Fri fragt på alle ordrer over 499kr
Mymi Wonder Maveplaster
Mymi Wonder Maveplaster
Mymi Wonder Maveplaster Information
Mymi Wonder Maveplaster Information
Maveplaster af Mymi Wonder
Maveplaster af Mymi Wonder

Mymi Wonder Slankeplaster

5 Plastrer | Maveplastre med koffein & Guarana

Oversigt

Uanset hvor hårdt vi knokler for at opretholde en slank silhuet, er der et område der altid er svært at tackle - det vanskelige mavefedt! Mymi Wonder Belly Patches har til formål at give dig en målrettet fremgangsmåde, der innovativt udnytter kraftfulde botaniske forbindelser, og benytter sig af intelligent transdermal teknologi, der overfører præcis det du vil have, der hvor du vil have det. Du behøver ikke længere bekymre dig om det potentielle ubehag og bøvl ved at tage piller eller bruge en creme til at behandle det område, der bekymrer dig mest.

  • Hjælper med målrettet at angribe det vanskelige mavefedt
  • Innovativ transdermal plasterteknologi
  • Med energigivende koffein og guaranà
  • Bruger genoplivende capsaicin og catechin
  • Behagelig varm, aromatisk duft
  • Fungerer perfekt sammen med Mymi Wonder Legs

Seks specielle forbindelser blev nøjagtigt udvalgt af Mymi's ekspertgruppe, der alle arbejder sammen i harmoni for at hjælpe dig på vejen mod en mere tilfredsstillende krop. Du kan straks påføre dem på din hud i perfekt afmålte mængder og derefter bekvemt lade plastret sidde i nogle timer mens du fortsætter med din dag. Hvis du længes efter en trimmet talje, kan Mymi Wonder Belly Patch være svaret for dig!

  • Vegansk
  • Vegetarisk

Transdermal teknologi

Transdermale plastre, der oprindeligt blev brugt i 1979 til at hjælpe dem der lider af køresyge, er en innovativ og spændende måde at overføre vitale forbindelser direkte ind i blodbanen gennem huden. Ved at springe over den lange og ofte kraftige overføringsproces, som finder sted når man optager næringsstoffer gennem fordøjelsessystemet, bliver forbindelserne i stedet overført øjeblikkeligt, men samtidig stabilt over en konstant periode. Ved at placere præcis hvad du har brug for og hvor du har brug for det, erstatter det behovet for piller og andre metoder. Videnskaben ser i stigende grad plastre som en opfindsom måde at håndtere forskellige kropsbehov fremadrettet og et stærkt alternativ til piller og cremer.

Mymis kraftfulde plastre

Der blev taget et innovativt skridt fremad ved oprettelsen af Wonder Belly Patches. Vel vidende at både kvinder og mænd kæmper med denne særlige del af kroppen, besluttede de at skabe et behageligt, fleksibelt plaster, der dækker hele det pågældende område, hvorved man langsomt og øjeblikkeligt påfører energigivende, genoplivende og stimulerende forbindelser direkte på din hud. De tilbyder en holistisk tilgang, som du nemt kan indarbejde regelmæssigt, med hygiejniske engangsplastre, der overfører vitale forbindelser uden behov for at skulle tage piller eller bruge en creme. Ved blot at placere den på din hud før du fortsætter med din dag, kan Mymi Wonder Belly Patches give dig lige det du leder efter.

Komplet ingrediensliste

Aktive ingredienser: Sophoricosid, Capsaicin, Koffein, Catechin, Fjerninfrarød & Negativ Ion, Aktive Stoffer af planteekstrakt.

Klæbemiddel: Naturlig gummi.

Brugsanvisning

Mymi Wonder Belly Patches er designet til at være en enkel, nem og behagelig tilføjelse til din dag, der supplerer din nuværende træning og fitnessrutine. For at bruge Wonder Belly Patches skal du fjerne to tredjedele af plastikbagsiden, påføre plastret på ren hud i maveregionen og trække det sidste stykke af mens det sættes på. Sørg for, at det rigtige hul er på linie med din navle. Lad det sidde i op til seks timer, og nyd den behagelige opvarmende effekt. Vi anbefaler at bruge plastrene hver dag; de er også et perfekt supplement til brugen af Mymi Wonder Legs Patches, for en komplet behandling.

Gode råd

Mymi Wonder Patches er baseret på vigtige botaniske forbindelser og ekstrakter, for at give dig en optimal behandling af din mave. Når det er sagt, er det altid en god idé at læse og gennemgå alle ingredienserne i tilfælde af personlige allergier. Vi anbefaler ikke at bruge plastrene, hvis du har følsom og let irriteret hud. Lad ikke plastret sidde i mere end seks timer ad gangen.

Ofte købt sammen

Mymi Slankeplastre til Mavefedt
Mymi Slankeplastre til Mavefedt

5 Plastrer | Maveplastre med koffein & Guarana

149 kr.

+
Rent Grøn Kaffe Kapsler
Rent Grøn Kaffe Kapsler

21000 mg 90 Kapsler | Koffeinpiller til stofskifte og energi

219 kr.

1 Vare

149 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

84.29% baseret på 13 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det sætter gang i mit stofskifte og renser ud i mit system

K Karen K
Bekræftet køb

Havde ikke rigtig nogen virkning på mig

K Kunde M
Bekræftet køb

Godt produkt, behageligt at have på og god hjælp til mavefedtet.

J Janne F
Bekræftet køb

Jeg er meget tilfreds med plastret og har på bare en uge fået rigtig gode resultater - så jeg køber en pakke mere

S Sandra
Bekræftet køb

Jeg er meget tilfreds med plastret og har på bare en uge fået rigtig gode resultater - så jeg køber en pakke mere

S Sandra
Bekræftet køb

Jeg havde en del fedt på maven og heldigvis har jeg fået det mest væk nu takket være dette produkt

S Sanne Hansen
Bekræftet køb

Jeg købte det til min kæreste, derfor skriver jeg anmeldelsen på vegne af hende. Det viser sig af hvad jeg har set for nylig, at hun har tabt sig 3 kg på 2 måneder uden at dyrke særlig meget motion

T Thomas
Bekræftet køb

Nogen gange svært at tilpasse, men lan stadig lide at bruge dem

J Julie
Bekræftet køb

Plastrene er virkelig nemme at bruge og behagelige at have på!

F Flavia
Bekræftet køb

Kan ikke ses gennem tøjet og dufter rigtig dejligt

A Astrid

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide