• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Øget fedtforbrænding med Grøn te?

Hvad er alle de rygter om Grøn Te for noget? Svaret er Polyphenoler. Disse utrolige polyphenoler er afgørende for enhver der forsøget at tabe sig.

Er rygterne sande om Grøn Te?

Opdagelsen af grøn te fandt sted for omkring 4.000 år siden, men dens popularitet har for nylig toppet i dagens Danmark. Den lille plante er toppen af poppen inden for fedtforbrændende slankepiller - og med god grund!

Lad os starte ved roden af det grønne te fænomen. Grøn te, sammen med sort kommer fra teplanten Camellia Sinensis. Denne busk og har hjemland i Syd og Sydøst Asien, men kan nu også findes over hele verden i de tropiske og subtropiske områder af verden.

Vi ved nu, at den grønne te kommer fra planten Camellia Sinensism, men hvad er det helt præcis der forsager rygterne verden over? Svaret på spørgsmålet er simpelt. Det er de mange polyfenoler i den grønne te, der gør den så fantastisk!

Hvad er Polyfenol?

Polyfenoler er et stof der findes i planter og er de stoffer der er med til at give farve til planten. Polyfenol er mere specifikt en gruppe antioxidanter, der naturligt findes i mange varianter af fødevarer. Antioxidanter er vigtige, da de angriber de frie radikaler og frem for alt forbedre din sundhed.

Grøn Te mobiliserer fedt fra fedtcellerne

For at forbrænde fedt skal det først og fremmest nedbrydes i fedtcellerne og forskubbes ud i blodbanerne. De aktive stoffer i grøn te kan hjælpe dig at sætte skub i denne proces, ved at styrke effekten af fedtforbrændende hormoner. De vigtigste stof i grøn te er antioxidanten EGCG. EGCG hæmmer kroppens enzymer der nedbryder hormoner som noradrenalin. Dette hormon bruges i nervesystemet og sender signaler ud til kroppen og fortæller dem at nedbryde fedt. Så idet EGCG går ind og påvirker mængden af enzymer stiger mængden af noradrenalin og derved sendes der stærkere signaler ud til kroppen og der forbrændes mere fedt. Som resultat hjælper grøn te dig med at nedbryde fedt i fedtcellerne og gør det tilgængeligt i blodbanerne. Når fedtet frigives i blodbanerne gør det det muligt for kroppen at omdanne det til energi.

Kan Grøn Te få mig til at indtage færre kalorier?

En anden måde Grøn Te kan hjælpe dig med at gå ned i vægt er ved at reducere din appetit og derved indtager du færre kalorier. Der er ikke nuværende noget direkte skriftlig bevis på, at dette udsagn er sandt, men hvis man ser på det faktum, at den grønne te indeholder så mange sunde næringsstoffer, vitaminer og mineraler – så kan den grønne te let være et godt substituerende produkt til usunde snacks.

Andre superfoods med antioxidanter

Der findes adskillige forskellige former for superfoods som alle kan hjælpe dig til at opnå et større vægttab. Ønsker du en sundere krop med god balance og et godt boost til vægttabet men også et øget stofskifte og en øget fedtforbrændning? Så skal du stifte kendskab til hindbær ketone, fordi superfoodet hindbær ketone øger dit stofskifte. på den sunde måde.

Spørg bare - vi er her for at hjælpe

Vi har mange års erfaring med naturlige slanketilskud og vægttabsløsninger og holder os altid opdaterede med det seneste nye. Skulle du have nogle spørgsmål til grøn te ekstrakt eller vores andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf, live chat eller e-mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig på alle hverdage mellem kl. 10 og 19.