal kognitiv funktion og sikrer, at immunsystemet fungerer korrekt og afhjælper træthedssymptomer.

Brugsanvisning:

Tag 2 kapsler om dagen med et stort glas vand - helst i forbindelse med et måltid.

Vi anbefaler, at du ikke tager mere end den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud bør ikke ses som en erstatning af en sund og varieret kost og motion. Hvis du er gravid, ammer eller tager anden medicin anbefaler vi, at du kontakter egen læge, før du begynder at tage kosttilskuddet. Vi anbefaler også, at du læser hele ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle allergier.

Ingrediensliste:

C-vitamin (askorbinsyre), B12-vitamin (cyanocobalamin), jern, zink (zinkcitrat), selen (L-selenomethionin), vindruekernekstrakt, ingefærrodekstrakt, hvidløgsekstrakt, gurkemejeekstrakt, tranebærekstrakt, gurkemejeekstrakt, hybenekstrakt, acidophiluspulver, fyldemiddel: brunt rismel, kapselskal: hydroxyPropylmethylCellulose Antiklumpningsmiddel: magnesiumstearat.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(19)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.77% baseret på 25 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Love how you get so many vitamins and minerals in each capsule!

A Annie
Bekræftet køb

Found these capsules really easy to swallow and definitely feel like i’ve got more energy even after working long hours

J Jonah
Bekræftet køb

Felt good since I started having these with my lunch each day.

S Shaun
Bekræftet køb

Really handy not having to buy separate supplements when you basically get 2 for 1 with these!

S Serena
Bekræftet køb

Like these a lot. Definitely buying again in 2 months time

B Bobby
Bekræftet køb

Good to have this as peace of mind as you don’t know what’s round the corner

C Charley
Bekræftet køb

Big draw for me was that I could buy vitamin c and zinc together rather than buying separate!

M Mickey
Bekræftet køb

So cheap bearing in mind what you get in it. Great value

L Lalita
Bekræftet køb

Always found it hard to get the right foods into my diet so at least with this I know i’m covered and not worry about cooking complicated meals

L Louise
Bekræftet køb

Felt so much better since I started using these. Feel a lot sharper than before and not feeling so tired after work any more

R Rhea

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide