Lugtfrie Hvidløgspiller

100,000 mg 180 Softgels | Til kolesteroltallet, stofskiftet & blodtrykket

Oversigt

Hvidløg er blevet anvendt som en naturlig måde at beskytte mod skadelige bakterier i århundreder, hvorfor WeightWorld har lavet et hvidløgsekstrakt, der både er stærkt koncentreret og helt lugtfrit. Derfor giver vi dig alle de naturlige fordele ved hvidløg uden den stærke smag eller lugt. Hver bøtte indeholder 1000 mg hvidløgsekstrakt og dets aktive middel allicin. Disse kapsler kan også nemt tilpasses i dine daglige rutiner.

  • Historisk anvendt mod bakterier
  • 100 % hvidløg af høj kvalitet
  • Rig på allicin
  • Virksom 1000mg i hver bøtte
  • Kapsler nemme at sluge
  • Lugtfrie

Det er desværre ikke muligt at købe produktet i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Fordele

Hvidløg kan fås på mange former, lige fra hvidløgspulver til knuste hvidløg. Bortset fra at være en alment anvendt ingrediens i madlavning, ser mange ikke umiddelbart en grund til at gøre hvidløg til en væsentlig del af din kost. Det er her, hvor mange er forkerte, da det indeholder nogle særlige fordele, og det lover en masse, når det kommer til at hjælpe med at understøtte dit velfærd.

Med kilder fra allicin

Allicin er det aktive middel i hvidløg, der forklarer dets brede anvendelse som en naturlig ingrediens for at beskytte mod bakterier. Allicin bruges ofte som ingrediens til bekæmpelse af bakterier, hvilket betyder, at lugtfri hvidløgsekstrakt er godt til brug i kosttilskud, der har til formål at hjælpe yderligere med kroppens naturlige forsvar. Bakterier er ofte årsagen til mere almindelige sygdomme som mavesygdomme.

Kolesterol og blodtryk

Det rene hvidløgsekstrakt i lugtfri hvidløg er ikke kun en rig og tilgængelig kilde til allicin, fordi hvidløg er også en ingrediens, der typisk bruges til at målrette hjertet, hvor masser af undersøgelser har forbundet hvidløgsekstrakt med et LDL-kolesteroltal (dårlig kolesteroltal) og blodtrykniveauer, som har indflydelse på hjertets sundhed. Hvis det ikke er medieret, har det et højt niveau af LDL-kolesterol eller et højt blodtryk og kan derfor medføre besværligheder i dine blodkar, der kan begrænse dig i visse områder af livet og skabe yderligere problemer. Det rigtige kosttilskud kan ses som en nødvendig forebyggende metode.

Beskyttelse

Sammen med de særlige fordele for dit velvære som hvidløg kan have, er det også godt at tage generelt. Allicin kan medføre ren plantebaseret beskyttelse i hele kroppen. Ved at inkludere det i din daglige rutine, kan du effektivt tilføje et andet lag af befæstning til din krops forsvar. Desuden er hvidløgsekstrakt en pålidelig kilde til mangan, et praktisk mineral, der vides at bidrage til opretholdelsen af et normalt energistofskifte. Et stabilt stofskifte kan hjælpe med at styre dine energiniveauer og få dig til at føle dig mere tilpas, når du går i gang med dine rutiner.

Ingen bekymring om lugt

Denne rige olie er udformet specielt med det formål at bidrage til at forbedre velværet. Allicin kommer imidlertid med en ulempe, da det er kilden til hvidløgets stærke, skarpe lugt, der ofte hænger ved efter at have spist det. Heldigvis er dette naturlige kosttilskud blevet lavet med dit selvværd i tankerne, og lugten er helt fjernet, så du kan nyde alle fordelene af hvidløg uden lugten.

HJERTEHELBRED
KROPSBESKYTTELSE
LUGTFRI
PULVER

Ingredienser

Carrier (Soybean Oil), Softgel kapsel (gelatin, glycerin, vand), emulsifier (Glyceryl Monostearate), lugtfri hvidløgsolie 100:1 ekstrakt.

Vejledning

For at tage dette kosttilskud bedst muligt, bør du helt tage en til tre kapsler om dagen helst sammen med et måltid. Denne kapsel bør skyldes ned med vand. Vi anbefaler ikke at overforbruge den anbefalede dosis.

Gode råd

Dette kosttilskud er beregnet til at komplementere til en afbalanceret kost og træning. Derfor bør det ikke indtages som en erstatning for et måltid. Dette kosttilskud er blevet lavet med gelatin, og derfor er det ikke velegnet for veganere og vegetarer. Altid sørg for at læse ingredienserne, hvis du har en form for allergi.

Lugtfrie Hvidløgspiller 100,000 mg 180 Softgels | Til kolesteroltallet, stofskiftet & blodtrykket

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.82% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ingen lugt, det er dejligt!

A Anders
Bekræftet køb

Elsker hvidløg

M Mikkel
Bekræftet køb

Fedt produkt

J Jacob
Bekræftet køb

Dette stinker faktisk ikke, så det er et godt valg!

A A
Bekræftet køb

Smager ikke af hvidløg, super!

R Rob
Bekræftet køb

Har lidt lugt, men det er meget lidt

P Paula
Bekræftet køb

Har en svag lugt, men det er meget bedre end et ton hvidløg !!

S Sanjay
Bekræftet køb

Nemme at synke og lugter ikke rigtigt

C Caprice
Bekræftet køb

Det er rart at kunne få hvidløg uden at skulle døje med den dårlige ånde!!!

E Erik
Bekræftet køb

Virkelig godt og kraftfulde hvidløgstabelltetr. er blevet en fast del af min hverdag

F Filippa

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide