• Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskytter hos os

Wonder Belly

5 Plaster | Slankeplaster

Mymi

149 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Mymi Wonder Belly Patch er et slankeplaster, der kan bruges til at slippe af med overskydende fedt ved især maveregionen. De aktive ingredienser arbejder effektivt og kan hjælpe med vægttabs og kan opstramme huden. Mymi Wonder Belly Patch er ideel for personer, som ønsker at tabe fedt i maveregionen, der kan hjælpe ved især at øge fedtforbrændingen og reducere appetitten.

 • Kan reducerer din appetit og søde tand
 • Kan opstramme huden i maveregionen
 • Kan fremme stofskiftet
 • Kan øge fedtforbrændingen
 • Kan hjælpe til en fladere mave
 • Kan hjælpe til at fjerne urenheder på hele kroppen
 • Kan detoxe kroppen
 • Kan reducere taljemålet
 • Består udelukkende af naturlige ingredienser

Mymi Wonder Belly Patch kan give dig en følelse af velvære, reducere stress og cravings. Det er nemt og enkelt at bruge slankeplasteret, og kan bruges diskret under tøjet alt i mens du kan nyde din dag. Lad blot Mymi Wonder Belly Patch gøre arbejdet, og du vil hurtigt se resultater.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er et slankeplaster?

Mymi Wonder Belly Patch er et naturligt slankeplaster, som kan være særligt effektivt, hvad appetitnedsættelse og opstramning af hud angår. I modsætning til de fleste kosttilskud anvendes slankeplasteret ekstern og arbejder således på ydersiden af huden. De aktive ingredienser er særlig udvalgt til netop at kunne arbejde gennem huden, og kan ikke blot give resultater i det påsatte område men over hele kroppen. Slankeplasteret er fri for bivirkninger og forårsager ingen skader på kroppen eller helbred men kan til gengæld byde på mange sundhedsmæssige fordele.

De fedtforbrændende egenskaber Mymi Wonder Belly Patch har målretter de lagrede fedtceller ved især maveregionen samt det abdominale fedt. Det kan give det bedste udgangspunkt for fladere mave samt smallere talje. Derudover vil hele kroppen opleve resultater ved, at slankeplasteret øger stofskiftet effektivt samt reducerer appetitten.

Sammensætningen af ingredienserne er baseret på vand og andre naturlige aktive ingredienser, der styrker kroppen naturligt. Takket være den innovative teknologi bag kan Mymi Wonder Belly Patch bringe slankeplasteret ilt og hjælper huden med at ånde, hvorefter det efterlader det påsatte område blødt og fugtigt.

Ingredienser

Alle ingredienser Mymi Wonder Belly Patch er helt naturlige og er udvundet fra planter og naturlige urter. Slankeplasteret indeholder kun koncentrerede ekstrakter fra disse og ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

Sophoricoside: et stof udvundet fra det japanske pagode træ kendt i nyere medicin for sin hurtige fedtforbrændings egenskab.

Capsaicin: et stof som kan øge energiniveauet i kroppen samt fremme et naturligt stofskifte.

Koffein: et grundlæggende element i et naturligt slankeprodukt. Det kan hjælpe med at fjerne fedtdepoter og opstramme huden.

Catechin: et stof som findes i grøn te, der kan virke insulinfremmende og øge forbrændingen.

Anvendelse

Hver pakke indeholder 5 plastre. Hvert plaster bør anvendes i maksimalt otte timer på maven. Du må ikke anvende det samme plaster to gange. For det bedste resultat anbefaler vi, at man kombinerer slankeplasteret med en sund og varieret kost samt regelmæssig motion. Slankeplasteret anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder. Det frarådes at anvende plasteret på irriteret eller brændt hud.

1. Fjern forsigtigt filmen der dækker den klæbende del af plasteret.

2. Placer det lige over området ved navlen og pres forsigtigt for at fastgøre plasteret.

3. Undlad at bevæge dig i nogle få minutter for at sikre en ordentlig fastklæben.

4. Fjern plasteret igen efter 6-8 timer.