• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Carb No More

60 Kapsler | Kulhydratblokker

maxmedix

289 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

MaxMedix™ Carb No More Kulhydratblokker kan være den perfekte løsning til dig, der ikke kan undvære kulhydrater. Dette supplement hjælper dig og din krop med at omdanne de overskydende kulhydrater til energi i stedet for at sætte sig som fedt, hvilket kan hjælpe dig med at øge vægttab.

 • Kan reducere optagelsen af kulhydrater
 • Kan bidrage effektivt til dit vægttab
 • Omdanner de overflødige kulhydrater til energi
 • Velegnet til dig der ikke kan undvære kulhydrater
 • Egnet for diabetikere
 • 100% naturlige ingredienser
 • Ingen kendte bivirkninger

MaxMedix™ Carb No More Kulhydratblokker er en slankepille, der blokerer for de overskydende kulhydrater, så de ikke omdanner sig til fedt. I stedet for bliver de omdannet til energi. Der er rigtig mange, der gerne vil have en sundere livsstil eller gerne vil smide et par kilo, men det der med helt at undvære kulhydraterne kan være rigtig svært. MaxMedix™ Carb No More Kulhydratblokker kan hjælpe dig, uden du behøves at undvære kulhydraterne, da det går ind og blokerer for de overskydende kulhydrater samt omdanner dem til energi.

Læs mere
Brand: MaxMedix
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Information om kulhydrater?

Man kan inddele kulhydrater i tre forskellige grupper; kostfibre, stivelse og sukker. Det er meget forskelligt, hvordan vi optager de forskellige kulhydrater. Kostfibrene er de mere sunde kulhydrater, som kroppen ikke optager, idet de udskilles sammen med afføringen. Stivelsen kan være svær at optage for kroppen, hvorimod kroppen nemt kan optage sukkeret. MaxMedix™ Carb No More Kulhydratblokker kan hjælpe dig med, at kroppen ikke optager alle de unødige kulhydrater, hvilket i særdeleshed er de sukkerholdige kulhydrater.

Hvad er MaxMedix™ Carb No More Kulhydratblokker?

Denne kulhydratblokker er designet til at begrænse kroppens funktioner, der er med til at omdanne kulhydrater til fedt.

MaxMedix™ Carb No More er kendt for at kunne udskille nogle af de kulhydrater igennem fordøjelsesprocessen i stedet for, at de bliver absorberet som fedt. Det kan sammenlignes med at være på en slankekur, som er baseret på få eller ingen kulhydrater, men med dette supplement behøves du ikke at fjerne alt indtagelse af fødevarer med kulhydrater – denne kulhydratblokker klarer sagerne for dig.

Hvordan virker MaxMedix™ Carb No More Kulhydratblokker?

Hvis du gerne vil tabe dig, kan det i høj grad hjælpe at skære ned på kulhydraterne. Det er langt fra en nem opgave at fjerne kulhydraterne fra kosten, da de er i utrolig meget af det mad, som vi til dagligt indtager og helst ikke vil undvære. Med denne kulhydratblokker behøves du ikke at fjerne dine kulhydrater fra kosten. Grunden hertil er, at dette supplement hjælper din krop med at blokere for det enzym, der går ind og omdanner de unødvendige kulhydrater til fedt. Det kan også være med til at forhindre nogle kulhydrater til at blive optaget i kroppen, så de passerer gennem kroppens system uden for alvor at blive fordøjet. Dette er med til at kunne hjælpe dig med at opnå dit ønskede vægttab, da du på denne måde skærer effektivt ned på dine kulhydrater uden at skulle undvære maden. Det skal dog pointeres, at det ikke anbefales kun at leve af hvidt brød og fastfood – man bør stadig spise en sund og varieret kost sammen med MaxMedix™ Carb No More Kulhydratblokker.

Kan jeg få gavn af at tage MaxMedix™ Carb No More?

Ideelt set skulle vi alle spise en afbalanceret kost og dyrke regelmæssig motion, men i vores moderne verden er vi i højere grad travle med daglige forpligtelser og arbejdsopgaver. Hvis du ønsker at kontrollere dit kalorieindtag gennem en diæt med få kulhydrater kan MaxMedix™ Carb No More Kulhydratblokker hjælpe dig. Ligeledes er det brugt af personer, der har diabetes, da det tillader dem at tabe sig uden at forstyrre insulinniveauet.

Ingredienser i MaxMedix™ Carb No More Kulhydratblokker

Dette kosttilskud indeholder nedenstående ingredienser, som er 100% naturlige:

 • Ekstrakt af hvide kidneybønner 4:1 (600mg)
 • Chrom (120 mikrogram)
 • Guarana-ekstrakt (22% koffein, 30mg)
 • Æblecider (37% organisk syre, 20mg) - cidereddike (altså intet alkohol)
 • Mælkebøtteekstrakt 5:1 (20 mg)
 • Kanelekstrakt 30:1 (20 mg)

Anvendelse

MaxMedix™ Carb No More er en meget let anvendelig kulhydratblokker. Indtag blot 2 kapsler inden et måltid

For de bedste resultater anbefales det at indtage kapslerne 5-10 minutter før et måltid, som indeholder kulhydrater

Sikkert og naturligt

Dette supplement er udelukkende lavet af naturlige ingredienser og har derfor ingen rapporterede tilfælde af bivirkninger. Dog anbefales det, at du læser listen med ingredienser igennem inden brug. Hvis du føler nogen form for ubehag, så anbefaler vi, at du konsulterer din læge.

Hvordan bestiller jeg MaxMedix™ Carb No More Kulhydratblokker?

Når du vil bestille klikker du blot på knappen ”Køb”, hvorefter du videredirigeres til vores checkout. Vi tilbyder UPS-levering, så du kan modtage din kulhydratblokker dagen efter, hvis du bestiller inden klokken 17 mandag til torsdag. Hvis leveringstiden ikke er noget, der haster, så kan du også vælge at få gratis fragt, hvis du køber for over 499 kroner. Vi er e-mærket, hvilket er din garanti for helt sikker betaling og en tryg handel.