Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

Detox Tone Kapsler

60 Kapsler | Daglig udrensning

maxmedix™

229 kr.
289 kr.
Du sparer:  60 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

Detox Tone et naturligt kosttilskud, som hjælper dig godt på vej til en sundere krop samt et hurtigere vægttab. Det er et naturligt tilskud indeholdende en unik kombination af ekstrakter udvundet fra krydderier, urter og frugter, som hjælper din krop med at forbrænde fedt og udrense den.

 • Effektiv detox kur
 • Består kun af naturlige ingredienser
 • Hjælper med at markere og definere dine muskler og former
 • Indeholder bl.a. aloe vera og chlorella
 • Udrensende egenskaber
 • Øger din fedtforbrænding
 • Energigivende
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Med Detox Tone får du en naturlig detox kur, som kan give dig mere energi til at klare hverdagen og træning. Med øget energi og en øget fedtforbrænding kan du få lettere ved at smide de overflødige kilo og få en mere tonet krop. Gør en forskel for din krop og bestil allerede i dag.

Vi sender til hele Europa.

Læs mere
Type: Kapsel
Indhold: 60
Dosering: 2 kapsler om dagen
Behandlingsvarighed: 30 dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Detox Tone?

Det er en unik detox kur indeholdende naturlige ingredienser, som kan hjælpe dig med at tabe dig samtidig med at udrense din krop. Detox Tone er et ultimativt kosttilskud, som kan øge din generelle sundhed, da du får udrensning og vægttab i ét og samme produkt. Hemmeligheden bag Detox Tone er en unik kombination af ekstrakter udvundet fra de stærkeste naturlige kilder, som arbejder sammen for at give dig flotte resultater. Regelmæssigt brug af Detox Tone kan desuden støtte din fordøjelse, da du giver dit fordøjelsessystem et dagligt tilskud af udrensende ingredienser, som stabiliserer tilstanden i tarmene.

Hvordan virker det?

Detox Tone består af aktive naturlige ingredienser. Nedenfor kan du se en oversigt over nogle af de primære ingredienser og hvad de kan gøre for din krop:

 • Chlorella er et effektiv og naturligt kosttilskud baseret på alger, der indeholder de højeste niveauer af klorofyl per gram end noget andet på jorden. Chlorella er rig på protein, fibre, klorofyl, vitaminer, antioxidanter og mineraler.
 • Hvidløgsekstrakt har vist sig at blokere fedt og sukker optagelse i kroppen på effektiv vis. Den nødvendige mængde af hvidløgsekstrakt er umildbart for høj at nå gennem almindelig kost. Derfor har Detox tone hel 200mg af dette ekstrakt for at give det bedst mulige resultat fra denne ingrediens.
 • Aloe Vera er et naturlig supplement, der indeholder adskillige vigtige aminosyrer, mineraler og vitaminer, som virker fedtforbrændende. Det hjælper kroppen med at bruge energi fra fedt, hvorved en naturlig fedtforbrænding finder sted. Derudover forøger det kroppens stofskifte.

Hvordan tager jeg Detox Tone?

Tag to kapsler dagligt, før et måltid. Tag dem gerne sammen med et stort glas vand.

Hvad indeholder Detox Tone?

Ingredienser: Aloe Vera ekstrakt 1000 mg, Hvidløgsekstrakt 500 mg, chlorella 200 mg, ingefærrod-ekstrakt 200 mg, Choline 90 mg, C-vitamin 80 mg og E-vitamin 12 mg.

Er der nogle bivirkninger?

Detox Tone indeholder en kombination af rigtig mange forskellige ingredienser. De er dog alle sammen helt naturlige, og der er derfor ikke registreret nogle bivirkninger ved brugen af denne detox kur. Vi anbefaler at man altid læser alle ingredienserne igennem før brug, for at sikre sig at man ikke er allergisk overfor noget af indholdet. Er du i tvivl, bør du konsultere egen læge.

Find linket nederst på siden for at læse mere om vores betingelser for pengene tibage garanti.

Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (84.1% baseret på 947 )

 • * Godt produkt til en slankekur! Dejlig mange kapsler
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev