Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Carb No More Kulhydratblokker

60 Kapsler | Naturligt tilskud til blokering af kulhydrater

Oversigt

Ønsker du at kontrollere din vægt, men vil ikke helt give afkald på dit højt elskede brød, pasta og kartofler? Ved at fungere som en naturlig blokering for kulhydrater kan Carb No More hjælpe med at reducere mængden af kulhydrater, der bliver fordøjet ud af den mængde du spiser, og dermed bidrage til at fremme sund vægtkontrol med henblik på mere vægttab uden helt at skulle sige farvel til den mad du elsker.

  • Understøtter en sund vægtkontrol
  • Indeholder 7 naturlige aktive ingredienser
  • Med hvide kidneybønner, æblecider og grøn te
  • Hjælper med at reducere mængden af kulhydrater kroppen fordøjer
  • Kapsler der er nemme at sluge
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Laktosefri

Hvordan virker kulhydratblokkere?

Kulhydratblokkere virker ved at hæmme enzymet alpha-amylase, der bryder komplekse kulhydrater ned og fordøjer dem. Disse er sammensat molekylært af mange kulhydrater der er sammenkædet. Disse kulhydrater nedbrydes til glukose af enzymer, før de derefter absorberes og anvendes, eller opbevaret som fedt, hvis det er i overskud.

Men når du tager en kulhydrat-blokker bliver enzymet midlertidigt blokeret, så de komplekse kulhydrater passerer ufordøjet gennem dit system. Dette betyder at de ikke omdannes til glukose og derfor ikke opbevares som fedt. De bidrager heller ikke med kalorier eller øger blodsukkerniveauet. De tillader dog stadig at de 'gode' simple kulhydrater bliver fordøjet ordentligt. Dermed får du stadig fordelene og næringen fra de 'gode' kulhydrater, men ikke de 'dårlige' - en win-win-situation!

Nogle tror måske at hvis de begynder at tage et kulhydrat-blokeringstilskud, så kan de spise så mange komplekse kulhydrater som de har lyst til. Når du tager et af disse kosttilskud kan du ikke bare uden bekymringer spise din yndlingspasta og brød, men det gør det muligt for dig at styre og kontrollere dit kulhydratindtag, så du også lejlighedsvis kan forkæle dig selv uden skyldfølelse.

Hvad er forskellen mellem simple og komplekse kulhydrater?

Carb No More

Som et naturligt kulhydratblokeringskosttilskud er Carb No More fremstillet til at fremme en sund vægtstyring ved at hjælpe dig med at kontrollere dit kulhydratindtag og mængden af kulhydrater din krop fordøjer. Dette gør det til et perfekt tilskud til dem, der ønsker at tage hånd om deres vægt, men som ikke ønsker at give afkald på deres yndlingsmad eller at følge en streng kur uden kulhydrater. Carb No More kan også være et nyttigt alternativ for diabetikere til at hjælpe dem med at styre hvad de spiser på en naturlig og sikker måde.

Det der gør Carb No More unik i forhold til kulhydratblokeringspiller og -produkter er at de er lavet af naturlige ingredienser, der er blevet omhyggeligt udvalgt med en nøjagtig mængde for at opnå en unik formel. Hovedingrediensen i Carb No More er hvide kidneybønneekstrakt, der anses for at være en af de bedste naturlige ingredienser på markedet, som blokerer for kulhydrater. De andre ingredienser, der er udvalgt til denne overlegne formel, er sammensat til at være et perfekt supplering til de hvide kidneybønner for at opnå andre sundhedsmæssige fordele, herunder at fremme energiniveauet, og dermed kan du få et kosttilskud som du virkelig kan få mest muligt ud af.

Aktive ingredienser

Brugsanvisning

Carb No More-kapslerne er blevet skabt til at være en simpelt handling, før du spiser kulhydrat og de er lette at sluge. Tag blot to kapsler sammen med et glas vand fem til ti minutter, før du spiser et hovedmåltid der indeholder kulhydrater. Tag dem ikke mere end tre gange om dagen. Hver flaske indeholder 60 kapsler, så der er til 30 gange. For at opnå de optimale resultater skal du bruge dem sammen med en kontrolleret og afbalanceret kost.

Gode råd

Carb No More indeholder kun naturlige ingredienser og har derfor ingen kendte bivirkninger og de er sikre at tage. Vi anbefaler altid at tjekke ingredienserne først, for at se om du har nogle personlige allergener du bør undgå. Denne naturlige kulhydrat-blokker er glutenfri og velegnet til vegetarer. Rådfør dig først med din læge hvis du er gravid, ammer eller tager medicin.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(12)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.71% baseret på 20 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Produktet er et effektivt slankemiddel, men man skal have god robusthed for at bruge det, for man mister sin normale energi.

I Inger M
Bekræftet køb

Hvor sejt er det lige, at man kan få et produkt som blokerer for kulhydrater?!!

M Marie
Bekræftet køb

Jeg har taget kulhydratblokkeren i 3 måneder nu og mærker virkelig forskel. Har tabt mig 7,5 kg

R Rikke
Bekræftet køb

Bruger flere produkter fra proto-col og jeg syntes da lige jeg vil anbefale dem til andre på internettet:-)

C Cathrine-pigen
Bekræftet køb

Denne fantastiske kulhydratblokker blokerer virkelig kulhydrater. Jeg troede det var en myte, men det virker!!

E Elisabeth
Bekræftet køb

Jeg er virkelig glad for produktet. Det kom dagen efter jeg bestilte. Siden jeg startede har det stoppet min sukkertræng og det forbrænder fedt. Super!

B Bente
Bekræftet køb

Hvor sejt er det lige, at man kan få et produkt som blokerer for kulhydrater?!!

M Marie
Bekræftet køb

Jeg har taget kulhydratblokkeren i 3 måneder nu og mærker virkelig forskel. Har tabt mig 7,5 kg

R Rikke
Bekræftet køb

Bruger flere produkter fra proto-col og jeg syntes da lige jeg vil anbefale dem til andre på internettet:-)

C Cathrine-pigen
Bekræftet køb

Denne fantastiske kulhydratblokker blokerer virkelig kulhydrater. Jeg troede det var en myte, men det virker!!

E Elisabeth

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide