Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Hvordan får jeg en mindre numse?

Numser findes i mange forskellige former og størrelser, men det betyder selvfølgelig ikke at du er glad for størrelsen på din. Nogle ville elske at have en lille fast numse som..

Hvordan får jeg en mindre numse?

Numser findes i mange forskellige former og størrelser, men det betyder selvfølgelig ikke at du er glad for størrelsen på din. Nogle ville elske at have en lille fast numse som bikinimodellerne fra modebladene, imens andre drømmer om en større og mere formet numse som Jennifer Lopez. Uanset hvilken slags numse du ønsker, så er der rigtig mange kvinder derude som alle søger svaret på samme spørgsmål – Hvordan får jeg en mindre numse?

Vi har måske svaret til dig her.

Det gælder om ikke at have samme indstilling som til spørgsmålet om hemmeligheden bag evig ungdom og lykke. Det betyder selvfølgelig ikke at der ikke findes et svar, men blot at svaret kan inkludere en smule hårdt arbejde. Medierne hjælper ikke ligefrem på situationen, når der hver dag bliver fremstillet smukke kendisser med perfekte kroppe og ikke mindst perfekte numser; og åbenbart så var de bare født sådan, så hvordan kan vi undgå at være besatte af hvordan vores krop ser ud?

Nogle mennesker fokuserer meget på numse træning, ved at træne baller og lår, og kan derigennem få en mindre og mere fast numse. Desværre så er størrelsen på din numse også forbundet til dine gener. Det er måske ikke lige det du gerne ville høre, men det er sandheden. Det kan dog være muligt at få en lidt mindre numse og gøre den mere tonet, ved at dyrke den rigtige type motion og have en stor portion selvdisciplin. Træning alene kan dog ikke gøre det; du er nødt til at omlægge din kost, så du indtager færre kalorier og generelt spiser sundere. Uanset hvad dit mål er, så må du huske at nogle mennesker naturligt har en større numse end andre, da det ligger i generne og bare er sådan deres krop er formet, så det kan godt være rigtig svært at opnå en mindre bagdel.

Skær ned på kalorierne

At skære ned på de kalorier du indtager og samtidig brænde flere kalorier ved at træne er nok en af de mest kendte måder man kan tabe sig på. Dette kan betyde at du er nødt til at vænne dig af med de hurtige kalorierige måltider sent på dagen og de usunde snacks i løbet af eftermiddagen, men det er vigtigt at du spiser sundere hvis du vil forbedre din livsstil og din krop.

Vær mere aktiv

Det er i princippet umuligt at tabe sig kun på en bestemt del af kroppen. Derfor er du nødt til at se vægttabet som en helhed før du begynder at kunne se resultater på bestemte kropsdele. Desværre er dine baller og lår de sidste steder som vil vise dig resultatet af din slankekur, så du er nødt til at arbejde ekstra hårdt for at kunne se en forskel på disse steder. Din numse består af muskler og fedt. Den bedste måde du kan opnå en mindre numse er ved at lave øvelser der fokuserer på musklerne i dine baller og lår. De bedste øvelser inkluderer fedtforbrænding og toning.

Løb

At løbe er en god måde at tone dine baller og lår og samtidig forbrænde kalorier. Du er dog nødt til at variere dit løb for at opnå gode resultater, da ballemusklerne ikke vil udvikle sig hvis du altid laver samme øvelse. Du kan for eksempel variere det med at løbe op ad bakke, ned ad bakke og veksle imellem sprint og almindeligt løb.

Squats

Squats er en af de bedste øvelser til numse træning, da de får hele området til at trække sig sammen, hvilket former din numse hurtigere. Squats er super gode fordi de ikke kun toner din numse, men de hjælper også til at opstramme dine lår.

 • Stå ret med dine fødder med skulderbreddes afstand
 • Hold dine arme ud foran kroppen
 • Bøj langsomt dine ben, så de har en 90 graders vinkel
 • Hold din ryg strakt og kig lige ud
 • Bevæg dig langsomt op til startposition igen samtidig med at du placerer dine hænder på hofterne

Lunges

Det kan godt se lidt sjovt ud når man laver lunges, men det er en virkelig god øvelse til at opstramme dine baller og lår. Hvis du vil fokusere på dine lår, skal du lave kortere lunges, men hvis du vil fokusere på din numse skal du lave dem længere.

 • Stå ret med dine fødder med skulderbreddes afstand
 • Hold dit ene ben strakt og tag et skridt fremad med det andet ben
 • Bøj det forreste ben til en 90 graders vinkel (se billede)
 • Vend tilbage til startposition
 • Lav øvelsen igen med det modsatte ben

Spark bagud

At sparke bagud er rigtig godt når du skal tone din numse. Denne øvelse får dine ballemuskler til at trække sig sammen og former din numse. Disse spark tager ikke lang tid at lave og kan nemt blive en del af din træningsrutine.

 • Stå på et ben
 • Spark tilbage med det frie ben indtil du ser at din numse bliver presset helt sammen
 • Gentag 10 gange og skift ben
hvordan får jeg en mindre numse banner

Gode tips

Hvis du synes at alle disse øvelser og kostomlægning virker som en stor mundfuld, så findes der også en måde som kan få din numse til at synes mindre og mere tonet. Hertil kan du bruge shapewear, som kan give dig illusionen af en mere tonet krop og numse. Der findes shorts som både dækker ben, numse og mave. Shapewear har også været utrolig populære blandt kendte, og hvem ved hvilken kendis der bærer sådan en på den røde løber?

Andre hjælpemidler

Regelmæssig træning og sund og varieret kost er vejen frem til et vægttab, men nogle gange kan det godt være svært at komme i gang. Der er mange der gerne vil ligge deres livsstil om, men kan ikke rigtig komme i gang. Du kan bruge body wraps som en lille kickstarter til dit vægttab. Det er en simpel behandling, der kun tager 60-90 min af din tid og du kan udføre behandlingen hjemme hos dig selv i behagelige omgivelser. Body Boutique Wrap Factor har forskellige body wraps der kan hjælpe dig med at smide cm. omkring lår, mave og arme. Behandlingen hjælper også med at rense ud, så du på den måde får en god start på dit vægttab.

Der findes mange forskellige former for hjælpemidler der kan være med til at du opnår et bedre vægttab. Du kan bl.a. få Superfoods, Detox programmer, Slanke plastre og forskellige former for Slankepiller såsom, appetitnedsættende, fedt- og kulhydratblokkere, stofskifte booster og fedtforbrændere. Fedtforbrændere, som Active T5 Black kan hjælpe med at øge forbrændingen af fedt, som kan hjælpe dig med at opnå et mere effektivt vægttab.

Tilmeld
nyhedsbrev