WeightWorld Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Lugtfrie Hvidløg Softgels

1000 mg 90 Softgels | Naturligt kosttilskud fyldt med næring WeightWorld

Hvidløg er blevet anvendt som en naturlig måde at beskytte mod skadelige bakterier i århundreder, hvorfor WeightWorld har lavet et hvidløgekstrakt, der både er stærkt koncentreret og helt lugtfrit. Derfor giver vi dig alle de naturlige fordele ved hvidløg uden den stærke smag eller lugt. Hver bøtte indeholder 1000 mg hvidløgekstrakt og dets aktive middel allicin. Disse kapsler kan også nemt tilpasses i dine daglige rutiner.

  • Historisk anvendt mod bakterier
  • 100 % hvidløg af høj kvalitet
  • Rig på allicin
  • Virksom 1000mg i hver bøtte
  • Kapsler nemme at sluge
  • Lugtfrie
  • Glutenfri
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Certificeret høj kvalitet
  • IKKE TESTET PÅ DYR
13.91
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Fordele

Hvidløg kan fås på mange former, lige fra hvidløgspulver til knuste hvidløg. Bortset fra at være en umiskendelig anvendt ingrediens i madlavning, ville det ikke på forsiden af det synes at være nogen anden grund til at gøre hvidløg en væsentlig del af din kost. Det er her, hvor mange er forkerte, da det indeholder nogle særlige fordele, der giver det masser af løfte, når det kommer til at hjælpe med at understøtte dit velfærd.

Med kilder fra allicin

Allicin er det aktive middel i hvidløg, der forklarer dets brede anvendelse som en naturlig ingrediens for at beskytte mod bakterier. Allicin bruges ofte som ingrediens til bekæmpelse af bakterier, hvilket betyder at lugtfri hvidløgsekstrakt er godt til brug i kosttilskud, der har til formål at hjælpe yderligere med kroppens naturlige forsvar. Bakterier er ofte årsagen til mere almindelige sygdomme som mavesygdomme.

Kolesterol og blodtryk

Det rene hvidløgsekstrakt i lugtfri hvidløg er ikke kun en rig og tilgængelig kilde til allicin, fordi hvidløg er også en ingrediens, der typisk bruges til at målrette hjertet, hvor masser af undersøgelser har forbundet hvidløgsekstrakt med et LDL-kolesteroltal (dårlig kolesteroltal) og blodtrykniveauer, som har indflydelse på hjertets sundhed. Hvis det ikke er medieret har det et højt niveau af LDL-kolesterol eller et højt blodtryk og kan derfor medføre besværligheder i dine blodkar, der kan begrænse dig i visse områder af livet og skabe yderligere problemer. Det rigtige kosttilskud kan ses som en nødvendig forebyggende metode.

Beskyttelse

Sammen med de særlige fordele for dit velvære som hvidløg kan have, er det også godt at have generelt. Allicin kan medføre ren plantebaseret beskyttelse i hele kroppen. Ved at inkludere det i din daglige rutine, kan du effektivt tilføje et andet lag af befæstning til dine legemes forsvar. Desuden er hvidløgsekstrakt en pålidelig kilde til mangan, et praktisk mineral, der vides at bidrage til opretholdelsen af et normalt energistoftskifte. Et stabilt stofskifte kan hjælpe med at styre dine energiniveauer og få dig til at føle dig mere tilpas, når du går i gang med dine rutiner.

Ingen bekymring om lugt

Denne rige olie er udformet specielt med det formål at bidrage til at forbedre velværet. Allicin kommer imidlertid med en fangst, da det er kilden til hvidløg stærk skarp lugt, der ofte længer i vejret efter at have spist det. Heldigvis er dette naturlige kosttilskud blevet lavet med dit selvværd i tankerne, og duften er helt afgivet, så du kan nyde alle fordelene af hvidløg uden lugten.

HJERTEHELBRED
KROPSBESKYTTELSE
LUGTFRI
PULVER

Ingredienser

Carrier (Soybean Oil), Softgel kapsel (gelatin, glycerin, vand), emulsifier (Glyceryl Monostearate), lugtfri hvidløgsolie 100:1 ekstrakt.

Vejledning

For at tage dette kosttilskud bedst muligt, bør du helt tage en til tre kapsler om dagen helst sammen med et måltid. Denne kapsel bør skyldes ned med vand. Vi anbefaler ikke at overforbruge den anbefalede dosis.

Gode råd

Dette kosttilskud er beregnet til at komplementere til en afbalanceret kost og træning. Derfor bør det ikke indtages som en erstatning for et måltid. Dette kosttilskud er blevet lavet med gelatin, og derfor er det ikke velegnet for veganere og vegetarer. Altid sørg for at læse ingredienserne, hvis du har en form for allergi.

Læs mere
Lugtfrie Hvidløg Softgels 1000 mg 90 Softgels | Naturligt kosttilskud fyldt med næring

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 9 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ingen lugt, det er dejligt!

A Anders
Bekræftet køb

Elsker hvidløg

M Mikkel
Bekræftet køb

Fedt produkt

J Jacob
Bekræftet køb

Dette stinker faktisk ikke, så det er et godt valg!

A A
Bekræftet køb

Smager ikke af hvidløg, super!

R Rob
Bekræftet køb

Har lidt lugt, men det er meget lidt

P Paula
Bekræftet køb

Har en svag lugt, men det er meget bedre end et ton hvidløg !!

S Sanjay
Bekræftet køb

Nemme at synke og lugter ikke rigtigt

C Caprice
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter