Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Detox Tone Udrensningskur

60 Kapsler | Til daglig udrensning

Oversigt

Når det kommer til en sund udrensning af din krop, vil du have noget, der er kraftigt, men blidt, nemt at bruge og ikke indeholder nogen skadelige kemikalier. Detox Tone er netop det, et naturligt plantebaseret detoxing supplement, der er designet til at hjælpe dig med, at føle dig renset, lettere og sundere indefra, alt dette kun ved at tage 2 kapsler om dagen.

  • Designer til at rense og tone kroppen indefra
  • Naturlige ingredienser for fordøjelsen
  • Med Ingefær, Chlorella og Aloe Vera
  • Ideel som en del af en toksin reduktion
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegetarisk

Vigtigheden ved regelmæssig detoxification

Med den overvældende mængde forarbejdede fastfoods, der i dag er let tilgængelig, er det ingen overraskelse, at det kan være svært for os at holde fast i en sund kost, og at mange af os derfor oplever følelsen af tunghed efter at have spist disse typer fødevarer. Dette kan derefter forstærkes med den mængde af toksiner, mange af os står over for på daglig basis. Fra pesticider og herbicider der anvendes i afgrøder, til fluor tilsat til vores vand og endda den forurenede luft vi indånder, kan disse toksiner invadere kroppen uden vi tænker over det. Selv sunde fisk fulde af omega-3, som f.eks. tun, sværdfisk og makrel, kan indeholde et højt niveau af uønsket kviksølv.

Når disse forskellige toksiner bygger op i vores krop, kan det have en skadelig indvirkning på vores generelle helbred, herunder vores energi, immunitet og velvære. Som et resultat af dette kan stort set alle have gavn af detoxing i en eller anden form, og især dem, der søger en sund livsstil, kan drage fordel af en grundig rensning.

Detox Tone

Detox

Detox
Da det er vigtigt at hjælpe naturligt detoxing processen, er de vigtigste ingredienser blevet valgt på baggrund af deres evner til at hjælpe med afgiftning og udrensning. Citruspektin og fennikelfrø er blevet tilsat for at give denne proces endnu mere magt.

Tone

Tone
Toning er lige så vigtigt som detoxing; når du arbejder på at tone indefra, kan det hjælpe med at styrke, stimulere og genoplive. Ingredienser som glat lakrids, kryddernellike og cayennepulver, der er rige på bioaktive forbindelser, er også kendt for at hjælpe kroppen med dette.

Regularity

Regelmæssighed
En kost med høj fedtprocent og lavt fiberindhold, sammen med andre faktorer, kan føre til en tung følelse i kroppen og tilmed forstoppelse. Psyllium (loppefrøskaller), pektin og mælkebøtte, er kendt for at hjælpe med dette, og kan også give et kraftigt boost til din daglige fordøjelse.

Nøgle ingredienser

Mens Detox Tone indeholder en lang række fantastiske naturlige ingredienser, der alle er blevet perfekt afbalancerede og kombineret i hver kapsel, er der fire hovedingredienser, der skiller sig ud for deres fremragende evne til at hjælpe kroppen. Disse er Chlorella, ingefærrod og Aloe Vera, og herunder kan du se deres fantastiske egenskaber:

Chlorella
Chlorella
Potentielt en af de mest populære og elskede superfoods, med så mange fordele, er det klart at se hvorfor den er så populær. Det er ikke kun en rig kilde på vegansk protein af høj kvalitet, men er også fyldt med vitaminer, mineraler og phytonutrienter, og kan derfor være godt til at hjælpe kroppen med afgiftning. Dette skyldes, at det anses for nyttigt for fordøjelsessystemet, samt kan beskytte mod ophobning af toksiner.
Ginger Root
Ingefærrod
Også kendt af sit latinske navn Zingiber Officinale, er ingefær et populært krydderi, der stammer fra Sydøstasien. Udover at blive brugt som smag, kan den også bruges til at hjælpe kroppen. Regelmæssigt brug, er det blevet bevist, at ingefær kan hjælpe med, at beskytte og styrke kroppen indefra, såvel som at hjælpe med sund fordøjelse. Få mere at vide om dette her..
Aloe Vera
Aloe Vera
Med en lang række navne rundt om i verden, som Barbados eller Curaçao Aloe, er denne alsidige plante synonym med at være forfriskende, ren og beroligende. Brugt af en række forskellige kulturer lige siden egypterne, har det udviklet noget af et navn for sig selv. I dag er den brugt til dyb udrensning af kroppen og er blevet grundigt undersøgt for sin beskyttende og beroligende effekt.

Ingrediensliste

Aktive Ingredienser - Psyllium Husk Pulver (frøskaller), Hvidløg rodekstrakt 4: 1, Hvidløgsurtepulver, Pektin (Citrus), Krydderinellike, Nellikefrø urtepulver, Mælkebøtterodsekstrakt 4: 1, Chlorellapulver, Cayennepulver, Aloe Vera 200: 1 Ekstraher, ingefærrodspulver 20: 1.

Andre ingredienser - Bulking Agent (Rismel), Kapselskaller (Hydroxypropyl Methylcellulose), Antiklumpningsmiddel (Magnesium Stearate), Flow Agent (Silicon Dioxide).

Sådan bruges det

Detox tone er designet til at være et brugervenligt supplement, der passer perfekt ind i din normale daglige rutine. For at nyde godt af alle fordelene, skal du blot tage to, lette at sluge, kapsler hver dag med et glas vand. Det er op til dig og din særlige rutine, hvornår på dagen du ønsker at indtage tilskuddet, men vi foreslår, at vælge det tidspunkt på dagen, hvor det er mest belejligt for dig, at tage supplementet fast hver dag.

Naturligt supplement

Da Detox Tone er et helt naturligt kosttilskud fremstillet ved hjælp af en række plantebaserede ingredienser, er det sikkert at tage uden kendte bivirkninger. Som hver gang når man skal bruge ethvert nyt produkt, foreslår vi at læse ingredienser og instruktioner omhyggeligt før brug, hvis der skulle være nogle personlige allergener. Hvis du er gravid, ammer eller tager anden medicin, skal du kontakte en læge, inden du bruger produkterne. Ingen af disse produkter er designet til personer under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

78.33% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Holder maven igang, men ingen vægt tab..

C Conni J
Bekræftet køb

Godt produkt til en slankekur! Dejlig mange kapsler

B Britta
Bekræftet køb

Man føler sig så meget mindre oppustet med disse. Vil bruge dem igen

D Danilo
Bekræftet køb

Købte dette produkt for et stykke tiden og har elsket det lige siden, da min hud er blevet mere ren, som jeg tror på har været på grund af produktet.

M Morten hansen, Århus
Bekræftet køb

Kan godt anbefale dette produkt! Tager kun 2 kapsler om dagen for at holde mig mere sund

M Mikkel, Viborg
Bekræftet køb

Dette produkt er fantastisk med dets mange naturlige ingredienser

T Thomas E
Bekræftet køb

Købte et stort forbrug af dette produkt tidligere på måneden, og jeg kan mærke det hjælper foruden at kunne se en sundere og renere hud.

E Erik hansen, Nyborg
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide, at dette er vegansk, og det ser ud til at være af god kvalitet.

L Lucas
Bekræftet køb

Jeg har spist virkelig dårligt for nylig, da jeg rejste på ferie, så jeg bruger denne til at afgifte mit system.

L Lily
Bekræftet køb

Føler mig lettere nu

N Nuru
Bekræftet køb

Føler mig mere udrenset nu

R Ruby

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide