Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Detox Kombipakke

Til udrensning & energiniveauet

Oversigt

Nyd en afslappende naturlig udrensning af kroppen med Detox Kombipakken! Denne unikke og helt naturlige trio er designet til at hjælpe dig med at føle dig udrenset, lettere og sundere indefra. Pakken inkluderer 3 naturlige tilskud der er nemme at tage, som arbejder for at assistere dig med din indsats til at håndtere vægten og giver dig et naturligt energiboost, når du mest behøver det. Tilføj dette til din fitness rutine og dæk alle dine detox behov med denne pakke!

  • Detox Tone
  • Detox Te
  • Bio Spirulina Alger

Hvad kan jeg finde i Detox kombipakken?

Sådan anvender du Detox kombipakken

For at få mest ud af tilskuddene i din Detox kombipakke, skal gøre følgende:

  1. Detox Tone er designet til at være let at anvende og til at kunne passe perfekt ind i din daglige rutine. For at anvende dette, skal du blot tage 2 af disse kapsler om dagen med et glas vand - de er nemme at sluge. Vi anbefaler, at du tager dem samme tid hver dag.
  2. Hvis du overvejer at tage næste skridt på din fitness rejse, så giv Bio Spirulina Alger en chance i stedet for. For en ren, kraftfuld og daglig dosis af Spirulinas fordele skal du tage disse små og potente tabletter. De vil supplere din regelmæssige wellness rutine perfekt. Tag 5 tabletter med et glas vand før du spiser, to gange om dagen. Vi anbefaler, at du tager dem i minimum 3 måneder for at få mest muligt ud af dette tilskud.
  3. Komplimenter et hvilket som helst af disse tilskud med Detox Te. Tag teposen med rensende te og prop den i en kop. Hæld varmt, næsten kogende, vand i koppen og lad den trække i ca. 5 minutter. Det er anbefalet, at du drikker denne te hver aften og kombinerer den med enten Detox Tone eller Bio Spirulina Alger for at mærke fordelene ved denne te!

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide