Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
Hamp olie mundspray 300mg bærsmag
Hamp olie mundspray 300mg bærsmag
Hampolie mundspray 600mg med bærsmag
Hampolie mundspray 600mg med bærsmag
Hamp olie 1200mg mundspray bærsmag
Hamp olie 1200mg mundspray bærsmag

Hemp Oral Spray

Med Bær Smag

Oversigt

Leder du efter et Hamp-produkt, der er let at bruge? Opdag Hamp Oral Spray, en bekvem sublingual spray designet til at understøtte hjernen, immunitet og den overordnede velvære. Tilgængelig i tre forskellige styrker, der passer til dine personlige behov, er denne handy spray en god måde at få alle fordelene ved Hamp med lethed. Desuden smager denne sikre spray af bær, så du kan nyde den!

  • Fuld spektrum Hamp spray
  • Støtter hjerne, immunitet og velvære
  • Fås i 300mg, 600mg & 1,200mg
  • Sprøjt helt simpelt under tungen for at bruge
  • Lækker bær smag
  • Sikker, naturlig og høj kvalitet
  • Vegansk
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Hvad er Hemp Oral Spray?

Hemp Oral Spray er et brugervenligt helbreds produkt designet til at være en bekvem måde at levere de naturlige fordele ved hamp planten. Hamp er et svært emne når det kommer til sundhed og velvære, og ses ofte som en kontroversiel ingrediens. Denne spray er imidlertid helt sikker og gavnlig for kroppen, da den bruger hamp, der er af høj kvalitet, reguleret og lovlig. Som et resultat er det den ideelle måde, at gøre brug af den fantastiske hamp plante uden de ofte forbundne bivirkninger, som mange mennesker måske tænker på. Det er endda lavet med bær smag til sjov og lækker brug!

Fordele ved Hamp

Velvære fordele ved hamp
Velvære

En af de vigtigste fordele ved hamp er, at den er ideel til at passe på vores generelle sundhed og velvære. Dette skyldes, at det indeholder en række fordelagtige komponenter, herunder Omega 3 fedtsyrer og vitaminer, der kan hjælpe med at støtte huden, håret, hjernen, leddene, hjertet, musklerne og meget mere!

Fordele for hjernen med hamp
Hjerne

Du forbinder måske ikke Hamp med hjernen som det første, men det er faktisk en af hovedbrugene! Lovligt Hamp er ikke psykotropisk, hvilket betyder, at den ikke har psykoaktive egenskaber. Det indeholder også Omega 3, en rig kilde til DPA, som er kendt for at bidrage til normal psykologisk funktion.

Hamp for sundt immunsystem
Immunitet

En anden vigtig brug og fordel ved Hamp er at støtte kroppens naturlige immunitet. Takket være fedtsyrerne omega-3 og 6 samt linolsyre der er fundet i Hamp, siges det at have en beskyttende virkning mod skader, som kan være gavnlige for kroppen både ind og ud.

Ingredienser

Hemp Oral Spray indeholder kun to ingredienser: Hamp og Kokosolie. Hampen, der anvendes i denne spray, er af høj kvalitet og er fuldt spektrum. Det betyder, at det indeholder de vigtigste hamp forbindelser, men også andre vigtige næringsstoffer, herunder vitaminer, mineraler, omega-fedtsyrer og flavonoider for optimale fordele. Dette sættes derefter i en bærerolie af kokos. Dette giver mulighed for nem indtagelse og det korrekte forhold der gør den nem at bruge.

Fuld liste af ingredienser: Fuld Spektrum Hamp Ekstrakt og Rå Organisk Kokosolie (MCT Olie).

Hampefrøolie køb online

Anvendelse

For at bruge skal du ryste den godt og spray derefter direkte under tungen. Hold olien i mindst 90 sekunder for at sikre, at den absorberes fuldt ud. Dette er en sublingual spray (som skal absorberes under tungen), så den skal ikke direkte sluges. Brug 2-3 gange om dagen efter behov, med ca. 7 sprøjt i alt pr. Dag. Den præcise tid og mængde af spray afhænger af dine præferencer, og du kan justere afhængigt af styrken.

Hvis man følger den foreslåede anvendelse (7 sprøjt dagligt), vil hver flaske vare omkring 30 dage. Må ikke anvendes, hvis du er gravid eller ammer og hold den væk fra børn. Opbevares ved stuetemperatur og væk fra direkte sollys. Hamp er ikke et psykotropisk kemikalie, så det vil ikke få dig til at føle dig høj eller skæv og er både sikker og lovlig at forbruge. Dette produkt er ikke til fritidsbrug.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(68)
4 Stjerner
(28)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.88% baseret på 100 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Hey, jeg opdagede at weightworld netop havde lagt dette nye produkt op. Jeg har tidligere købt deres hamp olie, så jeg tænkte ville prøve denne mundspray, og det virker faktisk virkelig godt med at holde mig afslappet...

C Christopher N, Kbh
Bekræftet køb

undersøgte lidt info omkring hamp og fandt dette produkt. Jeg synes det virker godt, da jeg er mere afslappet

M Mikkel jensen
Bekræftet køb

Sommetider føler jeg mig lidt svimmel og ikke har det så godt af den grund, så jeg ledte efter et produkt der ligesom kunne hjælpe mig . Fandt hamp mundspray som virker perfekt, da jeg overhovedet ikke føler mig svimmel mere

F Frank hansen
Bekræftet køb

Jeg synes dette produkt er så fedt og virker!!

T Thomas mikkelsen
Bekræftet køb

Dette produkt er jeg forelsket i . det virker, fik hurtig levering, nemt at tage og ja okay pris

I Iben, odense
Bekræftet køb

Fremragende !! Virker godt for mig

A Anna
Bekræftet køb

Meget let at bruge, og jeg kan virkelig godt lide smagen

Y Yan
Bekræftet køb

god smag og fungerer godt for mig indtil videre

L Louise
Bekræftet køb

Jeg kan godt lide dette, da det har en dejlig smag, så det er meget lettere at tage

T Tobias
Bekræftet køb

let at bruge og god smag

D David

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide